Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Serengetin kansallispuisto – Matkat

Etsitkö viehättävää lomakohdetta seuraavalle matkallesi? Tansania ja sen ainutlaatuiset rannat ja metsät ovat hyvä valinta, jota et tule katumaan. Valitse sopiva yöpymispaikka kohteesta Serengetin kansallispuisto, jossa voit kierrellä ympäröivällä alueella ja nauttia samalla hienoista maisemista.

Serengetin kansallispuisto – Lennot ja hotelli

Serengetin kansallispuisto haluaa sinut luokseen. Kun olet valmis vastaamaan kutsuun, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Jopa 9.6%^:n tarjous odottaa, jos tilaat lentoliput ja majoitukset yhdessä.

Jos varaat matkasi meiltä, edessäsi on valtavat määrät upeita elämyksiä. Maailmanlaajuisessa tietokannassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoituskohdetta. Jos unelmiesi kohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman paketin jossakin muualla 48 tunnin sisällä ebookers-pakettivarauksestasi, me palautamme tarjousten välisen erotuksen tilillesi. Mitä siis vielä mietit?

Nyt on paras mahdollinen aika toteuttaa matkahaaveesi. Suuntasitpa sitten vuoristomökin suojiin tai kuumalle aavikolle, me voimme auttaa sinua pitämään sisäisen seikkailijasi tyytyväisenä.

Varausehtoja sovelletaan.

Serengetin kansallispuisto – Matkat

Pääkaupunki Dar es Salaam sijaitsee 720 km kaakkoon kohteesta Serengetin kansallispuisto.

Läheiset Mugumu ja Nyanungu ovat vierailun arvoisia. Mugumu sijaitsee noin 30 km luoteeseen ja Nyanungu noin 80 km pohjoiseen. Hyppää siis rattiin ja käy tarkistamassa, mitä niillä on tarjottavaa.

Lähialueeseen tutustuminen kannattaa, sillä siellä on tarjolla monenlaisia mielenkiintoisia aktiviteetteja, esimerkiksi kalliokiipeilyä ja vuorikiipeilyä.

Liian kiireinen matkaohjelma saa kenet tahansa stressaantumaan. Jos haluaisit välillä hengähtää, kannattaa kokeilla esimerkiksi lintujenbongausta tai eläintenbongausta.

Oletko paikan päällä vain pari päivää? Kannattaa harkita opastettuja luontoretkiä, eläintenbongausretkiä ja luontosafareita – niiden avulla voit saada vierailustasi irti tavallista enemmän.

Kukaan ei pärjää ilman vettä, mutta jotkut meistä eivät saa siitä tarpeekseen. Mikset lisäisi vähän roisketta matkaasi kokeilemalla uintia tai snorklausta?

Seudun käsityöpajat tarjoavat takuulla paljon mielenkiintoista nähtävää.

Kaipaatko ulkoilmatekemistä, joka sopii koko perheelle? Seudun kiinnostavat markkinat ovat yksi hyvä vaihtoehto.

Monet ympäristön rauniot, perinteiset kylät ja arkeologiset alueet mahdollistavat kiinnostuneille vieraille hyppäyksen menneisyyteen. Jos haluat ymmärtää näiden rakennusten merkityksen perusteellisesti, on ehkä parasta valita asiantunteva matkaopas.

Ilmassa tuntuu olevan aivan erityistä jännitystä 26 huhtikuuta. Paikalliset valmistautuvat silloin juhlimaan Tansanian kansallispäivää.

Jos on jo aika palata pian kotiin, älä unohda pistäytyä vielä hyvästiksi ihastelemaan hetkiseksi viimeistä ihastuttavaa auringolaskua.

Jomo Kenyattan kansainvälinen lentokenttä (NBO), joka sijaitsee 250 km itään, on lähin lentokenttä. Tarkasta etukäteen, että sinulla on riittävästi aikaa ehtiäksesi kentälle ajoissa.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Serengetin kansallispuisto

Näytä kaikki 63 majoitusliikettä kohteessa Serengetin kansallispuisto
Seronera Wildlife Lodge

Seronera Wildlife Lodge

Seronera, CENTRAL SERENGETI, Serengetin kansallispuisto
  4.0 kautta 5.0
   
   

  Seronera Wildlife Lodge on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Frankfurtin eläintieteellisen seuran ...

  Seronera Wildlife Lodge382 €

  Seronera Wildlife Lodge382 €
  Zawadi Serengeti Camp

  Zawadi Serengeti Camp

  25km north of Seronera, Serengetin kansallispuisto
   3.5 kautta 5.0
    
    

   Zawadi Serengeti Camp tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden tentalow'ssa ...

   Zawadi Serengeti Camp318 €

   Zawadi Serengeti Camp318 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.