Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Positano

205 €
Marincanto

Marincanto

4.0 kautta 5.0 Via Cristoforo Colombo 50, Positano, SA
Marincanto on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 26 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
625 €
Hotel Eden Roc

Hotel Eden Roc

4.0 kautta 5.0 Via G. Marconi 110, Positano, SA
Hotel Eden Roc on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 25 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Hotel Villa Franca

Hotel Villa Franca

5.0 kautta 5.0 Viale Pasitea, 318, Positano, SA
Hotel Villa Franca on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden hotellissa on 39 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
Le Sirenuse

Le Sirenuse

5.0 kautta 5.0 Via Cristoforo Colombo 30, Positano, SA
Le Sirenuse on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 58 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Hotel Montemare

Hotel Montemare

4.0 kautta 5.0
Hotel Montemare on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 4 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
254 €
Poseidon Hotel

Poseidon Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Pasitea 148, Positano, SA
Poseidon Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä vuonna 1955 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 48 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Palazzo Murat Hotel

Palazzo Murat Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Dei Mulini 23, Positano, SA
Palazzo Murat Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 31 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
212 €
Hotel Villa Gabrisa

Hotel Villa Gabrisa

4.0 kautta 5.0 Via Pasitea, 219/227, Positano, SA
Hotel Villa Gabrisa on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 12 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen/pation.
195 €
Conca D'oro

Conca D'oro

4.0 kautta 5.0 Via Boscariello, 16, Positano, SA
Conca D'oro on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Tässä vuonna 1949 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 42 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliitti.
Hae hinnat
California

California

3.0 kautta 5.0 Via Cristoforo Colombo 141, Positano, SA
California on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Positano

Katso kaikki kohteen Positano vuokra-autot

Positano – Matkat

Etsi matkalaukut valmiiksi ja valitse tällä kertaa kohteeksesi Positano – lomat siellä pysyvät mielessä pitkään.

Positano – Lennot ja hotelli

Voisiko Positano olla paras mahdollinen rentoutumispaikka juuri sinulle? Ebookers-asiantuntijatiimi osaa tehdä unelmistasi totta ja viedä sinut uskomattomiin seikkailuihin.

Varaamalla lennot ja majoituksen yhdessä saat alennusta jopa 7.7%^.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Kansainvälisessä verkostossamme on yli 500 kumppanilentoyhtiötä sekä yli 500 000 majoituskohdetta. Jos unelmakohteesi on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: mikäli satut löytämään halvemman tarjouksen 48 tunnin sisällä matkapaketin varaamisesta, vastaamme siihen palauttamalla sinulle erotuksen.

Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi Halusitpa sitten kiipeillä vuorilla, siemailla cocktaileja auringon alla tai kokea muunlaisia elämyksiä, me voimme tehdä haaveistasi totta.

Varausehtoja sovelletaan.

Positano – Matkat

Kaupungin asukasluku on 2 000 henkeä.

Tämä matkakohde sijaitsee 4 km luoteeseen naapurikaupungista (Praiano) ja 220 km kaakkoon valtion pääkaupungista (Rooma).

Jos haluat todella tutustua johonkin paikkaan, sinun kannattaa hankkia paikallistuntemusta. Positanon turisti-info on paikka, jonka asiantunteva henkilökunta osaa neuvoa sinut oikealle polulle, mitä sitten ikinä toivotkin löytäväsi.

Jos etsit paikkaa, jossa voit todistaa upeaa auringonnousua, ota suunnaksesi Spiaggia Grande (ranta) tai Spiaggia del Fornillo ja löydä itsellesi täydellinen kuvakulma rantaviivan tuntumasta.

Tuntuuko sinusta siltä, että sinun pitäisi viettää rentouttava päivä luonnon helmassa? Elvytä aistisi upeassa ympäristössä kohteessa Sentiero degli Dei.

Yritä järjestää vähän aikaa paneutuaksesi alueen historiaan kohteissa Palazzo Murat (aukio) ja Municipio di Positano.

Etsitkö paikkaa, jossa voit hiljentyä? Valitse kohteeksi silloin Santa Maria Assuntan kirkko, joka on historiallinen pyhäkkö.

Haluatko tutustua paremmin matkakohteeseesi? Piazza dei Mulini on yksi parhaita paikkoja tätä varten. Tämä aukio on yksi kaupungin suosituimmista kohteista.

Positano – Hotellit

ebookers tarjoaa yli 206 hotellitietokantaan päivitettyä majoitusliikettä. Näin upeasta tarjonnasta ihanteellisen vaihtoehdon löytäminen on lastenleikkiä.

Väittääkö joku, että hyvästä palvelusta täytyy joka kerta maksaa maltaita? Villa Fiorentino ja Palazzo Margherita Positano mahdollistavat oleskelun mukavassa ympäristössä hyvään hintaan. Tekisikö mielesi kuitenkin hemmotella itseäsi oikein kunnolla? Asiantunteva henkilökunta hotelleissa Le Sirenuse ja Casa Angelina Lifestyle Hotel tekee kaikista toiveistasi totta.

Löydä halvat matkat kohteeseen Positano

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Positano. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Positano lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Positano?

Juuri nyt halvin pakettimatka kohteeseen Positano maksaa vaivaiset . Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Positano itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Positano ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Positano matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Positano löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Positano?

Kohteen Positano suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Positano halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Positano

Katso kaikki 11 aktiviteettia kohteessa Positano

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.