Lennot Pompeji

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Pompeji

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Pompeji olivat annetulla aikavälillä 73 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 95 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Pompeji vuosille 2022 ja 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Pompeji?

✔️ Lennot kohteeseen Pompeji maksavat yleensä 95 €–234 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Pompeji, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 73 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Pompeji?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Pompeji yhdensuuntaiselle matkalle on huhtikuussa ja menopaluulennolle heinäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Pompeji?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Pompeji helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Pompeji saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Pompeji?

✔️ Voit muuttaa kohteen Pompeji lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Pompeji?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Pompeji helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Pompeji lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Pompeji sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: SAS, Air Baltic, Finnair, Air France, Iberia, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Pompeji (NAP) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Pompeji (NAP), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Pompeji Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi NAP
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt SAS, Air Baltic, Finnair, Air France, Iberia, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa
Halvin lento 95 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Pompeji?

SAS, Air Baltic, Finnair, Air France, Iberia, Turkish Airlines, KLM, Lufthansa

Pompeji – lento ja hotelli -paketit economy-lennoilla

Boutique Hotel Piazza Carità
Palazzo Caracciolo Napoli - MGallery
Hotel Santa Brigida
Hotel Tiempo
Albergo Palazzo Decumani
Grand Hotel Capodimonte
Positano Art Hotel Pasitea
Hotel Palma
Hotel Art Resort Galleria Umberto
Hotel Garibaldi
Hotel Giulia Ocean Club
Hotel Cine Holiday
Etkö löydä etsimääsi?
Katso kaikki saatavilla olevat matkat: Helsinki –> Pompeji
Näytä kaikki matkat

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.