Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Sorrento – Matkat

Kaipaatko unelmien lomaa kaukana arkisesta aherruksesta? Tartu tilaisuuteen ja valitse seuraavaksi kohteeksesi Sorrento – lomat tässä kaupungissa vievät sinut uusiin maisemiin ja toteuttavat toiveesi.

Sorrento – Lennot ja hotelli

Onko Sorrento aina mielessäsi? Loputtomalta tuntuvista seikkailuista aina pikaisiin taukoihin – ebookers on matkojen suunnittelun todellinen asiantuntija.

Jopa 9.6%^:n säästöt odottavat sinua, kun varaat lennot ja hotellihuoneet yhdessä.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta on helppoa löytää haluamansa.

Hintatakuu tarkoittaa, että kun olet ensin varannut paketin ebookers-palvelusta ja satutkin löytämään edullisemman tarjouksen 48 tunnin kuluessa, laitamme paremmaksi hyvittämällä sinulle hintojen välisen erotuksen. Et kai aio enää odotella?

Matkustushaaveet ovat yksilöllisiä. Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi, haaveilitpa sitten aaltojen liplatuksesta tai loputtomista seikkailuista.

Varausehtoja sovelletaan.

Sorrento – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 15 000 ihmistä.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 3 km länteen naapurikaupungista (Sant'Agnello) ja 210 km kaakkoon valtion pääkaupungista (Rooma).

Muistatko, koska viimeksi lähdit eväsretkelle luonnon helmaan? Parco della Villa Comunale on paikka, jossa voit syödä eväitä ja nauttia hyvän ruoan lisäksi hyvästä seurasta.

Kaikilla meillä on tavoitteena saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalilaitteet ja erinäisten ruoka-aineiden välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Il Vallone dei Mulini (historiallinen alue) ja Bagni della Regina Giovanna rauhoittavien maisemien keskellä.

Museo-Bottega della Tarsia Lignea on paikka, jossa on tarjolla hienoja kokoelmia. Kulje omaan tahtiisi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Jos kuvailisit itseäsi niin, että olet taideihminen, jos vain suinkin voit, yritä varata yksi lomapäivä katsoaksesi muutaman mielenkiintoisen näyttelyn. Museo Correale di Terranova (museo) on varmasti vaikuttava ensimmäinen kohde. Jos voimia riittää, Museo Bottega della Tarsia Lignea ja Wonderwall-taidegalleria tarjoavat ihailtavaksesi voimakkaita tauluja ja epätavallisen upeita veistoksia.

Voit kulkea läpi menneisyyden kohteessa Sedile Dominova (kirkko), joka on yksi tämän alueen merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä.

Voit tehdä päiväretken kohteeseen Il bastione di Parsanon museo, joka oli entisaikaan merkittävässä asemassa kaupungin turvallisuuden takaamisessa ja kuvittele mielessäsi kamppailuja, joita sen jykevillä kivimuureilla on käyty monien sukupolvien ajan

Haluatko oppia lisää paikallisesta uskonnollisesta elämästä? Chiesa di San Francesco (kirkko) ja Basillica di Saint'Antonio ovat hyviä vierailukohteita siihen tarkoitukseen. Jos sinulla on vielä lisää aikaa, valitse seuraavaksi kohteeksi Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo.

Melkeinpä jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat suosittuja tapaamispaikkoja. Piazza Tasso (aukio) ja Piazza Lauro ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Myös Piazza Sant'Antonino on paikka, jossa voit istahtaa vähäksi aikaa, katsella ympärillesi ja tarkkailla ihmisten arkipuuhia.

Aiotko hemmotella itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Teatro Tasso on monien suosima vaihtoehto, joten varmista paikat esityksessä tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Vaikka olisitkin jo vieraillut kaikkein tunnetuimmilla nähtävyyksillä, et ole vielä nähnyt kaikkea. Marcello Aversa -paja on paikka, joka kannattaa lisätä vierailtavien paikkojen listalle.

Sorrento – Hotellit

Voit varmistaa majoituksen ilman minkäänlaista stressiä, sillä ebookersin matkaoppaassa on yli 300 majoitusliikettä. Oli miten oli, mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin voit alkaa suunnittelemaan matkaohjelmaasi.

Oli toiveissasi sitten konstailematon majapaikka tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Palazzo Montefusco Relais (Via San Cesareo 34) ja Villa La Terrazza (Via Luigi De Maio 38) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen kohtuulliseen hintaan. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomapäivien aikana, Grand Hotel Excelsior Vittoria ja Bellevue Syrene miellyttävät sinua varmasti. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan täyttää toiveesi.

Parhaat matka-aktiviteetit kohteeseen Sorrento

Katso kaikki 10 aktiviteettia kohteessa Sorrento

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Sorrento

Näytä kaikki 951 majoitusliikettä kohteessa Sorrento
Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta

Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (11 arvostelua)

  Grand Hotel Aminta on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sorrento Peninsula ...

  Grand Hotel Aminta69 €

  Grand Hotel Aminta69 €
  Hotel Plaza

  Hotel Plaza

  via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,0/5 (5 arvostelua)

   Hotel Plaza on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. Majoitusliikkeessä ...

   Hotel Plaza83 €

   Hotel Plaza83 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.