Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Parhaat matkapaketit kohteeseen Sorrento

Parhaat äkkilähtömatkapaketit kohteeseen Sorrento

Sorrento – Matkat

Kaipaatko unelmien lomaa kaukana arkisesta aherruksesta? Tartu tilaisuuteen ja valitse seuraavaksi kohteeksesi Sorrento – lomat tässä kaupungissa vievät sinut uusiin maisemiin ja toteuttavat toiveesi.

Sorrento – Lennot ja hotelli

Tiedämme, että kaikki matkailijat ovat erilaisia, ja siksi ebookers järjestää juuri sinun tarpeisiisi sopivan loman. Hotellihuoneista lentoihin ja autonvuokrauksesta kiehtoviin retkiin – Sorrento odottaa jo sinua ja matkakumppaneitasi.

Kaikki rakastavat tarjouksia! Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että hotellihuoneet, saat alennusta jopa 9%*.

Kuvittele haaveittesi lomamatka valitsemalla omasi yli 500 lentoyhtiökumppanin ja runsaan 500 000 majoituskohteen joukosta.

Jos haluat varmistaa, että saat varmasti hyvän tarjouksen, voit ottaa rennosti. ebookers-hintatakuu tarkoittaa sitä, että jos paketin varattuasi löydätkin muualta paremman tarjouksen 48 tunnin sisällä, me pistämme paremmaksi ja palautamme hintojen välisen erotuksen.

Matkustushaaveet ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, unelmoitpa sitten hiekkarannoista tai suurista seikkailuista. Varausehtoja sovelletaan.

Sorrento – Matkat

Tällä kaupunkialueella asuu suunnilleen 15 000 ihmistä.

Tämä kaupunkikohde sijaitsee 3 km länteen naapurikaupungista (Sant'Agnello) ja 210 km kaakkoon valtion pääkaupungista (Rooma).

Muistatko, koska viimeksi lähdit eväsretkelle luonnon helmaan? Parco della Villa Comunale on paikka, jossa voit syödä eväitä ja nauttia hyvän ruoan lisäksi hyvästä seurasta.

Kaikilla meillä on tavoitteena saavuttaa parempi olo niin henkisesti kuin fyysisestikin, eikö totta? Unohda kuntosalilaitteet ja erinäisten ruoka-aineiden välttely. Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavutat kohteiden Il Vallone dei Mulini (historiallinen alue) ja Bagni della Regina Giovanna rauhoittavien maisemien keskellä.

Museo-Bottega della Tarsia Lignea on paikka, jossa on tarjolla hienoja kokoelmia. Kulje omaan tahtiisi tai kysy, voitko osallistua opastetulle kierrokselle.

Jos kuvailisit itseäsi niin, että olet taideihminen, jos vain suinkin voit, yritä varata yksi lomapäivä katsoaksesi muutaman mielenkiintoisen näyttelyn. Museo Correale di Terranova (museo) on varmasti vaikuttava ensimmäinen kohde. Jos voimia riittää, Museo Bottega della Tarsia Lignea ja Wonderwall-taidegalleria tarjoavat ihailtavaksesi voimakkaita tauluja ja epätavallisen upeita veistoksia.

Voit kulkea läpi menneisyyden kohteessa Sedile Dominova (kirkko), joka on yksi tämän alueen merkittävimmistä historiallisista nähtävyyksistä.

Voit tehdä päiväretken kohteeseen Il bastione di Parsanon museo, joka oli entisaikaan merkittävässä asemassa kaupungin turvallisuuden takaamisessa ja kuvittele mielessäsi kamppailuja, joita sen jykevillä kivimuureilla on käyty monien sukupolvien ajan

Haluatko oppia lisää paikallisesta uskonnollisesta elämästä? Chiesa di San Francesco (kirkko) ja Basillica di Saint'Antonio ovat hyviä vierailukohteita siihen tarkoitukseen. Jos sinulla on vielä lisää aikaa, valitse seuraavaksi kohteeksi Cattedrale dei Santi Filippo e Giacomo.

Melkeinpä jokaisessa kaupungissa on aukioita ja toreja, jotka ovat suosittuja tapaamispaikkoja. Piazza Tasso (aukio) ja Piazza Lauro ovat paikkoja, joissa järjestetään myös monenlaisia kiinnostavia tapahtumia. Myös Piazza Sant'Antonino on paikka, jossa voit istahtaa vähäksi aikaa, katsella ympärillesi ja tarkkailla ihmisten arkipuuhia.

Aiotko hemmotella itseäsi viihdyttävällä illanvietolla? Teatro Tasso on monien suosima vaihtoehto, joten varmista paikat esityksessä tekemällä varaus hyvissä ajoin!

Vaikka olisitkin jo vieraillut kaikkein tunnetuimmilla nähtävyyksillä, et ole vielä nähnyt kaikkea. Marcello Aversa -paja on paikka, joka kannattaa lisätä vierailtavien paikkojen listalle.

Sorrento – Hotellit

Voit varmistaa majoituksen ilman minkäänlaista stressiä, sillä ebookersin matkaoppaassa on yli 300 majoitusliikettä. Oli miten oli, mitä nopeammin toimit, sitä nopeammin voit alkaa suunnittelemaan matkaohjelmaasi.

Oli toiveissasi sitten konstailematon majapaikka tai luksuslukaali koko loman ajaksi, tästä paikasta löydät sinulla sopivan majoitusvaihtoehdon. Palazzo Montefusco Relais (Via San Cesareo 34) ja Villa La Terrazza (Via Luigi De Maio 38) tarjoavat mahdollisuuden yöpymiseen kohtuulliseen hintaan. Jos toiveenasi kuitenkin on rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomapäivien aikana, Grand Hotel Excelsior Vittoria ja Bellevue Syrene miellyttävät sinua varmasti. Voit jättää stressin kotiin ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan täyttää toiveesi.

Parhaat aktiviteetit kohteeseen Sorrento

Katso kaikki 18 aktiviteettia kohteessa Sorrento

ENEMMÄN hotelleja kohteessa Sorrento

Näytä kaikki 749 majoitusliikettä kohteessa Sorrento
Grand Hotel Aminta

Grand Hotel Aminta

Via Nastro Verde 23, Sorrento, NA
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,5/5 (11 arvostelua)

  Grand Hotel Aminta on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sorrento Peninsula ...

  Grand Hotel Aminta172 €

  Grand Hotel Aminta172 €
  Grand Hotel Vesuvio

  Grand Hotel Vesuvio

  Via Nastro Verde 7, Sorrento, NA
   4.0 kautta 5.0
    
    

   Grand Hotel Vesuvio on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike ...

   Grand Hotel Vesuvio160 €

   Grand Hotel Vesuvio160 €
   Hotel Belair

   Hotel Belair

   Via Capo, 29, Sorrento, NA
    4.0 kautta 5.0
     
     
    4,8/5 (4 arvostelua)

    Hotel Belair on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliike ...

    Hotel Belair271 €

    Hotel Belair271 €
    Continental

    Continental

    Piazza della Vittoria 4, Sorrento, NA
     4.0 kautta 5.0
      
      
     5,0/5 (2 arvostelua)

     Continental on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. Majoitusliike tarjoaa ...

     Continental246 €

     Continental246 €
     Hilton Sorrento Palace

     Hilton Sorrento Palace

     Via Sant' Antonio 13, Sorrento, NA
      4.0 kautta 5.0
       
       
      4,3/5 (6 arvostelua)

      Hilton Sorrento Palace on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Sorrento Peninsula on vain ...

      Hilton Sorrento Palace196 €

      Hilton Sorrento Palace196 €
      Hotel Plaza

      Hotel Plaza

      via Fuorimura n.3, Sorrento, NA
       4.0 kautta 5.0
        
        
       4,0/5 (4 arvostelua)

       Hotel Plaza on saanut hyvää palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. Majoitusliikkeessä ...

       Hotel Plaza202 €

       Hotel Plaza202 €
       Grand Hotel Royal

       Grand Hotel Royal

       Via Correale 42, Sorrento, NA
        5.0 kautta 5.0
         
         

        Grand Hotel Royal on saanut mahtavaa palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. Majoitusliike ...

        Grand Hotel Royal403 €

        Grand Hotel Royal403 €
        Grand Hotel Ambasciatori

        Grand Hotel Ambasciatori

        Via A Califano 18, Sorrento, NA
         5.0 kautta 5.0
          
          
         5,0/5 (2 arvostelua)

         Grand Hotel Ambasciatori on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Napolinlahti. Majoitusliike ...

         Grand Hotel Ambasciatori379 €

         Grand Hotel Ambasciatori379 €
         Imperial Hotel Tramontano

         Imperial Hotel Tramontano

         Via Vittorio Veneto 1, Sorrento, NA
          4.0 kautta 5.0
           
           
          5,0/5 (2 arvostelua)

          Imperial Hotel Tramontano on saanut hyvää palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. ...

          Imperial Hotel Tramontano270 €

          Imperial Hotel Tramontano270 €
          Grand Hotel La Favorita

          Grand Hotel La Favorita

          Via Tasso angolo Piazza Vittorio Veneto, Sorrento, NA
           5.0 kautta 5.0
            
            
           4,5/5 (2 arvostelua)

           Grand Hotel La Favorita on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Tasso. ...

           Grand Hotel La Favorita351 €

           Grand Hotel La Favorita351 €

           ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

           *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.