Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Praia – Hotellit

Praia – Lennot ja hotelli

Praia odottaa sinua. Kun olet valmis lähtemään lomalle, ebookers-asiantuntijatiimi on valmiina viemään sinut ja seurueesi edullisilla lennoilla laadukkaaseen majapaikkaan.

Kaikkihan me pidämme alennuksista, vai mitä? Kun varaat kauttamme sekä lentoliput että huoneet, voit säästää jopa 9.6%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoitusliikkeen joukosta eri puolilta maailmaa on helppoa löytää haluamansa lomamatka.

Miltäpä hintatakuu kuulostaisi? Jos satut löytämään halvemman paketin 48 tunnin sisällä varauksesta, vastaamme siihen palauttamalla erotuksen tilillesi.

Kaiva matkalaukut kaapista, sillä matka alkaa nyt! Me voimme auttaa sisäisen seikkailijasi vapauttamisessa – kaipasitpa sitten aavikon hiekoille tai lumen peittämään vuoristoon, tai vaikkapa niiden väliin jääviin rantakohteisiin.

Varausehtoja sovelletaan.

Praia – Hotellit

Majoituksen varaaminen on helppoa yli 15 ebookersin matkaoppaasta löytyvän majoitusliikkeen ansiosta. Koska olet menossa pääkaupunkiin, on ehkä hyvä idea alkaa etsimään mahdollisimman ajoissa varmistaaksesi parhaan diilin.

Kuka väittää, että mukavasta palvelusta pitäisi aina maksaa paljon? Hotel Vulcao ja Tarrafal Residence mahdollistavat rentoutumisen mukavassa ympäristössä edulliseen hintaan. Pestana Trópico ja Hotel Oásis Atlântico Praiamar ovat muita hyvä vaihtoehtoja. Nämä upeat hotellit sopivat kaikille, jotka haluavat nauttia ylellisistä lisäpalveluista ja luksuksesta lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Praia

Näytä kaikki 72 majoitusliikettä kohteessa Praia
Hotel Vip Praia

Hotel Vip Praia

Avenida Jorge Barbosa, Praia
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (3 arvostelua)

  Hotel Vip Praia on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Quebra Canela on vain lyhyen kävelymatkan ...

  Hotel Vip Praia85 €

  Hotel Vip Praia85 €
  Hotel Pérola

  Hotel Pérola

  Chã de Areia, PO Box 129A, Praia
   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (3 arvostelua)

   Hotel Pérola on saanut hyvää palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Prainhan ranta . Majoitusliike ...

   Hotel Pérola83 €

   Hotel Pérola83 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.