Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lagos – Matkat

Ei ole väliä, minkälainen lomailija olet tai mitä ohjelmaa toivot yleensä matkoillesi: matkat kohteeseen Lagos tarjoavat rajattomasti mahdollisuuksia, ja ebookers auttaa sinua järjestämään omia toiveitasi tarkasti vastaavan loman.

Lagos – Matkat

Kaupungissa asuu 9 000 000 henkeä.

Koko maan pääkaupunki Abuja sijaitsee 530 km koilliseen kohteesta Lagos. Ota sitä vastoin löytyy lähempää: sinne pääsee matkaamalla 25 km luoteeseen.

Lagos Country Club on paikka jokaisen perheenjäsenen rakkaudella vaalimien aivan erityisten muistojen luomiseen.

Olet sitten etsimässä täydellistä piknik-paikkaa ruoholämpärettä loikoiluun, Freedom Park on paikka, jonne suunnata.

Lomalle lähdetään ennen kaikkea rentoutumaan, ja monille matkailijoille tämä tarkoittaa retkeä meren rannalle. Valitse kohteeksesi joko Bar Beach (ranta) tai Kuramo Beach, tai tutustu halutessasi molempiin! Tee myös kävelyretkestä kohteessa Elekon ranta, joka on niin ikään upea rannikkokaistale.

Yksi parhaimmista tavoista ymmärtää tätä päivää on palata menneisyyteen. Nigerian National Museum (museo) ja Black Heritage Museum paljastavat mikä teki tästä kaupungista sen, millainen se on tänään.

Lagosin valtionhallinnon kanslia ja Igbobi College varmistavat hienon tavan tutkia paikallista historiaa.

Haluatko yhdistää lomaasi myös syvällisempiä asioita? Silloin kannattaa käydä joissakin kaupungin merkittävimmistä pyhistä paikoista, joihin kuuluvat esimerkiksi Synagogue Church Of all Nations (kirkko) ja First Baptist Church Abule Egba. Siellä voit osallistua myös kierrokselle oppaan johdolla.

Jos jossain on olemassa shoppailijan paratiisi, Lagos olisi hyvä ehdokas. Kaupungista löytyvien ostoskeskusten joukosta on hankala valita, joten kannattaa ottaa suunnaksi ensin Computer Village ja Silverbird Galleria (ostoskeskus). Jos et löytänyt etsimääsi, sinun kannattaa katsastaa myös Palms Shopping Mall (ostoskeskus) tai Lagos City Mall (ostoskeskus).

Olet sitten golfin rakastaja, joka etsii uusia haasteita, tai kokeilunhaluinen aloittelija, tämän kohteen viheriöt eivät tuota pettymystä. Ota suunnaksi siis Ikoyi Golf Club (golfkeskus) tai Lakowe Lakes Golf and Country Estate. Jos todella rakastat golfia, tee lomastasi hole-in-one ja ota vielä suunnaksi Ikejan golfkerho.

Lagos – Hotellit

Varmistat itsellesi silmänräpäyksessä sopivimman majoituksen, sillä ebookersin sivusto sisältää parhaillaan 87 majoitusliikettä.

Kohteessa Lagos et onneksi joudu käyttämään suuria summia päästäksesi majoittumaan mukavaan huoneeseen. Amara Suites osoitteessa multiple locations ja The GuestHouse osoitteessa 3A, Ojora Road ovat kumpikin mukavia mutta hyvän hintaisia majoitusvaihtoehtoja. Leadway Hotel lkeja ja Protea Hotel Ikeja kannattaa myös pitää mielessä. Nämä hienostuneet hotellit sopivat nille, jotka haluavat tuntea olonsa kuninkaalliseksi lomansa aikana.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Lagos

Näytä kaikki 975 majoitusliikettä kohteessa Lagos
Eko Hotels & Suites

Eko Hotels & Suites

Plot 1415 Adetokunbo Ademola Street, Lagos, 12724
  5.0 kautta 5.0
   
   
  3,7/5 (3 arvostelua)

  Eko Hotels & Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Bar Beach (ranta). Majoitusliike ...

  Eko Hotels & Suites91 €

  Eko Hotels & Suites91 €
  Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton

  Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton

  Lagos International Airport, Lagos
   4.5 kautta 5.0
    
    

   Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä ...

   Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton175 €

   Legend Hotel Lagos Airport, Curio Collection by Hilton175 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.