Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Bangkok Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Bangkok - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi BKK
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 573 €

Lennot Bangkokista Helsinkiin

Kauniita luonnonmaisemia, upeaa arkkitehtuuria aina uusklassismista Alvar Aallon kuuluisaan funktionalismiin, lukuisia museoita, puistoja ja kulttuuritapahtumia sekä erinomaisia ruokailu- ja ostosmahdollisuuksia: Helsingin upea kaupunki on täynnä elämää ympäri vuoden. Olit varaamassa lennot Bangkokista Helsinkiin sitten lomalle, liikematkalle tai muuta tarkoitusta varten, Helsingin upeassa kaupungissa sielu lepää. Varaamalla lennot ja hotellit Helsingistä yhdessä kätevästi ja turvallisesti ebookersin kautta, voit keskittyä matkasi suunnitteluun rauhassa.

Löydä edulliset lennot Bangkokista Helsinkiin

Halvat lennot Bangkokista Helsinkiin löytyvät yllättävästi kesällä. Momondon hintatietojen mukaan lennot välillä Bangkok-Helsinki ovat edullisimmillaan toukokuussa ja kesäkuussa, mikä Thaimaan turistikausi on silloin hiljaisimmillaan. Ei kannata kuitenkaan tuudittautua valheelliseen edullisuuden tunteeseen, sillä heinäkuu on yksi Helsingin vilkkaimmista matkustuskuukausista. Korkeilta hotellihinnoilta vältytkin parhaiten varaamalla majoituksen lentovarauksen yhteydessä. Muita suosittuja, ja myös kalliita, aikoja matkustaa Suomeen ovat joulu ja uusivuosi ja muut juhlapyhät.

Jos haluat löytää lennot Bangkokista Helsinkiin halvalla, kannattaa matkaa alkaa suunnitella hyvissä ajoin, sillä lentoliput ovat edullisimmillaan noin 52 päivää ennen lähtöä. Lennot Bangkokista Helsinkiin ovat pitkiä, joten matkaan kannattaa varautua mukavin vaattein ja riittävin viihdykkein: välilaskulliset lennot kestävät noin 15 tuntia, jos vaihtoaika lasketaan mukaan, ja jopa Finnairin suorat lennot Bangkokista Helsinkiin kestävät noin 10 tuntia.

Lähtö Bangkokista Helsinkiin Suvarnabhumin lentoasemalta

Lennot Bangkokista Helsinkiin lähtevät yleensä Bangkokin Suvarnabhumin kansainväliseltä lentoasemalta, joka sijaitsee noin 30 kilometrin päässä kaupungista. Paikan päälle pääsee helposti noin puolessa tunnissa joko junalla, bussilla tai taksilla. Aikavälillä 6.00–0.00 matka kannattaa taittaa junalla, mikäli mahdollista. Airport Linkin Express-junat lähtevät lentokentälle noin 30-40 minuutin välein Makkasanin ja Phaya Thain terminaaleilta. City line -junat lähtevät puolestaan Phaya Thain (BTS) asemalta noin 12-20 minuutin välein. Useat eri bussilinjat kulkevat kaupungista lentokentälle, joten bussiaikataulut vaihtelevat pitkälti lähtöpaikastasi riippuen.

Saapuminen Helsinkiin ja siirtyminen lentokentältä keskustaan

Lennot Bangkokista Helsinkiin saapuvat Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaan kaupungissa noin 20 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Siirtyminen Helsingin lentokentältä kaupunkiin on helppoa, ja voit valita kulkupeliksesi joko bussin, taksin tai junan, joista monet kulkevat säännöllisesti myös yöaikaan. Lentokentän läheisyydestä löytyy myös lukuisia hotelleja, joissa yöpyä, jos olet jatkamassa matkaa Helsingistä eteenpäin, mutta haluat päästä nukkumaan osan aikaerosta pois ennen matkan jatkamista.

Jos lento Bangkokista Helsinkiin saapuu perille päivällä tai iltapäivällä, pääset lentokentältä keskustaan nopeimmin junalla. I- ja P-junia lähtee pitkin päivää noin 15 minuutin välein, ja niiden kyydissä pääset Helsinkiin noin puolessa tunnissa huolimatta siitä, vaikka onnistuisitkin lähtemään väärään suuntaan. Lentoaseman junat kulkevat nimittäin kehänmuotoista junarataa, joka on suunniteltu nimenomaan palvelemaan lentokentän asiakkaita. Samalla junalla pääset myös Tikkurilaan, Pasilaan ja monille muille Helsingin seudun tärkeille väliasemille tarvittaessa. Junat lähtevät terminaalien alla sijaitsevalta juna-asemalta, jonne on saatavilla esteetön kulku molemmilta terminaaleilta. Yksittäinen lippu Helsinkiin maksaa noin viisi euroa.

Voit vaihtoehtoisesti taittaa matkan lentokentältä majapaikkaasi myös linja-autolla. Lentoasemalta kulkee useita eri bussiyhteyksiä eri puolille Suomen pääkaupunkiseutua, ja ne lähtevät bussipysäkeiltä terminaalien uloskäyntien edustalta. Tarkat aikataulut ja tarvitsemasi linjat kannattaa tarkistaa Helsingin seudun liikenteen viralliselta sivustolta tai HSL mobiililippu -sovelluksesta. Matka kestää bussilla yleensä huomattavasti junamatkaa kauemmin, ellei majoituksesi satu sijaitsemaan lentokentän läheisyydessä. Jos sinulla on paljon matkatavaroita, on paras ottaa taksi, vaikka hintaa taksimatkalle Helsingin keskustaan kertyy helposti jopa 50 euroa. Taksitolppa ja päivystävät taksit löytyvät terminaalien uloskäyntien edustalta.

Lennot Bangkok – Helsinki

Onko kohteiden Bangkok ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Jos varaat suoran lennon kohteiden Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä, sinulle jää enemmän aikaa kohteeseen tutustumiseen. 1 yhtiötä operoi suoria lentoja tällä reitillä. Finnair on yksi suosituimmista.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Bangkok ja Helsinki välillä kestää?

Suoriin lentoihin voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 10 tuntia 20 minuuttia, mutta lentoaika on yleensä noin 10 tuntia 28 minuuttia Jos haluat matkustaa kohteita Bangkok ja Helsinki erottavan 7 900 km matkan ilman välilaskuja, Finnair on täydellinen valinta.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Bangkok ja Helsinki välisille lennoille?

Suunnitteletko matkaa kohteiden Bangkok ja Helsinki välille? Nämä ovat useimmin liikennöidyt lentoreitit tällä välillä:

  • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 40 lentoa viikossa
  • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) - Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – 14 lentoa viikossa
Kuinka monta lentoa kohteiden Bangkok ja Helsinki välillä on?

Spontaanit matkat voivat tuoda jännitystä elämään. 6 jokapäiväistä lentoa välillä Bangkok – Helsinki takaavat, että voit valita suunnitelmiisi täydellisesti sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 951 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
89 €
Clarion Hotel Helsinki Airport

Clarion Hotel Helsinki Airport

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Helsinki Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 258 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
42 €
Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara

3.0 kautta 5.0 Porarinkatu 1, Espoo
Forenom Aparthotel Espoo Leppävaara on saanut loistavaa palautetta huoneistojen mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Kauppakeskus Sello. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 133 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
120 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.