Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Geneve Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Geneve - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi GVA
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 171 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 55 minuuttia

Lennot Genevestä Helsinkiin

Sveitsin toiseksi suurin kaupunki Geneve sijaitsee Sveitsin lounaisosassa Genevenjärven rannalla aivan Ranskan rajan tuntumassa. Koska Genevestä voi lentää suoraan Helsinkiin, se on hyvä alku- ja päätepiste Sveitsin kierrokselle tai Kaakkois-Ranskan matkalle. Tästä oppaasta saat lisätietoja lennollesi Genevestä Helsinkiin.

Genevestä Helsinkiin operoidaan päivittäin suoria lentoja. Jos kuitenkin haluat enemmän valinnanvaraa lentohintojen ja -aikojen suhteen, voit varata itsellesi välilaskullisen lennon Genevestä Helsinkiin. Suora lento Genevestä Helsinkiin kestää kolmisen tuntia, välilaskullinen taas vähintään noin neljä ja puoli tuntia. Mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Genevestä Helsinkiin, ajoita matkasi loppusyksylle. Geneve on matkakohteena suosituimmillaan kesällä ja jouluna, jolloin myös lentohinnat kipuavat pilviin. Myös erilaiset tapahtumat nostavat niin Geneven lentojen kuin hotellienkin hintoja. Varaa joka tapauksessa lentosi hyvissä ajoin etukäteen, mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Lähtö Genevestä

Alppimaisemien, vuoriston, laskettelun, suklaan, kulttuurin tai vaihtoehtoisesti työntäyteisen Sveitsin matkasi päätteeksi on aika suunnata paluulennolle Geneven kansainväliselle lentoasemalle (GVA). Geneven lentokenttä sijaitsee aivan Ranskan rajalla, reilut viisi kilometriä Geneven keskustasta luoteeseen. Lentokentälle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet niin Genevestä, muualta Sveitsistä kuin Ranskastakin.

Junamatka Geneven keskustasta lentokentälle kestää vain kuusi minuuttia. Junia kulkee ruuhka-aikoina 12 minuutin välein. Lentokentän rautatieasemalta on suora yhteys lähtöterminaaliin.

Junan lisäksi myös useat Geneven joukkoliikenneoperaattorin unireson bussilinjat kulkevat tiheään Geneven ja lentokentän väliä. Kaikkiin Geneven joukkoliikennevälineisiin oikeuttava kertalippu maksaa vain muutaman Sveitsin frangin. Jos olet kuitenkin yöpynyt Geneven kantonin alueella olevassa hotellissa, hostellissa tai leirintäalueella, olet saanut majapaikastasi koko oleskelusi ajaksi oikeuttavan kortin, jolla voit matkustaa rajoituksetta Geneven joukkoliikenteessä.

Jos haluat matkustaa taksilla lentokentälle, voit tilata sen etukäteen joko puhelimitse tai astua vapaana olevan taksin kyytiin joltain kaupungin viralliselta taksitolpalta. Taksimatka keskustasta lentokentälle maksaa ajankohdasta ja matkustajien määrästä riippuen noin 40–50 Sveitsin frangia ja kestää keskustasta noin 12 minuuttia. Jotkin Geneven hotellit tarjoavat ilmaisen tai maksullisen lentokenttäkuljetuksen, joten muista tarkistaa asia hotelliltasi etukäteen.

Pääset Geneven lentokentälle myös suoraan junalla mistä tahansa päin Sveitsiä. Kaikki junat pysähtyvät Geneven päärautatieasemalla Gare de Cornavinilla, josta voit vaihtaa lentokentälle jatkavaan junaan.

Mikäli olet tulossa lentokentälle Ranskan puolelta, voit hypätä Ferneystä lähtevään ja CERNin tutkimuskeskuksen kautta ajavaan unireson Y-bussilinjaan. Pääset Geneven päärautatieasemalle myös suoraan junalla monista Itä- ja Kaakkois-Ranskan kaupungeista. Esimerkiksi Lyonista junamatka Geneveen kestää alle kaksi tuntia ja Grenoblesta kaksi tuntia viisitoista minuuttia. Myös jotkin Ranskan puolella olevat hotellit tarjoavat ilmaisia lentokenttäkuljetuksia Geneven lentokentälle.

Mikäli olet kiertänyt Sveitsiä lentokentältä vuokraamallasi vuokra-autolla, voit vain jättää autosi lentokentälle. Jos taas olet alun perin hakenut vuokra-autosi muualta, sovi vuokra-auton jättöpaikasta etukäteen autovuokraamosi kanssa.

Saapuminen Helsinkiin

Lennot Genevestä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki–Vantaan lentoasemalle, noin 18 kilometrin päähän Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentältä on hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsingin keskustaan ja Tikkurilan rautatieasemalle. Lentokentän alapuolelta lähtevällä junalla pääset Helsingin päärautatieasemalle puolessa tunnissa, Tikkurilan rautatieasemalle taas muutamassa minuutissa. Voit ostaa junalippusi terminaalissa rautatieaseman sisäänkäynnin edessä olevasta VR:n automaatista tai laiturialueelta. HSL:n lippuautomaatit sijaitsevat niin ikään rautatieaseman edessä sekä terminaali 2:n edessä bussin 615 lähtölaiturilla. Sekä bussi 615 että Finnairin City Bus vievät sinut Helsingin keskustaan. Arkisin ruuhka-aikoina myös bussi 617 liikennöi lentoaseman ja Hakaniemen torin väliä. Bussimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Kertalippu HSL:n kulkuvälineisiin maksaa vain muutaman euron.

Lennot Geneve – Helsinki

Onko kohteiden Geneve ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Helsinki? Hyvä valinta! Se on yksi hyvämaineisimmista lentoyhtiöistä, joka lentää suoria lentoja kohteiden Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä, joten voit olla varma, että matkasi on mukava.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Geneve ja Helsinki välisille lennoille?

Geneve (GVA-Cointrinin kansainvälinen lentokenttä) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi jos aiot matkustaa kohteiden Geneve ja Helsinki välillä. Oletko tapaamassa perheenjäseniä tai ystäviä kohteeseen saapuessasi? Voit ilmoittaa heille, että Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on mitä luutavimmin saapumiskenttäsi.

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Geneve ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Geneve ja Helsinki välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti useita lentoja, joista tehdä valintasi. Jos et tiedä varmasti, minkä yhtiön lento sinun kannattaisi varata, nämä ovat kuusi tunnetuinta lentoyhtiötä:

  • Lufthansa, 82 lentoa kuussa
  • United Airlines, 75 lentoa kuussa
  • Air China, 59 lentoa kuussa
  • ANA, 59 lentoa kuussa
  • Air Canada, 50 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 28 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Geneve ja Helsinki välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Geneve – Helsinki onnistuu helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 5 päivittäisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: GVA Saapuu: HEL la
15.8
su
16.8
ma
17.8
ti
18.8
ke
19.8
to
20.8
pe
21.8
Välilaskut
AY 1532 10:50 am 02:50 pm Tarkista hinta - Tarkista hinta - - - - 0 välilasku(a)
AY 1534 07:00 pm 10:50 pm - - - Tarkista hinta - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 994 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
118 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
93 €
Marski by Scandic

Marski by Scandic

4.0 kautta 5.0 Mannerheimintie 10, Helsinki
Marski by Scandic on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmannin tavaratalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
129 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 425 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.