Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Geneve - Helsinki

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 5 minuuttia

Lennot Genevestä Helsinkiin

Sveitsin toiseksi suurin kaupunki Geneve sijaitsee Sveitsin lounaisosassa Genevenjärven rannalla aivan Ranskan rajan tuntumassa. Koska Genevestä voi lentää suoraan Helsinkiin, se on hyvä alku- ja päätepiste Sveitsin kierrokselle tai Kaakkois-Ranskan matkalle. Tästä oppaasta saat lisätietoja lennollesi Genevestä Helsinkiin.

Genevestä Helsinkiin operoidaan päivittäin suoria lentoja. Jos kuitenkin haluat enemmän valinnanvaraa lentohintojen ja -aikojen suhteen, voit varata itsellesi välilaskullisen lennon Genevestä Helsinkiin. Suora lento Genevestä Helsinkiin kestää kolmisen tuntia, välilaskullinen taas vähintään noin neljä ja puoli tuntia. Mikäli haluat varmistaa itsellesi mahdollisimman halvat lennot Genevestä Helsinkiin, ajoita matkasi loppusyksylle. Geneve on matkakohteena suosituimmillaan kesällä ja jouluna, jolloin myös lentohinnat kipuavat pilviin. Myös erilaiset tapahtumat nostavat niin Geneven lentojen kuin hotellienkin hintoja. Varaa joka tapauksessa lentosi hyvissä ajoin etukäteen, mielellään kaksi kuukautta ennen matkaa.

Lähtö Genevestä

Alppimaisemien, vuoriston, laskettelun, suklaan, kulttuurin tai vaihtoehtoisesti työntäyteisen Sveitsin matkasi päätteeksi on aika suunnata paluulennolle Geneven kansainväliselle lentoasemalle (GVA). Geneven lentokenttä sijaitsee aivan Ranskan rajalla, reilut viisi kilometriä Geneven keskustasta luoteeseen. Lentokentälle on hyvät julkisen liikenteen yhteydet niin Genevestä, muualta Sveitsistä kuin Ranskastakin.

Junamatka Geneven keskustasta lentokentälle kestää vain kuusi minuuttia. Junia kulkee ruuhka-aikoina 12 minuutin välein. Lentokentän rautatieasemalta on suora yhteys lähtöterminaaliin.

Junan lisäksi myös useat Geneven joukkoliikenneoperaattorin unireson bussilinjat kulkevat tiheään Geneven ja lentokentän väliä. Kaikkiin Geneven joukkoliikennevälineisiin oikeuttava kertalippu maksaa vain muutaman Sveitsin frangin. Jos olet kuitenkin yöpynyt Geneven kantonin alueella olevassa hotellissa, hostellissa tai leirintäalueella, olet saanut majapaikastasi koko oleskelusi ajaksi oikeuttavan kortin, jolla voit matkustaa rajoituksetta Geneven joukkoliikenteessä.

Jos haluat matkustaa taksilla lentokentälle, voit tilata sen etukäteen joko puhelimitse tai astua vapaana olevan taksin kyytiin joltain kaupungin viralliselta taksitolpalta. Taksimatka keskustasta lentokentälle maksaa ajankohdasta ja matkustajien määrästä riippuen noin 40–50 Sveitsin frangia ja kestää keskustasta noin 12 minuuttia. Jotkin Geneven hotellit tarjoavat ilmaisen tai maksullisen lentokenttäkuljetuksen, joten muista tarkistaa asia hotelliltasi etukäteen.

Pääset Geneven lentokentälle myös suoraan junalla mistä tahansa päin Sveitsiä. Kaikki junat pysähtyvät Geneven päärautatieasemalla Gare de Cornavinilla, josta voit vaihtaa lentokentälle jatkavaan junaan.

Mikäli olet tulossa lentokentälle Ranskan puolelta, voit hypätä Ferneystä lähtevään ja CERNin tutkimuskeskuksen kautta ajavaan unireson Y-bussilinjaan. Pääset Geneven päärautatieasemalle myös suoraan junalla monista Itä- ja Kaakkois-Ranskan kaupungeista. Esimerkiksi Lyonista junamatka Geneveen kestää alle kaksi tuntia ja Grenoblesta kaksi tuntia viisitoista minuuttia. Myös jotkin Ranskan puolella olevat hotellit tarjoavat ilmaisia lentokenttäkuljetuksia Geneven lentokentälle.

Mikäli olet kiertänyt Sveitsiä lentokentältä vuokraamallasi vuokra-autolla, voit vain jättää autosi lentokentälle. Jos taas olet alun perin hakenut vuokra-autosi muualta, sovi vuokra-auton jättöpaikasta etukäteen autovuokraamosi kanssa.

Saapuminen Helsinkiin

Lennot Genevestä Helsinkiin laskeutuvat Helsinki–Vantaan lentoasemalle, noin 18 kilometrin päähän Helsingin keskustasta pohjoiseen. Lentokentältä on hyvät juna- ja bussiyhteydet Helsingin keskustaan ja Tikkurilan rautatieasemalle. Lentokentän alapuolelta lähtevällä junalla pääset Helsingin päärautatieasemalle puolessa tunnissa, Tikkurilan rautatieasemalle taas muutamassa minuutissa. Voit ostaa junalippusi terminaalissa rautatieaseman sisäänkäynnin edessä olevasta VR:n automaatista tai laiturialueelta. HSL:n lippuautomaatit sijaitsevat niin ikään rautatieaseman edessä sekä terminaali 2:n edessä bussin 615 lähtölaiturilla. Sekä bussi 615 että Finnairin City Bus vievät sinut Helsingin keskustaan. Arkisin ruuhka-aikoina myös bussi 617 liikennöi lentoaseman ja Hakaniemen torin väliä. Bussimatka lentokentältä Helsingin keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Kertalippu HSL:n kulkuvälineisiin maksaa vain muutaman euron.

Geneve - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Geneve – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Geneve -- Helsinki on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Geneve -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Geneve – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Geneve -- Helsinki on tarjolla 295 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Geneve – Helsinki?

  reitillä Geneve -- Helsinki liikennöi 17 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Geneve – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Geneve vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Geneva International Airport (GVA). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Geneve – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Geneve -- Helsinki hintaan ! Reitillä Geneve -- Helsinki 17 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Geneve liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Geneve (GVA) -- Helsinki (HEL)\n * Swiss International Air Lines\n * Lufthansa\n * Air France\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Geneve – Helsinki useimmin?

  * Geneve (GVA) -- Helsinki (HEL)\n * Swiss International Air Lines -- 122 viikoittaista lentoa reitillä GVA -- HEL\n \n\n * Lufthansa -- 47 viikoittaista lentoa reitillä GVA -- HEL\n \n\n * Air France -- 34 viikoittaista lentoa reitillä GVA -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Geneve lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Swiss International Air Lines, liikennöivät viikoittain 122 lentoa reitillä Geneve -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Geneve (GVA) liikennöidään viikoittain 295 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Geneve – Helsinki?

  Suora lento reitillä Geneve -- Helsinki kestää yleensä noin 2 tuntia, 55 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 001,6 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 58 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Geneve – Helsinki?

  * Lento reitillä Geneve (GVA) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.50\n * Aikaisin saapumisaika: 14.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Geneve – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Geneve -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-------------------------------|---------------|\n| Swiss International Air Lines | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Air France | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| British Airways | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Geneve – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: GVA Saapuu: HEL ma
27.1
ti
28.1
ke
29.1
to
30.1
pe
31.1
la
1.2
su
2.2
Välilaskut
AY 1532 10:50 am 02:55 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1534 07:00 pm 11:05 pm - - Tarkista hinta - Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (117 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (211 arvostelua)

   Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.