Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Tietoa lennoista välille Berliini - Helsinki

Lentovaihtoehtoja 1
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 56 minuuttia

Lennot Berliini–Helsinki

Oletko suuntaamassa kohteeseen Helsinki? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Berliini–Helsinki löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Helsinki on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Berliini–Helsinki – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Berliini–Helsinki etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Berliini kohteeseen Helsinki saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Berliini–Helsinki ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Helsinki?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Helsinki, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Helsinki nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Berliini–Helsinki

Tätä reittiä lentää yhteensä lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin lento Berliini–Helsinki maksaa tällä hetkellä vain , kallein puolestaan jopa . Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Berliini - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Berliini – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Berliini -- Helsinki on . \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Berliini -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Berliini – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Berliini -- Helsinki on tarjolla 111 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Berliini – Helsinki?

  reitillä Berliini -- Helsinki liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Berliini – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Berliini ovat:\n\n* Tegel (TXL)\n* Schoenefeld (SXF)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Berliini – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Berliini -- Helsinki hintaan ! Reitillä Berliini -- Helsinki 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Berliini liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Berliini (TXL) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa\n * Finnair\n * Air Baltic\n\n\n\n* Lennot reitillä Berliini (SXF) -- Helsinki (HEL)\n * Norwegian Air Shuttle\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Berliini – Helsinki useimmin?

  * Berliini (TXL) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa -- 60 viikoittaista lentoa reitillä TXL -- HEL\n \n\n * Finnair -- 19 viikoittaista lentoa reitillä TXL -- HEL\n \n\n * Air Baltic -- 13 viikoittaista lentoa reitillä TXL -- HEL\n\n\n\n* Berliini (SXF) -- Helsinki (HEL)\n * Norwegian Air Shuttle -- 1 viikoittaista lentoa reitillä SXF -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Berliini lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, liikennöivät viikoittain 60 lentoa reitillä Berliini -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Berliini (TXL) liikennöidään viikoittain 110 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta Berliini (SXF) liikennöidään viikoittain 1 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Berliini – Helsinki?

  Suora lento reitillä Berliini -- Helsinki kestää yleensä noin 1 tunti, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 124,69 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 8 tuntia, 20 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 48 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Berliini – Helsinki?

  * Lento reitillä Berliini (TXL) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.10\n * Aikaisin saapumisaika: 10.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.05\n\n\n\n* Lento reitillä Berliini (SXF) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 10.15\n * Aikaisin saapumisaika: 16.40\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 10.15\n * Myöhäisin saapumisaika: 16.40\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Berliini – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Berliini -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n| easyJet | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Berliini – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 993 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (117 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (211 arvostelua)

   Länsisatama ja Stockmannin tavaratalo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Finlandia-talo ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 3 kilometrin päässä. ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.