Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Hampuri Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Hampuri - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi HAM
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 169 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 55 minuuttia

Halvat lennot Hampurista Helsinkiin

Oletko aikeissa matkustaa Hampurin satamakaupungista Helsingin hulinaan? Nykyisin ei onneksi tarvitse liftata konttilaivan kyytiin, vaan Pohjois-Saksasta voi matkustaa Suomen pääkaupunkiin vaivattomasti lentäen. Hampuri–Helsinki-väliä lennetään tiheästi, joten lentoja Hampurista Helsinkiin löytyy taatusti jokaisen aikataulun tarpeisiin. Helsingistä on myös hyvä jatkaa matkaa muihin kotimaan kohteisiin. Olitpa sitten palaamassa Euroopan-kiertueelta, matkalla mummolaan tai viettämään vauhdikasta viikonloppua Stadissa, ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Hampurista Helsinkiin.

Suorat lennot Hampurista Helsinkiin

Hampuri–Helsinki-välille löytyy ebookersin avulla kattava valikoima lentoja eri lentoyhtiöiltä. Suoria lentoja Hampurista Helsinkiin tarjoavat Air Berlin ja Finnair. Suora lento kestää vain noin kaksi tuntia, joten olet perillä tuossa tuokiossa. Ainakin Finnair tarjoaa suoria lentoja Hampuriin jopa kolmesti päivässä, ja matkustusajankohdaksi voit valita aamun tai myöhäisen iltapäivän. Myös esimerkiksi lentoyhtiöiltä Lufthansa, Air France ja Air Baltic löytyy lentoja tälle välille erilaisilla vaihtoyhteyksillä. Näistä Air Balticin lennot pysähtyvät välillä Riiassa, Air France lentää Pariisin Charles de Gaullen kautta ja Lufthansa pistäytyy reitillä Frankfurtissa tai Münchenissä. Vaihtoyhteydet toki venyttävät matkustusaikaa, mutta välilaskulliset lennot ovat usein suoria lentoja edullisempia. Kannattaa siis tehdä vertailua eri lentoreittien ja matkustuspäivien välillä. Aikaisin varattuna lennot tulevat useimmiten edullisemmiksi, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin. Lyhyelläkin varoitusajalla voi silti löytää hyviä tarjouksia.

Lähtö Hampurin lentoasemalta

Lento Hampurista Helsinkiin lähtee Hampurin kansainväliseltä lentoasemalta, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä Hampurin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joita yhdistää niiden keskellä oleva Airport Plaza -rakennus. Kaikissa kolmessa rakennuksessa taso 0 on saapuvia lentoja varten, kun taas lähtöaulat sijaitsevat tasossa 1. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 1, ja lähtöselvitys avataan kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Lentoasemalle pääsee helposti Hampurin rautatieasemalta S-Bahn-linjalla S1, joka liikennöi rautatieaseman ja lentoaseman väliä tiheästi. Junia lähtee kumpaankin suuntaan 10 minuutin välein, ja matka yhteen suuntaan kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman suuntaan matkatessa on hyvä tietää, että S1-linja jakautuu Ohlsdorfin asemalla. Varmista siis, että olet perille lentoasemalle menevässä junassa. Juna saapuu aivan terminaalien edessä olevalle asemalle, josta on helppo siirtyä hissillä tai liukuportailla terminaaliin. Taksimatka Hampurin keskustasta lentoasemalle maksaa noin 30 euroa ja kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman sivuilla neuvotaan yleisesti kaikkia matkustajia olemaan lentoasemalla vähintään kaksi tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa. Ainakin vuoden 2016 aikana lentoasemalla tehdään rakennustöitä, joista saattaa aiheutua ylimääräisiä viivästyksiä. Mikäli ylimääräistä aikaa jää lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen, sen saa varmasti kulumaan. Hampurin lentoasemalla on monipuolisesti palveluita ja ostosmahdollisuuksia, ja syötävää löytyy sushista jäätelöön. Myös lapset on huomioitu lentoaseman palveluiden suunnittelussa.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lento Hampurista laskeutuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalta on hyvät yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muualle Suomeen. Jos olet suuntaamassa lennolta Helsingin keskustaan, voit valita junan, bussin tai taksin. Junat Helsinkiin lähtevät terminaalien 1 ja 2 välissä sijaitsevalta juna-asemalta, jonka sisäänkäynti on terminaalien välisellä yhdyskäytävällä. Juna-aseman sisäänkäynnin edessä on sekä VR:n että HSL:n lippuautomaatteja, joista voi ostaa tarpeensa mukaan joko Helsingin sisäisen liikenteen lipun tai kaukoliikenteen lipun. Helsingin keskustaan voi ajaa myös Finnairin City Busilla tai paikallisliikenteen bussilla 615. Terminaalien edessä olevilta pysäkeiltä lähtee lisäksi kaukolinjojen busseja eri puolille Suomea. Taksiasemat sijaitsevat terminaalien edustalla, ja taksimatka Helsingin keskustaan maksaa noin 45–50 euroa. Terminaalien tuloaulojen Airport Taxi -tiskeiltä voi tiedustella myös kiinteähintaisia ryhmätakseja.

Hampuri - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Hampuri – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Hampuri -- Helsinki on 169 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Hampuri -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Hampuri – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Hampuri -- Helsinki on tarjolla 123 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Hampuri – Helsinki?

  reitillä Hampuri -- Helsinki liikennöi 7 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Hampuri – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Hampuri vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Hamburg (HAM). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Hampuri – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Hampuri -- Helsinki hintaan 169 €! Reitillä Hampuri -- Helsinki 7 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Hampuri liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Hampuri (HAM) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa\n * Scandinavian Airlines\n * KLM\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Hampuri – Helsinki useimmin?

  * Hampuri (HAM) -- Helsinki (HEL)\n * Lufthansa -- 51 viikoittaista lentoa reitillä HAM -- HEL\n \n\n * Scandinavian Airlines -- 25 viikoittaista lentoa reitillä HAM -- HEL\n \n\n * KLM -- 19 viikoittaista lentoa reitillä HAM -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Hampuri lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Lufthansa, liikennöivät viikoittain 51 lentoa reitillä Hampuri -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Hampuri (HAM) liikennöidään viikoittain 123 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Hampuri – Helsinki?

  Suora lento reitillä Hampuri -- Helsinki kestää yleensä noin 1 tunti, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 174,57 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 1 tunti, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 1 tunti, 52 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Hampuri – Helsinki?

  * Lento reitillä Hampuri (HAM) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 12.55\n * Aikaisin saapumisaika: 15.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.10\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.00\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Hampuri – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Hampuri -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|-----------------------|---------------|\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Scandinavian Airlines | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n| Air Baltic | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Hampuri – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HAM Saapuu: HEL ke
22.1
to
23.1
pe
24.1
la
25.1
su
26.1
ma
27.1
ti
28.1
Välilaskut
AY 1424 12:20 pm 03:15 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1426 07:10 pm 10:05 pm Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta Tarkista hinta 0 välilasku(a)

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 994 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (115 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi126 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (207 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.