Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Hampuri Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Hampuri - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi HAM
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 177 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 52 minuuttia

Halvat lennot Hampurista Helsinkiin

Oletko aikeissa matkustaa Hampurin satamakaupungista Helsingin hulinaan? Nykyisin ei onneksi tarvitse liftata konttilaivan kyytiin, vaan Pohjois-Saksasta voi matkustaa Suomen pääkaupunkiin vaivattomasti lentäen. Hampuri–Helsinki-väliä lennetään tiheästi, joten lentoja Hampurista Helsinkiin löytyy taatusti jokaisen aikataulun tarpeisiin. Helsingistä on myös hyvä jatkaa matkaa muihin kotimaan kohteisiin. Olitpa sitten palaamassa Euroopan-kiertueelta, matkalla mummolaan tai viettämään vauhdikasta viikonloppua Stadissa, ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Hampurista Helsinkiin.

Suorat lennot Hampurista Helsinkiin

Hampuri–Helsinki-välille löytyy ebookersin avulla kattava valikoima lentoja eri lentoyhtiöiltä. Suoria lentoja Hampurista Helsinkiin tarjoavat Air Berlin ja Finnair. Suora lento kestää vain noin kaksi tuntia, joten olet perillä tuossa tuokiossa. Ainakin Finnair tarjoaa suoria lentoja Hampuriin jopa kolmesti päivässä, ja matkustusajankohdaksi voit valita aamun tai myöhäisen iltapäivän. Myös esimerkiksi lentoyhtiöiltä Lufthansa, Air France ja Air Baltic löytyy lentoja tälle välille erilaisilla vaihtoyhteyksillä. Näistä Air Balticin lennot pysähtyvät välillä Riiassa, Air France lentää Pariisin Charles de Gaullen kautta ja Lufthansa pistäytyy reitillä Frankfurtissa tai Münchenissä. Vaihtoyhteydet toki venyttävät matkustusaikaa, mutta välilaskulliset lennot ovat usein suoria lentoja edullisempia. Kannattaa siis tehdä vertailua eri lentoreittien ja matkustuspäivien välillä. Aikaisin varattuna lennot tulevat useimmiten edullisemmiksi, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin. Lyhyelläkin varoitusajalla voi silti löytää hyviä tarjouksia.

Lähtö Hampurin lentoasemalta

Lento Hampurista Helsinkiin lähtee Hampurin kansainväliseltä lentoasemalta, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä Hampurin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joita yhdistää niiden keskellä oleva Airport Plaza -rakennus. Kaikissa kolmessa rakennuksessa taso 0 on saapuvia lentoja varten, kun taas lähtöaulat sijaitsevat tasossa 1. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 1, ja lähtöselvitys avataan kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Lentoasemalle pääsee helposti Hampurin rautatieasemalta S-Bahn-linjalla S1, joka liikennöi rautatieaseman ja lentoaseman väliä tiheästi. Junia lähtee kumpaankin suuntaan 10 minuutin välein, ja matka yhteen suuntaan kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman suuntaan matkatessa on hyvä tietää, että S1-linja jakautuu Ohlsdorfin asemalla. Varmista siis, että olet perille lentoasemalle menevässä junassa. Juna saapuu aivan terminaalien edessä olevalle asemalle, josta on helppo siirtyä hissillä tai liukuportailla terminaaliin. Taksimatka Hampurin keskustasta lentoasemalle maksaa noin 30 euroa ja kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman sivuilla neuvotaan yleisesti kaikkia matkustajia olemaan lentoasemalla vähintään kaksi tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa. Ainakin vuoden 2016 aikana lentoasemalla tehdään rakennustöitä, joista saattaa aiheutua ylimääräisiä viivästyksiä. Mikäli ylimääräistä aikaa jää lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen, sen saa varmasti kulumaan. Hampurin lentoasemalla on monipuolisesti palveluita ja ostosmahdollisuuksia, ja syötävää löytyy sushista jäätelöön. Myös lapset on huomioitu lentoaseman palveluiden suunnittelussa.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lento Hampurista laskeutuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalta on hyvät yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muualle Suomeen. Jos olet suuntaamassa lennolta Helsingin keskustaan, voit valita junan, bussin tai taksin. Junat Helsinkiin lähtevät terminaalien 1 ja 2 välissä sijaitsevalta juna-asemalta, jonka sisäänkäynti on terminaalien välisellä yhdyskäytävällä. Juna-aseman sisäänkäynnin edessä on sekä VR:n että HSL:n lippuautomaatteja, joista voi ostaa tarpeensa mukaan joko Helsingin sisäisen liikenteen lipun tai kaukoliikenteen lipun. Helsingin keskustaan voi ajaa myös Finnairin City Busilla tai paikallisliikenteen bussilla 615. Terminaalien edessä olevilta pysäkeiltä lähtee lisäksi kaukolinjojen busseja eri puolille Suomea. Taksiasemat sijaitsevat terminaalien edustalla, ja taksimatka Helsingin keskustaan maksaa noin 45–50 euroa. Terminaalien tuloaulojen Airport Taxi -tiskeiltä voi tiedustella myös kiinteähintaisia ryhmätakseja.

Lennot Hampuri – Helsinki

Onko kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Onko Finnair valintasi lennolle kohteeseen Helsinki? Loistava valinta! Se on yksi suosituimmista lentoyhtiöistä, joka liikennöi suoria lentoja kohteiden Hampuri (HAM) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä, joten voit olla varma, että lentosi on mukava.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä kestää?

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Hampuri ja Helsinki välisille lennoille?

Hampuri (HAM) on mitä luultavimmin lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä. Kiinnostaako sinua tietää mille kentälle tulet laskeutumaan? Kenttä tulee mitä todennäköisemmin olemaan Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Lentoa etsiessään monet hakevat tiettyjä lennonaikaisia mukavuuksia, kuten maistuvaa ruokaa tai hyvää palvelua. Vertaile näitä tunnettuja lentoyhtiöitä löytääksesi sen, mikä takaa juuri haluamasi palvelut:

  • Lufthansa, 76 lentoa kuussa
  • United Airlines, 50 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 46 lentoa kuussa
  • Finnair, 37 lentoa kuussa
  • Air Canada, 26 lentoa kuussa
  • Air China, 20 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä on?

Matka kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä ei voisi olla helpompi. 6 päivittäistä lentoa varmistavat, että voit helposti valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HAM Saapuu: HEL to
24.9
pe
25.9
la
26.9
su
27.9
ma
28.9
ti
29.9
ke
30.9
Välilaskut
AY 1422 12:35 pm 03:30 pm - - - Tarkista hinta - - Tarkista hinta 0 välilasku(a)
AY 1426 07:10 pm 10:00 pm - - - - - Tarkista hinta - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 947 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
109 €
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki

4.0 kautta 5.0 Ruoholahdenranta 3, Helsinki
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Hietalahden kirpputori. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 349 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LED-televisiot.
115 €
Marski by Scandic

Marski by Scandic

4.0 kautta 5.0 Mannerheimintie 10, Helsinki
Marski by Scandic on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Stockmannin tavaratalo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntoklubin. Tässä 4 tähden hotellissa on 363 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
108 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 baaria ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 425 huonetta 16 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.