Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Hampuri Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Hampuri - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi HAM
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 194 €
Keskimääräinen lentoaika 2 tuntia 55 minuuttia

Halvat lennot Hampurista Helsinkiin

Oletko aikeissa matkustaa Hampurin satamakaupungista Helsingin hulinaan? Nykyisin ei onneksi tarvitse liftata konttilaivan kyytiin, vaan Pohjois-Saksasta voi matkustaa Suomen pääkaupunkiin vaivattomasti lentäen. Hampuri–Helsinki-väliä lennetään tiheästi, joten lentoja Hampurista Helsinkiin löytyy taatusti jokaisen aikataulun tarpeisiin. Helsingistä on myös hyvä jatkaa matkaa muihin kotimaan kohteisiin. Olitpa sitten palaamassa Euroopan-kiertueelta, matkalla mummolaan tai viettämään vauhdikasta viikonloppua Stadissa, ebookersin kautta löydät helposti halvat lennot Hampurista Helsinkiin.

Suorat lennot Hampurista Helsinkiin

Hampuri–Helsinki-välille löytyy ebookersin avulla kattava valikoima lentoja eri lentoyhtiöiltä. Suoria lentoja Hampurista Helsinkiin tarjoavat Air Berlin ja Finnair. Suora lento kestää vain noin kaksi tuntia, joten olet perillä tuossa tuokiossa. Ainakin Finnair tarjoaa suoria lentoja Hampuriin jopa kolmesti päivässä, ja matkustusajankohdaksi voit valita aamun tai myöhäisen iltapäivän. Myös esimerkiksi lentoyhtiöiltä Lufthansa, Air France ja Air Baltic löytyy lentoja tälle välille erilaisilla vaihtoyhteyksillä. Näistä Air Balticin lennot pysähtyvät välillä Riiassa, Air France lentää Pariisin Charles de Gaullen kautta ja Lufthansa pistäytyy reitillä Frankfurtissa tai Münchenissä. Vaihtoyhteydet toki venyttävät matkustusaikaa, mutta välilaskulliset lennot ovat usein suoria lentoja edullisempia. Kannattaa siis tehdä vertailua eri lentoreittien ja matkustuspäivien välillä. Aikaisin varattuna lennot tulevat useimmiten edullisemmiksi, joten liikkeellä kannattaa olla hyvissä ajoin. Lyhyelläkin varoitusajalla voi silti löytää hyviä tarjouksia.

Lähtö Hampurin lentoasemalta

Lento Hampurista Helsinkiin lähtee Hampurin kansainväliseltä lentoasemalta, joka sijaitsee noin kahdeksan kilometrin etäisyydellä Hampurin keskustasta. Lentoasemalla on kaksi terminaalia, joita yhdistää niiden keskellä oleva Airport Plaza -rakennus. Kaikissa kolmessa rakennuksessa taso 0 on saapuvia lentoja varten, kun taas lähtöaulat sijaitsevat tasossa 1. Finnairin lennot lähtevät terminaalista 1, ja lähtöselvitys avataan kaksi tuntia ennen lennon lähtöaikaa. Lentoasemalle pääsee helposti Hampurin rautatieasemalta S-Bahn-linjalla S1, joka liikennöi rautatieaseman ja lentoaseman väliä tiheästi. Junia lähtee kumpaankin suuntaan 10 minuutin välein, ja matka yhteen suuntaan kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman suuntaan matkatessa on hyvä tietää, että S1-linja jakautuu Ohlsdorfin asemalla. Varmista siis, että olet perille lentoasemalle menevässä junassa. Juna saapuu aivan terminaalien edessä olevalle asemalle, josta on helppo siirtyä hissillä tai liukuportailla terminaaliin. Taksimatka Hampurin keskustasta lentoasemalle maksaa noin 30 euroa ja kestää noin 25 minuuttia. Lentoaseman sivuilla neuvotaan yleisesti kaikkia matkustajia olemaan lentoasemalla vähintään kaksi tuntia ennen lennon aikataulunmukaista lähtöaikaa. Ainakin vuoden 2016 aikana lentoasemalla tehdään rakennustöitä, joista saattaa aiheutua ylimääräisiä viivästyksiä. Mikäli ylimääräistä aikaa jää lähtöselvityksen ja turvatarkastuksen jälkeen, sen saa varmasti kulumaan. Hampurin lentoasemalla on monipuolisesti palveluita ja ostosmahdollisuuksia, ja syötävää löytyy sushista jäätelöön. Myös lapset on huomioitu lentoaseman palveluiden suunnittelussa.

Saapuminen Helsinki-Vantaan lentoasemalle

Lento Hampurista laskeutuu Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaan alueella noin 18 kilometrin päässä Helsingin keskustasta. Lentoasemalta on hyvät yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin muualle Suomeen. Jos olet suuntaamassa lennolta Helsingin keskustaan, voit valita junan, bussin tai taksin. Junat Helsinkiin lähtevät terminaalien 1 ja 2 välissä sijaitsevalta juna-asemalta, jonka sisäänkäynti on terminaalien välisellä yhdyskäytävällä. Juna-aseman sisäänkäynnin edessä on sekä VR:n että HSL:n lippuautomaatteja, joista voi ostaa tarpeensa mukaan joko Helsingin sisäisen liikenteen lipun tai kaukoliikenteen lipun. Helsingin keskustaan voi ajaa myös Finnairin City Busilla tai paikallisliikenteen bussilla 615. Terminaalien edessä olevilta pysäkeiltä lähtee lisäksi kaukolinjojen busseja eri puolille Suomea. Taksiasemat sijaitsevat terminaalien edustalla, ja taksimatka Helsingin keskustaan maksaa noin 45–50 euroa. Terminaalien tuloaulojen Airport Taxi -tiskeiltä voi tiedustella myös kiinteähintaisia ryhmätakseja.

Lennot Hampuri – Helsinki

Onko kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Onko Finnair yksi suosikeistasi? Jos on, sinua varmasti kiinnostaa kuulla, että se on yksi 1 lentoyhtiöstä, joka tarjoaa suoria lentoja kohteiden Hampuri (HAM) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Hampuri ja Helsinki välinen etäisyys on 1 150 km, ja tähän matkaan menee keskimäärin 1 tunti ja 51 minuuttia, mutta vähintään 1 tunti ja 50 minuuttia. Mikään ei ole mukavampaa kuin suoralla lennolla saapuminen, joten tarkista alennukset, joita Lufthansa ja United Airlines tarjoavat.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Hampuri ja Helsinki välisille lennoille?

Jos olet matkalla kohteesta Hampuri kohteeseen Helsinki, lähtölentokenttäsi tulee mitä todennäköisemmin olemaan Hampuri (HAM) ja saapumiskenttäsi Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).

Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät taatusti useita lentoja, joista voit tehdä valintasi. Jos et ole varma, miten aloittaa lomasi suunnittelu, nämä ovat kuusi suosituinta lentoyhtiötä:

  • Lufthansa, 76 lentoa kuussa
  • United Airlines, 50 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 46 lentoa kuussa
  • Finnair, 37 lentoa kuussa
  • Air Canada, 26 lentoa kuussa
  • ANA, 20 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Hampuri ja Helsinki välillä on?

Lentojen varaaminen reitille Hampuri – Helsinki käy helposti. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 6 jokapäiväisestä lennosta, joten voit varata seuraavan seikkailusi mihin aikaan vuodesta tahansa.

Lentoyhtiö Lento Lähtee: HAM Saapuu: HEL ma
30.11
ti
1.12
ke
2.12
to
3.12
pe
4.12
la
5.12
su
6.12
Välilaskut
AY 1424 12:10 pm 03:05 pm - Tarkista hinta - - Tarkista hinta - - 0 välilasku(a)

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 833 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
92 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
109 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
92 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.