Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Ateena Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Ateena - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi ATH
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lennon hinta 119 €

Suuntaa antiikin Kreikan keskukseen etsimällä halvat lennot Ateenasta Helsinkiin

Perinteisten suomalaisruokien, kuten makaronilaatikon ja kaalikääryleiden, rinnalle on kuin varkain hiipinyt ihanan välimerellisiä makuja pastitsion ja viininlehtikääryleiden muodossa. Jos kreikkalainen ruokakulttuuri ihastuttaa ja pieni määrä etelän lämpöä houkuttelee, kannattaa varata lennot Ateenasta Helsinkiin ja lähteä lomailemaan helleenien maille. Kreikkalaiset hallitsevat rennon elämäntyylin ja ottavat vierailijat avosylin vastaan. Monipuolisen ruokakulttuurin lisäksi Ateenassa viihtyvä lomailija saa aimo annoksen antiikin Kreikasta säilynyttä rakennuskulttuuria ja taidetta. Ateena ei ole pelkästään vanhojen marmoripylväiden ja raunioituneiden amfiteattereiden täplittämää kaupunkia, vaan Kreikan pääkaupungin ilme on nykyisin pikemminkin modernista metropolista kielivä. Halvat lennot Ateenasta Helsinkiin ovat aina toimiva valinta monipuolisen kaupunkilomailun ystäville.

Vierailulle vuosituhansia vanhaan Ateenaan

Historiallisista nähtävyyksistä ja mielenkiintoisista museoista kiinnostuneille lomailijoille Ateena on erinomainen valinta matkakohteeksi, sillä menneisyyden muistoihin on lähes mahdotonta olla törmäämättä suurkaupungissa vieraillessa. Rantalomasta haaveilevien kannattaa suunnata katseensa Kreikan muihin osiin, sillä Ateenan edustalla oleva ranta-alue on enimmäkseen lautta- ja laivaliikenteen käytössä. Hyvät meriyhteydet tosin takaavat sen, että lennot Ateenasta Helsinkiin varannut matkailija voi omatoimisesti lähteä käymään aurinkolomailuun sopivilla pikkusaarilla. Ateenaan jäävä kaupunkilomailija pääsee näkemään monia länsimaisen kulttuurin merkittävimpiä rakennuksia, kuten Dionysoksen ja Parthenonin teatterit tai Akropolis-kukkulan. Akropoliin vieressä sijaitsee lisäksi Plákan historiallinen alue, jonka arkkitehtuuri on kiinnostava sekoitus uusklassista tyyliä ja kreikkalaisia perinteitä.

Vertaile suoria lentoja Ateenasta Helsinkiin

Suomen ja Kreikan pääkaupunkien välillä matkustaminen on vaivatonta etenkin keväästä syksyyn, jolloin lentoja Helsingistä Ateenaan on tarjolla runsaasti. Suoria lentoja ei ole tarjolla koko vuoden ympäri, mutta Välimeren ilmojen alkaessa lämmetä huhtikuun tienoilla näkyy lentotarjonnassa myös virkistymisen merkkejä. Suorien yhteyksien määrä on parhaimmillaan Kreikan kesän kauneimpina hetkinä, ja talvea kohti mennessä matkalaisella on taas vähemmän valinnanvaraa. Suoria lentoja Ateenasta Helsinkiin löytyy Finnairin, Aegean Airlinesin ja Norwegianin valikoimista. Yhdelläkään lentoyhtiöllä ei ole päivittäisiä suoria lentoja kaupunkien välillä, joten mahdollisia matkapäiviä kannattaa vertailla keskenään. Suora lento Helsingistä Ateenaan kestää hieman yli 3,5 tuntia lentoyhtiöstä riippumatta. Jos suorista lennoista ei löydy omiin suunnitelmiin sopivaa vaihtoehtoa on yhden välilaskun sisältäviä vaihtoehtoja useita: SASin lennot Tukholman tai Kööpenhaminan kautta, airBalticin lennot Riian kautta tai Lufthansan lennot Münchenin kautta.

Helsinki–Vantaan lentoasema palvelee suomalaisia matkailijoita

Parinkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitseva Helsinki–Vantaan lentoasema on monille suomalaisille tuttuakin tutumpi ulkomaanloman aloitus- ja lopetuspaikka. Monilta maakuntien pienemmiltä kentiltä on päivittäisiä lentoja Helsinki–Vantaalle, joten oman lähiseudun lentotarjonta kannattaa tarkistaa matkaa suunnitellessa. Lentoaseman läheisyydessä on useita pitkäaikaispysäköintiin tarkoitettuja pysäköintialueita, joilta pääsee siirtymään terminaaleille ilmaisella lentokenttäbussilla. Julkisia liikennevälineitä suosivat voivat valita kulkupelikseen HSL:n paikallisbussin numero 615 tai Finnair City Busin. Lisäksi Helsinki–Vantaalle pääsee kehärataa kiertävillä I- ja P-paikallisjunilla, joiden reitti kulkee Tikkurilan ja Myyrmäen kautta. Matkaan Helsingin keskustasta lentoasemalle kannattaa varata aikaa 30–45 minuuttia riippumatta siitä, valitseeko bussin vai junan.

Ateenan vilkas lentoasema on Kreikan lentoliikenteen keskus

Kreikan entisen pääministerin Elefthérios Venizéloksen mukaan nimetty Ateenan kansainvälinen lentoasema (IATA: ATH) sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Ateenan keskustasta. Lentoaseman ja pääkaupungin välillä on toimivat julkiset liikenneyhteydet, minkä lisäksi lentoasemalta on helppo jatkaa matkaa suoraan esimerkiksi Pireuksen satamaan. Ateenan lentoasemalle kulkeminen on metrolla helppoa, sillä metrolinja 3 kulkee kentälle suoraan ydinkeskustasta. Bussilla matkustaminen on jonkin verran halvempaa, mutta myös hitaampaa. Taksi on näppärä ja turvallinen valinta, sillä taksit veloittavat kentän ja kaupungin välisestä matkasta kiinteän hinnan.

Ateena - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Ateena – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Ateena -- Helsinki on 119 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Ateena -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Ateena – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Ateena -- Helsinki on tarjolla 144 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Ateena – Helsinki?

  reitillä Ateena -- Helsinki liikennöi 10 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Ateena – Helsinki -lennoille?

  Löysimme alueelta Ateena vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Helsinki: Eleftherios Venizelos (ATH). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Vantaa (HEL), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Haluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Ateena – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Ateena -- Helsinki hintaan 119 €! Reitillä Ateena -- Helsinki 10 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Ateena liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Ateena (ATH) -- Helsinki (HEL)\n * Aegean Airlines\n * Turkish Airlines\n * Olympic Air\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Ateena – Helsinki useimmin?

  * Ateena (ATH) -- Helsinki (HEL)\n * Aegean Airlines -- 55 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- HEL\n \n\n * Turkish Airlines -- 18 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- HEL\n \n\n * Olympic Air -- 17 viikoittaista lentoa reitillä ATH -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Ateena lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Aegean Airlines, liikennöivät viikoittain 55 lentoa reitillä Ateena -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Ateena (ATH) liikennöidään viikoittain 144 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Ateena – Helsinki?

  Suora lento reitillä Ateena -- Helsinki kestää yleensä noin 3 tuntia, 30 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 2 503,6 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia, 45 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 3 tuntia, 37 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Ateena – Helsinki?

  * Lento reitillä Ateena (ATH) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 08.45\n * Aikaisin saapumisaika: 00.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 22.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.45\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Ateena – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Ateena -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------|\n| Aegean Airlines | Airbus A319 |\n| Turkish Airlines | Airbus A319 |\n| Olympic Air | Airbus A319 |\n| China Southern Airlines | Airbus A319 |\n| Aeroflot Russian Airlines | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Ateena – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 023 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (114 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (172 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.