Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pariisi Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pariisi - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi CDG
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 155 €
Keskimääräinen lentoaika 3 tuntia 56 minuuttia

Pariisi-Helsinki lennot

Etsitkö lentoja Pariisi-Helsinki välille, mutta et tiedä minkä lentoyhtiön puoleen kääntyä? Olemme ratkaisseet ongelman ja yhdistäneet yli 400 lentoyhtiön tarjonnan hakukoneeseemme, jotta sinun ja kaikkien muidenkin matkojen suunnittelusta tulisi entistä helpompaa. Hakukoneemme avulla sinäkin löydät halvat lennot Pariisi-Helsinki välille, oli mielessäsi sitten yhdensuuntainen tai meno-paluulento.

Pariisin kansainvälinen lentokenttä Charles de Gaulle sijaitsee 23 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Kentältä operoivat useat eri kansainväliset lentoyhtiöt, joten terminaalejakin on useampia. Tarkista siis ennen lähtöäsi oikea terminaali, sillä lentokenttä on laaja, ja siirtymäaikaa on hyvä varata riittävästi.

Pääset liikkumaan kentälle Pariisiin julkista liikennettä, taksia tai vaikkapa omaa autoa käyttäen. Ottamalla kentälle jonkin ympäri keskustaa lähtevistä lentokenttäbusseista pääset suoraan oikeaan terminaaliin, sillä bussit pysähtyvät yleensä jokaisen terminaalin kohdalla. Hinnat vaihtelevat bussista riippuen 7,60€ ja 17€ välillä ja matka kestää yleensä 45-60 minuuttia. Ehkäpä kätevin keino päästä lentoasemalle asemalle on juna, jolla matka-aika on vain 30 minuutin tienoilla, eikä hintakaan 9,10€ suurempi. Taksilla matka saattaa sujua nopeammin tai hitaammin matkustusajankohdastasi riippuen, mutta kustannukset nousevat julkista liikennettä huomattavasti korkeammiksi. Mikäli saavut kentälle omalla autolla, on sinulle niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin pysäköintiä tarjolla. Pysäköinti maksaa 34€/vuorokausi, mutta mikäli olet lähdössä pitemmälle matkalle, saat edullisemman hinnan jättämällä autosi pitempiaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuun parkkiin.

Mitä tehdä Helsingissä?

Helsinkiin saavuttuasi laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaalla, 18 kilometriä Helsingin keskustasta. Pääset liikkumaan lentoasemalta Helsinkiin helposti julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai vuokra-autolla. Voit käyttää Finnairin omaa bussiyhteyttä tai Helsingin seudun liikenteen seutulinjaa 615. Molemmilla matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Takseja on aina odottamassa matkustajia, ja vuokra-autoja tarjoaa useampi yritys. Saavuttuasi Helsingin keskustaan voit liikkua bussin lisäksi raitiovaunulla tai metrolla. Erinomaisesta julkisesta liikenteestä huolimatta Helsinki kannattaa kokea myös kävellen, jolloin saat aivan erilaisen kokemuksen Helsingin elämästä..

Vuodenajasta riippumatta Helsinki tarjoaa paljon tekemistä sekä nähtävää ja me Ebookersilla haluamme auttaa sinua löytämään helposti ja edullisesti juuri sinulle sopivat lennot, jotta pääset kokemaan Helsingin uudelleenkin! Älä odota enää, vaan aloita matkasi suunnittelu heti!

Pariisi - Helsinki Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Pariisi – Helsinki?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Pariisi -- Helsinki on 155 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Helsinki. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Pariisi -- Helsinki on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Pariisi – Helsinki on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Pariisi -- Helsinki on tarjolla 635 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Pariisi – Helsinki?

  reitillä Pariisi -- Helsinki liikennöi 24 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Pariisi – Helsinki -lennoille?

  Suosituimmat lähtölentokentät kohteessa Pariisi ovat:\n\n* Orly (ORY)\n* Roissy Charles de Gaulle (CDG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Helsinki.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Pariisi – Helsinki?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Pariisi -- Helsinki hintaan 155 €! Reitillä Pariisi -- Helsinki 24 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Pariisi liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Pariisi (CDG) -- Helsinki (HEL)\n * Air France\n * Lufthansa\n * Kenya Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Pariisi (ORY) -- Helsinki (HEL)\n * Airlinair\n * Air France\n * Djibouti Airlines\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Pariisi – Helsinki useimmin?

  * Pariisi (CDG) -- Helsinki (HEL)\n * Air France -- 291 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- HEL\n \n\n * Lufthansa -- 47 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- HEL\n \n\n * Kenya Airways -- 42 viikoittaista lentoa reitillä CDG -- HEL\n\n\n\n* Pariisi (ORY) -- Helsinki (HEL)\n * Airlinair -- 8 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- HEL\n \n\n * Air France -- 8 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- HEL\n \n\n * Djibouti Airlines -- 4 viikoittaista lentoa reitillä ORY -- HEL\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Pariisi lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Helsinki joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Air France, liikennöivät viikoittain 291 lentoa reitillä Pariisi -- Helsinki. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Pariisi (CDG) liikennöidään viikoittain 615 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n* Lentoasemalta Pariisi (ORY) liikennöidään viikoittain 20 lentoa kohteeseen Helsinki (HEL).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Pariisi – Helsinki?

  Suora lento reitillä Pariisi -- Helsinki kestää yleensä noin 2 tuntia, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 1 906,66 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 3 tuntia. Lennon keskimääräinen kesto on 2 tuntia, 53 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Pariisi – Helsinki?

  * Lento reitillä Pariisi (CDG) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 07.40\n * Aikaisin saapumisaika: 11.30\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 19.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 22.55\n\n\n\n* Lento reitillä Pariisi (ORY) -- Helsinki (HEL)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 19.45\n * Aikaisin saapumisaika: 00.50\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 21.00\n * Myöhäisin saapumisaika: 23.35\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Pariisi – Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Pariisi -- Helsinki liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|----------------|---------------|\n| Air France | Airbus A319 |\n| Lufthansa | Airbus A319 |\n| Kenya Airways | Airbus A319 |\n| KLM | Airbus A319 |\n| Finnair | Airbus A319 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Pariisi – Helsinki?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 023 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

Kluuvikatu 4, Helsinki
  4.0 kautta 5.0
   
   
  4,1/5 (114 arvostelua)

  Ateneumin taidemuseo ja Kauppatori sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Presidentinlinna ja Helsingin tuomiokirkko ovat myös 10 minuutin ...

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €

  GLO Hotel Helsinki Kluuvi117 €
  Clarion Hotel Helsinki

  Clarion Hotel Helsinki

   4.0 kautta 5.0
    
    
   4,3/5 (172 arvostelua)

   Länsisatama, Nykytaiteen museo Kiasma ja Ateneumin taidemuseo sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Kansallismuseo ja Finlandia-talo ovat myös 3 kilometrin ...

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Clarion Hotel Helsinki105 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.