Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Pariisi Helsinki

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Pariisi - Helsinki

Lähtölentokentän IATA-koodi CDG
Kohdelentokentän IATA-koodi HEL
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 148 €
Keskimääräinen lentoaika 4 tuntia 0 minuuttia

Pariisi-Helsinki lennot

Etsitkö lentoja Pariisi-Helsinki välille, mutta et tiedä minkä lentoyhtiön puoleen kääntyä? Olemme ratkaisseet ongelman ja yhdistäneet yli 400 lentoyhtiön tarjonnan hakukoneeseemme, jotta sinun ja kaikkien muidenkin matkojen suunnittelusta tulisi entistä helpompaa. Hakukoneemme avulla sinäkin löydät halvat lennot Pariisi-Helsinki välille, oli mielessäsi sitten yhdensuuntainen tai meno-paluulento.

Pariisin kansainvälinen lentokenttä Charles de Gaulle sijaitsee 23 kilometrin päässä Pariisin keskustasta. Kentältä operoivat useat eri kansainväliset lentoyhtiöt, joten terminaalejakin on useampia. Tarkista siis ennen lähtöäsi oikea terminaali, sillä lentokenttä on laaja, ja siirtymäaikaa on hyvä varata riittävästi.

Pääset liikkumaan kentälle Pariisiin julkista liikennettä, taksia tai vaikkapa omaa autoa käyttäen. Ottamalla kentälle jonkin ympäri keskustaa lähtevistä lentokenttäbusseista pääset suoraan oikeaan terminaaliin, sillä bussit pysähtyvät yleensä jokaisen terminaalin kohdalla. Hinnat vaihtelevat bussista riippuen 7,60€ ja 17€ välillä ja matka kestää yleensä 45-60 minuuttia. Ehkäpä kätevin keino päästä lentoasemalle asemalle on juna, jolla matka-aika on vain 30 minuutin tienoilla, eikä hintakaan 9,10€ suurempi. Taksilla matka saattaa sujua nopeammin tai hitaammin matkustusajankohdastasi riippuen, mutta kustannukset nousevat julkista liikennettä huomattavasti korkeammiksi. Mikäli saavut kentälle omalla autolla, on sinulle niin lyhyt- kuin pitkäaikaistakin pysäköintiä tarjolla. Pysäköinti maksaa 34€/vuorokausi, mutta mikäli olet lähdössä pitemmälle matkalle, saat edullisemman hinnan jättämällä autosi pitempiaikaiseen pysäköintiin tarkoitettuun parkkiin.

Mitä tehdä Helsingissä?

Helsinkiin saavuttuasi laskeudut Helsinki-Vantaan lentoasemalle, joka sijaitsee Vantaalla, 18 kilometriä Helsingin keskustasta. Pääset liikkumaan lentoasemalta Helsinkiin helposti julkisilla liikennevälineillä, taksilla tai vuokra-autolla. Voit käyttää Finnairin omaa bussiyhteyttä tai Helsingin seudun liikenteen seutulinjaa 615. Molemmilla matka keskustaan kestää noin 40 minuuttia. Takseja on aina odottamassa matkustajia, ja vuokra-autoja tarjoaa useampi yritys. Saavuttuasi Helsingin keskustaan voit liikkua bussin lisäksi raitiovaunulla tai metrolla. Erinomaisesta julkisesta liikenteestä huolimatta Helsinki kannattaa kokea myös kävellen, jolloin saat aivan erilaisen kokemuksen Helsingin elämästä..

Vuodenajasta riippumatta Helsinki tarjoaa paljon tekemistä sekä nähtävää ja me Ebookersilla haluamme auttaa sinua löytämään helposti ja edullisesti juuri sinulle sopivat lennot, jotta pääset kokemaan Helsingin uudelleenkin! Älä odota enää, vaan aloita matkasi suunnittelu heti!

Lennot Pariisi – Helsinki

Onko kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä suoria lentoja?

Odotatko innoissasi lomaa kohteessa Helsinki? Useat yhtiöt lentävät suoraan kohteiden Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) ja Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) välillä. Finnair saattaa tarjota juuri sinulle sopivia lentoja, mutta jos kaipaat jotain muuta, Norwegian Air International on toinen suosittu vaihtoehto.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä kestää?

Kohteiden Pariisi ja Helsinki väliseen matkaan menee 2 tuntia ja 55 minuuttia – 2 tuntia ja 57 minuuttia. SAS ja Finnair ovat kaksi suosittua lentoyhtiötä, jotka lentävät suoria lentoja tällä 1 900 km pituisella reitillä.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Pariisi ja Helsinki välisille lennoille?

Jos aiot lentää kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä, yleisimmin liikennöidyt reitit ovat:

  • Pariisi (CDG-Roissy-Charles de Gaulle) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 63 lentoa viikossa
  • Pariisi (ORY-Orly) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 18 lentoa viikossa
  • Pariisi (BVA-Beauvais) – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 8 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Reitti kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä on tiuhaan liikennöity, joten löydät varmasti useita lentoja, joista valita. Jos et ole varma, mistä aloittaa, nämä ovat kuusi suosituinta yhtiötä:

  • SAS, 121 lentoa kuussa
  • Finnair, 57 lentoa kuussa
  • China Southern Airlines, 55 lentoa kuussa
  • JAL, 52 lentoa kuussa
  • Singapore Airlines, 43 lentoa kuussa
  • Norwegian Air Shuttle, 17 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Pariisi ja Helsinki välillä on?

Lentolippujen varaaminen reitille Pariisi – Helsinki on helppoa. Voit valita suunnitelmiisi parhaiten sopivan lennon 9 jokapäiväisestä lennosta, joten lentojen varaaminen mihin aikaan vuodesta tahansa on helppoa.

Varatuimmat hotellit Helsinki

Näytä kaikki 1 836 majoitusliikettä kohteessa Helsinki
92 €
Clarion Hotel Aviapolis

Clarion Hotel Aviapolis

4.0 kautta 5.0 Karhumäentie 5, Vantaa, Uusimaa
Clarion Hotel Aviapolis on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Suomen ilmailumuseo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
95 €
GLO Hotel Helsinki Kluuvi

GLO Hotel Helsinki Kluuvi

4.0 kautta 5.0 Kluuvikatu 4, Helsinki
GLO Hotel Helsinki Kluuvi on saanut loistavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Stockmannin tavaratalo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
92 €
Clarion Hotel Helsinki

Clarion Hotel Helsinki

4.0 kautta 5.0
Clarion Hotel Helsinki on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Länsiterminaali on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.