Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Etelä-Suomi

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Etelä-Suomi olivat annetulla aikavälillä 44 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 73 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein Kysytyt Kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Etelä-Suomi?

✔️ Lennot kohteeseen Etelä-Suomi maksavat yleensä 73 €–873 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Etelä-Suomi, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 44 €. Halpaa lentoa kohteeseen Etelä-Suomi etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että huhtikuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Etelä-Suomi?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Etelä-Suomi on syyskuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Suomi?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Etelä-Suomi helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Etelä-Suomi saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Etelä-Suomi?

✔️ Voit muuttaa kohteen Etelä-Suomi lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Etelä-Suomi?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Etelä-Suomi helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Etelä-Suomi lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Etelä-Suomi, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air International Ltd, Finnair. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Etelä-Suomi Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodiHEL
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
LentoyhtiötNorwegian Air International Ltd, Finnair
Halvin lento73 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Etelä-Suomi?

Norwegian Air International Ltd, Finnair

Kartta

Paras aika lentää kohteesta

Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
BCN Helsinki 15.4. - 18.4. 117 €
FCO Helsinki 28.3. - 11.4. 141 €
PEK Helsinki 25.2. - 3.3. 873 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut
Lähtöpaikka Määränpää Matkustuspäivät Lennot kohteesta*
CPH Helsinki 22.1. - 29.1. 150 €
LHR Helsinki 24.1. - 31.3. 156 €
FRA Helsinki 22.1. - 6.2. 174 €
BCN Helsinki 22.1. - 24.1. 183 €
FCO Helsinki 22.1. - 8.2. 209 €
AMS Helsinki 22.1. - 24.1. 214 €
BRU Helsinki 23.1. - 24.2. 241 €
*Hinnat sisältävät verot ja maksut

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Katso kaikki kohteen Etelä-Suomi vuokra-autot

^Säästöt perustuvat kaikkiin lento + hotelli -pakettivarauksiin ebookers.fi-sivustolla tammikuusta joulukuuhun 2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.