Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Skandinavia alkaen 46 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Skandinavia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Skandinavia olivat annetulla aikavälillä 46 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 98 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 1.6.
HEL
Helsinki
ARN
Tukholma
46 €
Norwegian Air Shuttle
pe 17.9.
HEL
Helsinki
BMA
Tukholma
54 €
Finnair
ke 16.6.
HEL
Helsinki
ARN
Tukholma
54 €
Finnair
ma 7.6.
HEL
Helsinki
ARN
Tukholma
57 €
SAS
pe 18.6.
HEL
Helsinki
GOT
Göteborg
78 €
SAS
pe 3.9.
HEL
Helsinki
ARN
Tukholma
92 €
Air Baltic
to 3.6. - ke 9.6.
HEL
Helsinki
ARN
Tukholma
98 €
Norwegian Air Shuttle
pe 9.7.
HEL
Helsinki
MMX
Malmö
100 €
SAS
to 2.9. - pe 3.9.
HEL
Helsinki
BMA
Tukholma
111 €
Finnair
la 17.7. - ti 20.7.
HEL
Helsinki
VBY
Visby
140 €
Finnair
la 5.6. - ti 8.6.
HEL
Helsinki
GOT
Göteborg
144 €
Lufthansa
ti 31.8. - su 5.9.
HEL
Helsinki
OSD
Östersund
201 €
SAS
ma 18.10. - ke 20.10.
HEL
Helsinki
AGH
Helsingborg
201 €
SAS
ti 8.2. - ti 8.2.
VAA
Vaasa
ARN
Tukholma
202 €
SAS

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Skandinavia?

✔️ Lennot kohteeseen Skandinavia maksavat yleensä 98 €–202 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Skandinavia, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 46 €. Halpaa lentoa kohteeseen Skandinavia etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että kesäkuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Skandinavia?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Skandinavia on kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Skandinavia?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Skandinavia helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Skandinavia saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Skandinavia?

✔️ Voit muuttaa kohteen Skandinavia lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Skandinavia?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Skandinavia helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Skandinavia lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Skandinavia, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Norwegian Air Shuttle, Finnair, SAS, Air Baltic, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

Skandinavia Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi MMA
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Norwegian Air Shuttle, Finnair, SAS, Air Baltic, Lufthansa
Halvin lento 98 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Skandinavia?

Norwegian Air Shuttle, Finnair, SAS, Air Baltic, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
undefined – lentokenttä (undefined)
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.