Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Varaa lennot kohteesta Malmö kätevästi

Lennot kohteesta Malmö löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta MMA. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen MMA

Edullisia lentoja kohteeseen Malmö löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta MMA on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Malmö lähellä

Näytä kaikki 206 majoitusliikettä kohteessa Malmö
97 €
Elite Hotel Esplanade

Elite Hotel Esplanade

4.0 kautta 5.0 Master Johansgatan 15, Norr, Centrum, Malmö, Skånen lääni
4/5
(5 arvostelua)
Elite Hotel Esplanade on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Lilla Torg (tori). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntoklubi. Tässä 4 tähden hotellissa on 128 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Arvosteltu 18.10.2018

Excellent, small hotel on the best location in town.

 
81 €
Quality Hotel the Mill

Quality Hotel the Mill

3.5 kautta 5.0 Amiralsgatan 19, Malmö, Skånen lääni
4/5
(2 arvostelua)
Quality Hotel the Mill on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Kustaa Adolfin tori on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 224 huonetta 13 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 2.5.2019

Reipas ja auttavainen henkilökunta. Runsas aamiaisbuffetti.

 
88 €
Elite Hotel Savoy

Elite Hotel Savoy

4.0 kautta 5.0 Norra Vallgatan 62, Malmö
4/5
(4 arvostelua)
Elite Hotel Savoy on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Malmö Borshus (kokouskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 190 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 16.12.2019

Erinomainen sijainti ja aamupala, ystävällinen henkilökunta ja siisti mukava huone. Miinuksena ikävä näköala huoneesta takapihalle.

 
70 €
Moment Hotels

Moment Hotels

3.0 kautta 5.0 Norra Vallgatan 54, Malmö
4/5
(7 arvostelua)
Moment Hotels on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta St Petri Kyrka (kirkko). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 74 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 23.11.2019

Sijainti mainio, huoneet pieniä, aamupala vaatimaton viikon vierailuun

 
67 €
Comfort Hotel Malmö

Comfort Hotel Malmö

3.5 kautta 5.0 Carlsgatan 10, Malmö
3/5
(2 arvostelua)
Comfort Hotel Malmö on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Malmö Borshus (kokouskeskus) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ravintola, kuntokeskus ja baari. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 293 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa LCD-television ja tallelokeron.
Arvosteltu 9.8.2018

Good location, however very noisy. The hotel has no air con, you have to request a key to open the windows (one key for the hotel....) and the windows open up to the reception which is incredibly noisy. During our room clean, there was 2 soaking wet towels (not from our room) and dirty pillowcases ...

 
86 €
Quality Hotel View

Quality Hotel View

3.0 kautta 5.0 Hyllie Stationstorg 29, Malmö
3/5
(3 arvostelua)
Quality Hotel View on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Malmö Arena on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 302 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 16.4.2018

Ympäristö täynnä keskeneräisiä rakennustöitä. Hyvä hotelli hetken yöpymiseen, ei oleiluun alueella. Hotellin pysäköintihalli liian pieni. Toisena yönä jouduin pysäköimään kadulle.

 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.