Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteesta Uumaja

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Varaa lennot kohteesta Uumaja kätevästi

Lennot kohteesta Uumaja löytyvät helposti ja nopeasti lentohakukoneiden avulla. Etsi lentoja haluamaasi kohteeseen ja suosimillasi matkapäivillä, ja saat nopeasti listan lähtökohteessasi saatavilla olevista lentoyhtiöistä ja reiteistä. Jos suosit vain jotain tiettyä lentoyhtiötä, ei hätää. Voit suodattaa lentohakutuloksiasi myös lentoyhtiöiden mukaan, ja näet nopeasti, tarjoaako lentoyhtiösi lentoja kohteesta UME. Muita saatavilla olevia suodattimia ovat muun muassa hyvitettävät lennot ja usean kohteen matkat: löydät itsesi näköiset lennot käden käänteessä.

Näin löydät edulliset lennot kohteeseen UME

Edullisia lentoja kohteeseen Uumaja löytyy helposti, jos pidät pari asiaa mielessä. Voitko esimerkiksi joustaa lähtöpäivissäsi ja -ajoissasi? Matkapäivien siirtäminen vain päivällä suuntaan tai toiseen voi muuttaa hintaa huomattavasti, sillä hinnat vaihtelevat paljon eri päivien välillä. Tämän vuoksi lentoa ei kannata varata ennen kuin olet tehnyt hintavertailua lentohakukoneilla parilla eri yhdistelmällä. On olemassa myös toinen hyvä tapa säästää matkakustannuksissa. Jos varaat majoituksen matkakohteessasi lentovarauksen yhteydessä, voit säästää yhteensä jopa 15 % matkasi kokonaishinnasta. Sopivan majoitusliikkeen löytäminen on sitä paitsi helppoa tarkkojen hotellikuvausten ja asiakasarvioiden ansiosta.

Saapuminen perille

Kun lennot ja hotelli on jo varattu, on syytä tutustua myös matkakohteesi tarjoamiin nähtävyyksiin ja aktiviteetteihin. Voit etsiä niitä esimerkiksi ebookersin Aktiviteetit-sivulta, josta saatat saada hyviä ideoita jo ennen kuin varaamasi lento kohteesta UME on edes lähtenyt. Jos suunnitelmissasi on tehdä päiväretkiä tai liikkua isommalla alueella, kannattaa tutustua myös kohteesi autonvuokrausmahdollisuuksiin ja varata kulkupeli odottamaan saapumistasi.


Kartta

Viihtyisimmät hotellit kohteen Uumaja lähellä

Näytä kaikki 31 majoitusliikettä kohteessa Uumaja
97 €
Stora Hotellet, BW Premier Collection

Stora Hotellet, BW Premier Collection

4.5 kautta 5.0 Storgatan 46, Uumaja
4/5
(9 arvostelua)
Stora Hotellet, BW Premier Collection on saanut mahtavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Väven-kulttuurikeskus on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä vuonna 1895 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 82 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Arvosteltu 3.11.2019

Erikoisin hotelli (positiivisessa mielessä) misdä olemme vierailleet

 
68 €
Comfort Hotel Umea City

Comfort Hotel Umea City

2.5 kautta 5.0 Storgatan 47 B, Uumaja
4/5
(4 arvostelua)
Comfort Hotel Umea City on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuntokeskuksen. Tässä 2,5 tähden hotellissa on 131 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 15.7.2019

Huippusiisti! Loistava sijainti kävelykadun lähellä. Maittava aamupala.

 
82 €
Hotell Björken

Hotell Björken

3.0 kautta 5.0 Lasarettsbacken 10, Uumaja
4/5
(7 arvostelua)
Hotell Björken on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Uumajan yliopisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 246 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Arvosteltu 13.12.2019

Hyvä ruoka ja henkilökunta. Rauhallinen paikka. Autolle lämmityspaikat. Hieman matkaa keskustaan, mutta hyvät bussiyhteydet.

 
64 €
Comfort Hotel Winn

Comfort Hotel Winn

3.5 kautta 5.0 Skolgatan 62, Vasaplan, Uumaja
4/5
(7 arvostelua)
Comfort Hotel Winn on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Umea People's House (konserttitalo). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja välipalabaarin/delin. Tässä vuonna 2013 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 185 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Arvosteltu 1.8.2019

Hintalaatu -suhde hyvä, samoin sijainti ja palvelut.

 
78 €
U&Me, BW Signature Collection

U&Me, BW Signature Collection

3.5 kautta 5.0 Storgatan 46A, Uumaja
3/5
(6 arvostelua)
U&Me, BW Signature Collection on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Väven-kulttuurikeskus. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja ympäri vuorokauden auki oleva kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 162 huonetta 8 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Arvosteltu 23.4.2019

Hyvä aamiainen ja siisti huone. Loistava sijainti.

 
97 €
Elite Hotel Mimer

Elite Hotel Mimer

4.0 kautta 5.0 Kungsgatan 75, Uumaja
3/5
(4 arvostelua)
Elite Hotel Mimer on saanut hyvää palautetta huonepalvelustaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Uumajan kaupunginkirkko on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 139 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Arvosteltu 5.8.2019

Hienot huoneet ja tilat. Liikenne kuului sisälle kuin seinät olisivat paperia. Aamiaisella aina oli jotain loppu. Huoneessa ei ilmastointia.

 

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.