Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Addis Ababa

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Addis Ababa

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi ADD
Lennon hinta 497 €

Lennot Helsinki–Addis Ababa

Oletko suuntaamassa kohteeseen Addis Ababa? Anna meidän auttaa. Sivustoltamme löydät kattavan valikoiman lentoja, joista löytyy taatusti myös sinulle sopiva vaihtoehto. Muiden reittien tapaan myös tälle välille on tarjolla sekä kalliita että halpoja vaihtoehtoja. Halvimmat lennot Helsinki–Addis Ababa löydät yleensä keskeltä viikkoa ja/tai niille ajoille, jolloin Addis Ababa on hiljaisimmillaan. Myös kellonajalla on merkitystä: halvimpia ovat ne lennot, joiden lähtöaika on mahdollisimman hankala.

Lennot Helsinki–Addis Ababa – milloin varaus on tehtävä?

Paras neuvo lentoja Helsinki–Addis Ababa etsiville kuuluu: älä aikaile! Jos saat hakukoneestamme hyvän hinnan juuri haluamillesi päiville, tee varaus heti. Totuus nimittäin on, että jo huomenna lennot kohteesta Helsinki kohteeseen Addis Ababa saattavat olla huomattavasti kalliimmat. Erityisen huono idea odottelu on silloin, kun voit matkustaa vain ja ainoastaan tiettynä päivänä tai päivinä. Muutama koneellinen voi nimittäin täyttyä hetkessä. Tällaisia matkustusbuumeja voivat aiheuttaa esimerkiksi urheilutapahtumat, konsertit, konferenssit ja muut tapahtumat sekä niiden ajankohtiin tehtävät muutokset. Varaa siis lento Helsinki–Addis Ababa ajoissa, niin et joudu jäämään kotiin!

Miksi varata lento kohteeseen Addis Ababa?

Jos olet matkustamassa kohteeseen Addis Ababa, ylivoimaisesti helpoiten se onnistuu lentäen. Perille pääsee toki myös muilla kulkupeleillä, mutta järin nopeasti matka ei silloin suju. Jos aiot viettää perillä viikkoja tai kuukausia, tämä ei välttämättä ole ongelma, mutta lyhyen matkan kohdalla tilanne on toinen. Silloin perille kannattaa matkustaa nopeasti ja liikoja rasittumatta. Tällöin ainoa vaihtoehto on lentolippujen varaaminen.

Jos kohteen Addis Ababa nähtävyydet ja muu tarjonta eivät ole sinulle tuttuja, niihin voit tutustua erilaisten verkkosivustojen avulla. Parhaat hotellit löydät puolestaan sivustomme hotellihakukoneella. Halutessasi voit myös varata sekä lennot että hotellin yhdessä eli pakettimatkana. Se onnistuu tästä.

Helpot ja halvat lennot Helsinki–Addis Ababa

Tätä reittiä lentää yhteensä 6 lentoyhtiötä, joista voit valita sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Nykyisin lentoyhtiön valinta on tosin vasta ensimmäinen askel, jonka jälkeen sinun on vielä päätettävä missä haluat istua, mitä lisäpalveluita haluat ostaa ja niin edelleen. Lentoyhtiöstä riippuen tarjolla voi olla useita matkustusluokkia, kuten ykkös-, business- ja turistiluokka, joskin halpalentoyhtiöiltä ne puuttuvat usein kokonaan. Myös palveluissa on eroja. Yleensä niiden määrä riippuu lentomatkan pituudesta: mitä pidempi lento, sitä enemmän palveluita. Tämä on ymmärrettävää – pitkällä lennolla elokuvat tulevat tarpeeseen, lyhyellä riittää pelkkä sanomalehti.

Halvin edestakainen lento Helsinki–Addis Ababa maksaa tällä hetkellä vain 498 €, kallein puolestaan jopa 567 €. Halvin yhdensuuntainen lento puolestaan maksaa ainoastaan 398 €. Kuten yllä on mainittu, hinta riippuu matkasi ajankohdasta ja siitä, miten ajoissa varauksen teet. Kannattaa myös huomata, että kaikkein halvimmissa lipuissa ei yleensä ole muutos- tai peruutusoikeutta. Asian voi kuitenkin korjata ostamalla lennoille ebookersin peruutusvakuutuksen. Sen hinta on yleensä varsin kohtuullinen ja vastineeksi saat runsaasti mielenrauhaa!

Lennot Helsinki – Addis Ababa

Onko kohteiden Helsinki ja Addis Ababa välillä suoria lentoja?

Yksikään lentoyhtiö ei tällä hetkellä lennä suoraan kohteiden Helsinki ja Addis Ababa välillä. Pari operoi välilaskullisia lentoja, joten ota huomioon, että matkallasi tulee olemaan vähintään yksi välilasku.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Addis Ababa välisille lennoille?

Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) on todennäköisesti lähtölentokenttäsi, jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Addis Ababa välillä. Oletko kiinnostunut tietämään mille kentälle olet lentämässä? Kenttä on mitä todennäköisemmin Addis Abeba (ADD-Bolen kansainvälinen lentokenttä).

Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Addis Ababa välillä on?

Addis Ababa houkuttelee tutustumaan. Aloita seikkailusi varaamalla liput yhdelle 2 jokapäiväisestä lennosta reitillä Helsinki – Addis Ababa.

Varatuimmat hotellit Addis Ababa

Näytä kaikki 260 majoitusliikettä kohteessa Addis Ababa
232 €
Ethiopian Skylight Hotel

Ethiopian Skylight Hotel

4.0 kautta 5.0 Bole International Airport, P.O.Box 1755, Addis Abeba, Addis Ababa
Ethiopian Skylight Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Medhane Alemin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä 4 tähden hotellissa on 373 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
160 €
Hyatt Regency Addis Ababa

Hyatt Regency Addis Ababa

5.0 kautta 5.0 Meskel Square, Addis Abeba
Hyatt Regency Addis Ababa on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Meskelin aukio. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 2018 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 188 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja ilmaiset minibaarituotteet.
65 €
Tulip Inn Olympia Addis Ababa

Tulip Inn Olympia Addis Ababa

409 Gabon Street, Olympia, Kirkos, Addis Abeba
Tulip Inn Olympia Addis Ababa sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta World Bank Ethiopia. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä vuonna 2016 rakennetussa hotellissa on 109 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneen/kuivausrummun.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.