Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Matkapaketit kohteeseen Serrekunda

Parhaat lomapaketit kohteeseen Serrekunda

Lomapaketit kohteeseen Serrekunda 6-7:ksi Yöksi

Eri majoitusmuodot kohteessa Serrekunda

Viiden ja neljän tähden hotellit + lennot kohteessa Serrekunda

Kolmen ja kahden tähden hotellit + lennot kohteessa Serrekunda

Loma-asunnot + lennot kohteessa Serrekunda

B&B + lennot kohteessa Serrekunda

Serrekunda – Matkat

Ainutlaatuinen loma kohteessa Serrekunda on hyvä idea monestakin syystä – miksi et pakkaisi matkalaukkuja ja soisi itsellesi vapaata arjesta? Lue lisää ja tutustu kaupungin parhaisiin käyntikohteisiin.

Serrekunda – Lennot ja hotelli

Serrekunda odottaa juuri sinua. Kun olet valmis vastaamaan sen kutsuun, ebookers-tiimi haluaa viedä sinut edullisilla lennoilla tasokkaaseen majoituspaikkaan.

Jos ostat lentoliput ja huoneet samanaikaisesti, voit säästää parhaimmillaan jopa 9.6%^.

Mikään ei taida olla mukavampaa kuin stressitön loma. Valikoimassamme on yli 500 lentoyhtiökumppania ja runsaat 500 000 majoituspaikkaa kaikkialla maailmassa, joten seuraava seikkailu on aivan nurkan takana.

Mietitkö, että saattaisit löytää paremman tarjouksen muualta? Älä mieti enää, vaan varaa lennot ja hotelli nyt. Jos satut varauksen tehtyäsi näkemään muualla jotakin parempaa 48 tunnin sisällä, pistämme paremmaksi maksamalla erotuksen takaisin.

Nyt on koittanut oikea aika! Anna sisäisen seikkailijasi ottaa valta. Maailma on täynnä unohtumattomia elämyksiä ja uutta nähtävää, joten anna meidän auttaa sinua lomasuunnitelmissasi.

Varausehtoja sovelletaan.

Serrekunda – Matkat

Lähin kaupunki Banjulinding sijaitsee sieltä suurin piirtein 7 km kaakkoon päin. Seuraavaksi lähimpään kaupunkiin (Bakau) pääsee matkaamalla 8 km koilliseen.

Tanji Bird Reserve (luonnonpuisto) on paikka jokaisen perheenjäsenen rakastamien ikuisten muistojen luomiseen.

Onko olemassa mitään miellyttävämpää kuin raikkaan meri-ilman kosketus iholla ja kaukaa kantautuva meren kohina? Suunnittele päiväretki kohteeseen Kololin ranta, kun sinusta tuntuu siltä, että kaipaat tilaa hengittää.

Hoida kehoasi ja mieltäsi vierailemalla kohteissa Abukon kansallispuisto ja Bijilo Forest Park (luonnonpuisto). Piristä mieltäsi ja täydennä energiavarastosi näiden kohteiden raikkaassa ilmanalassa.

Serrekunda – Hotellit

Mitä nopeammin valitset majoituksesi, sitä nopeammin voit ryhtyä suunnittelemaan matkaohjelmaasi! Valittavanasi on yli 38 majoitusliikettä, joten sinulla ei pitäisi olla suurempia vaikeuksia löytää ihanteellista yöpaikkaa.

Onneksi tällä alueella on paljon majoitusvaihtoehtoja, joiden hintataso sopii kaikille kukkaroille. Jos etsit majoitusliikettä, joka ei rasita matkakassaa liikaa mutta tarjoaa silti tarvittavat mukavuudet, hyviä vaihtoehtoja ovat Palm Beach Hotel (Kotu Stream Road) ja Palma Rima Hotel (350 Serrekunda). Ehkä toiveissasi olisi kuitenkin nauttia ruhtinaallisesta palvelusta ja antaa ystävällisen henkilökunnan majoitusliikkeessä Kairaba Beach Hotel pitää sinusta huolta koko loman ajan? Kairaba Beach Hotel on myös suosittu hotelli niiden keskuudessa, jotka osaavat arvostaa hienostunutta ilmapiiriä.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Serrekunda

Näytä kaikki 116 majoitusliikettä kohteessa Serrekunda
Senegambia Beach Hotel

Senegambia Beach Hotel

Senegambia Road, Serrekunda
  3.0 kautta 5.0
   
   
  4,0/5 (1 arvostelua)

  Senegambia Beach Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bijilon ranta on vain lyhyen ...

  Senegambia Beach Hotel109 €

  Senegambia Beach Hotel109 €
  Kairaba Hotel

  Kairaba Hotel

  PMB Serrekunda, Serrekunda, BJL
   5.0 kautta 5.0
    
    

   Kairaba Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Bijilon ranta on vain lyhyen kävelymatkan ...

   Kairaba Hotel136 €

   Kairaba Hotel136 €

   ^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2018–31.12.2018 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

   *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.