Lennot kohteesta Keuruu

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Perillä Turussa

Lennot Keuruu – Turku välillä laskeutuvat noin kahdeksan kilometrin päässä Turun keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle. Kulkuyhteydet keskustaan ovat hyvät, ja myös Raisio ja Naantali ovat parinkymmenen kilometrin säteellä, joten niihinkin pääsee erittäin helposti. Turun keskustaan pääsee helposti paikallisbussilla, mutta jos sinulla on kiire, kannattaa varata taksi jo etukäteen terminaalin eteen.

Mikäli aiot liikkua enemmän Turussa ja sen ympäristössä, vuokra-auto on näppärin valinta. Voit vuokrata auton kauttamme samalla kertaa lentojesi varaamisen yhteydessä, joten sekin on kerralla kunnossa.

Turku on todella kaunis kaupunki ympäri vuoden. Kesällä Aurajoen varrella sijaitsevat kahvilat ja ravintolalaivat houkuttelevat niin turisteja kuin paikallisiakin nauttimaan antimistaan ja kauniista maisemista, ja joulun aikaan kaupunki muuttuu idylliseksi talven ihmemaaksi. Turusta löytyy paljon erittäin tasokkaita ravintoloita, joten lähde rohkeasti makumatkalle tutustumaan tarjontaan. Osta siis vaikka samantien Keuruu – Turku lennot ja ihastu tähän Aurajoen helmeen!

Viihtyisimmät hotellit kohteen Keuruu lähellä

Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms

Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms

Multia, Central Finland
Hinta on 383 € per yö ajalle 30. syysk. viiva 1. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Keuruu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Vacation home Kanervakallio in Multia - 6 persons, 2 bedrooms, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.
5/5 Exceptional! (1 arvostelu)
Das Blockhaus entsprach voll und ganz unseren Erwartungen. Man fühlte sich wie zu Hause.
"Der See eignet sich sich hervorragend zum erkunden mit dem Ruderboot. Auch das Fischen liess keine Wünsche offen. Auch zum Velofahren eignet sich die Gegend gut."

Arvosteltu 15.8.2016

Hotelli Viikinhovi

Hotelli Viikinhovi

3.5 out of 5
Unio Sarlinintie 2, Keuruu, 42720
Hotelli Viikinhovi sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Keurusselän liikuntapuisto. Majoituspaikka tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin.
4,1/5 Very Good! (61 arvostelua)
"Lattioiden ja seinien kylmyys. Petyimme. Henkilökunta 1 teki parhaansa ja hänelle kiitos. Olosuhteet kaipaavat päivitystä. Tulen kun saisi takkaan aamiaiselle kynttilöiden sijaan tekisi vaikutuksen, myös lämmittäisi."

Arvosteltu 29.12.2019

Vacation home Kivipirtti in Keuruu - 11 persons, 5 bedrooms

Vacation home Kivipirtti in Keuruu - 11 persons, 5 bedrooms

Keuruu, Central Finland
Hinta on 984 € per yö ajalle 27. syysk. viiva 28. syysk.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Keuruu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Kiviniemen Nature Reserve, joka on suosittu nähtävyys. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Vacation home Kivipirtti in Keuruu - 11 persons, 5 bedrooms, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.

Hinnat voisivat olla vieläkin halvemmat

Jäsenhinnoilla voit säästää heti vähintään 10 % tuhansista majoituspaikoista.
Vacation home Keitaanniemen lomamökki in Keuruu - 7 persons, 3 bedrooms

Vacation home Keitaanniemen lomamökki in Keuruu - 7 persons, 3 bedrooms

Keuruu, Central Finland
Hinta on 335 € per yö ajalle 26. syysk. viiva 27. syysk.
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Haapamäen Höyryveturipuisto. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille television ja mikroaaltouunin.
Vacation home Juurakkopirtti in Keuruu - 12 persons, 4 bedrooms

Vacation home Juurakkopirtti in Keuruu - 12 persons, 4 bedrooms

Keuruu, Central Finland
Hinta on 917 € per yö ajalle 26. syysk. viiva 27. syysk.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Keuruu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja televisiosta. Lähellä sijaitsee Kiviniemen Nature Reserve, joka on suosittu nähtävyys. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Vacation home Juurakkopirtti in Keuruu - 12 persons, 4 bedrooms, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.
Vacation home Kallionnenä in Multia - 6 persons, 2 bedrooms

Vacation home Kallionnenä in Multia - 6 persons, 2 bedrooms

Multia, Central Finland
Hinta on 383 € per yö ajalle 30. syysk. viiva 1. lokak.
Yövy tässä loma-asunnossa kohteessa Keuruu. Nauti saunasta, paikan päällä olevasta pysäköinnistä ja grilleistä. Oikeiden asiakkaiden arvosteluja majoituspaikalle Vacation home Kallionnenä in Multia - 6 persons, 2 bedrooms, viimeisimmät hinnat ja saatavuus – varaa nyt.
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Keuruu
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.