Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Löydä itsellesi täydellinen lomamatka kohteesta Kruger National Park

Jos Kruger National Park on valikoitunut kohteeksesi seuraavalle kaupunki- tai rantalomallesi, teet reissusta unohtumattoman ja itsesi näköisen helposti. Helppokäyttöisten hakutyökalujen avulla voit tarkastella monenlaisia hotellivaihtoehtoja sekä nopeimpia ja halvimpia lentoja vaivatta. Kohteen Kruger National Park lomamatkat ovat niin monipuoliset, että matkapaketteja löytyy jokaiseen budjettiin, etsit sitten ylellistä kaupunkikämppää keskustasta tai budjettiystävällisempää majoitusta seikkailullesi. Tämän lisäksi voit järjestää myös kuljetukset ja aktiviteetit samalta sivustolta!

Saa enemmän vähemmällä: lomatarjoukset Kruger National Park

Kohteen Kruger National Park lomien hinnat päivitetään jatkuvasti, joten saat tyylikkään lomamatkan edullisesti ja helposti. Syötä hakukoneeseen vain valitsemasi päivämäärät, ja saat nopeasti listan kohteen Kruger National Park hotelleista, jotka ovat saatavilla matkustuspäivinäsi. Tarkkojen hotellikuvausten ja kuvien avulla päätöksen tekeminen on myös helppoa. Seuraavaksi voitkin sitten valita lentosi, sillä voit säästää jopa 10% matkasi kokonaishinnasta, jos varaat lennot ja hotellit samalla kertaa. Ja jos pystyt tämän lisäksi joustamaan matkustuspäivissäsi, saatat löytää vielä parempia lomatarjouksia kohteesta Kruger National Park, sillä hinnat vaihtelevat eri päivien välillä joskus huomattavasti.

Vietä hauska matka lomakohteessa Kruger National Park

Lomalla pärjää yleensä helposti julkisten kulkuvälineiden ja omien jalkojen avulla. Jos kuitenkin haluat vierailla kohteen ulkopuolella ja tehdä päiväretkiä lähialueille, voi olla hyvä idea vuokrata auto. Tutustumalla saatavilla oleviin autonvuokraustarjouksiin voit kierrellä lähialueilla vapaasti ja varata menopelin odottamaan heti lentosi laskeutumista. Voit tutustua myös paikallisiin nähtävyyksiin Aktiviteetit-hakukoneella päättääksesi, mitä haluat lomasi aikana tehdä ja nähdä.

Löydä halvat matkat kohteeseen Kruger National Park

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Kruger National Park. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Kruger National Park lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Kruger National Park?

Juuri nyt kohteeseen Kruger National Park saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Kruger National Park itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Kruger National Park ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Kruger National Park matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Kruger National Park löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Kruger National Park?

Kohteen Kruger National Park suosituimmat kuukaudet ovat elokuu, heinäkuu, huhtikuu. Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Kruger National Park halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Kruger National Park

Hae hinnat
Makumu Private Game Lodge

Makumu Private Game Lodge

3.5 kautta 5.0
Makumu Private Game Lodge on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Klaserie Nature Reserve. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3,5 tähden lomamajassa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet/patiot.
303 €
Mjejane River Lodge

Mjejane River Lodge

4.0 kautta 5.0
Mjejane River Lodge tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin, kiinteän internetyhteyden ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3,5 tähden lomamajassa on 17 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille patiot ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Lion Sands River Lodge

Lion Sands River Lodge

5.0 kautta 5.0
Lion Sands River Lodge on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sabi Sands Game Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomakeskuksessa on 26 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat patiot ja minibaarit.
796 €
Hoyo Hoyo Safari Lodge

Hoyo Hoyo Safari Lodge

5.0 kautta 5.0
Hoyo Hoyo Safari Lodge on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manyeleti Game Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 5 tähden lomamajassa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa syvän kylpyammeen ja kalustetun parvekkeen.
898 €
Lukimbi Safari Lodge

Lukimbi Safari Lodge

5.0 kautta 5.0
Lukimbi Safari Lodge on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä 5 tähden lomamajassa on 16 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja kalustetut parvekkeet/patiot.
112 €
Nkambeni Safari Camp

Nkambeni Safari Camp

3.0 kautta 5.0
Nkambeni Safari Camp on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 3 tähden lomamajassa on 150 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja Select Comfort -patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Shalati Safari Camp

Shalati Safari Camp

2.0 kautta 5.0
Shalati Safari Camp sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manyeleti Game Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 2 tähden tentalow'ssa on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kahvinkeittimen.
1,145 €
Jock Safari Lodge

Jock Safari Lodge

5.0 kautta 5.0
Jock Safari Lodge on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 5 tähden loma-asunnossa on 12 kotia 1 kerroksessa. Jokainen loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen vilvoittelualtaan ja syvän kylpyammeen.
601 €
Imbali Safari Lodge

Imbali Safari Lodge

5.0 kautta 5.0
Imbali Safari Lodge on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Manyeleti Game Reserve. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 5 tähden hotellissa on 12 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa yksityisen vilvoittelualtaan ja kalustetun pation.
Hae hinnat
The Outpost Lodge

The Outpost Lodge

4.5 kautta 5.0 Pafuri/Makuleke Region, Kruger National Park, Limpopo
The Outpost Lodge on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makuleke Wilderness. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4,5 tähden lomamajassa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa parvekkeen ja vuodesohvan.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Kruger National Park

Katso kaikki kohteen Kruger National Park vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.