Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
12.6. - 14.6.

Suosituimmat Caracallan kylpylät hotellit

Hae hinnat
Rental In Rome Circo Massimo 1

Rental In Rome Circo Massimo 1

Via Druso 41, Rooma
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Rental In Rome Circo Massimo 2

Rental In Rome Circo Massimo 2

Via Druso 41, Rooma
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Domus Caracalla Romantinen Huoneisto Antientin Roman Sydellä

Domus Caracalla Romantinen Huoneisto Antientin Roman Sydellä

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
292 €
Lomamökki Suite Colosseo Promo 2019

Lomamökki Suite Colosseo Promo 2019

Tämä huoneisto on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Huoneisto tarjoaa keittiön ja 3 kylpyhuonetta.
Hae hinnat
Domus Drusiana Second

Domus Drusiana Second

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa 2 kylpyhuonetta ja parvekkeen.
76 €
Casa per Ferie

Casa per Ferie

Via Druso, 2, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Casa per Ferie sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja 2 kokoushuonetta. Tässä majoitusliikkeessä on 27 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
200 €
Caracalla Exclusive Property

Caracalla Exclusive Property

Via di Porta S. Sebastiano 5, Rooma
Tämä majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Majoitustila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
797 €
Pepoli9 Design Suites in Rome

Pepoli9 Design Suites in Rome

Via di Villa Pepoli, 9, Rooma
Pepoli9 Design Suites in Rome on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelut. Tässä vuonna 2015 rakennetussa kaupunkipientalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
170 €
Bbdelux - Colosseo12

Bbdelux - Colosseo12

Via di Sant'Erasmo 12, Rooma
Bbdelux - Colosseo12 sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Caracallan kylpylät. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Caracallan kylpylät läheltä

Haluaisitko, että Caracallan kylpylät olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Caracallan kylpylät sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Caracallan kylpylät ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

Viimeisimmät Caracallan kylpylät hotelliarvostelut

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.