Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Fiera di Roma

Hae hinnat
Ponte Galeria -huoneisto

Ponte Galeria -huoneisto

Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi porealtaan. Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
40 €
Nuova Fiera Aparthouse

Nuova Fiera Aparthouse

Via Lorenzo Allievi 15, Rooma, RM
Nuova Fiera Aparthouse on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Fiera di Roma (kongressikeskus) on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Flatinrome Fiera

Flatinrome Fiera

Via Lorenzo Allievi 8, Rooma
Flatinrome Fiera sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja kävelymatkan päässä kohteesta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Fiera di Roma Borgo Torlonia

Fiera di Roma Borgo Torlonia

3.0 kautta 5.0 Via Bernardino Zendrini, 114, Piana del Sole, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille keittiön ja pation.
103 €
Rome Holidays Resort

Rome Holidays Resort

Via Cristoforo Sabbadino 126, Rooma
Rome Holidays Resort on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
85 €
B&B La Fiera Relais

B&B La Fiera Relais

Via Stoccolma, 11, Fiumicino, Roma
B&B La Fiera Relais on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.
67 €
Perugino Apartments

Perugino Apartments

Via del Perugino 122, Fiumicino, Lazio
Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta hyvistä kylpyhuoneistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
Hae hinnat
Domus Al Parco Guest House

Domus Al Parco Guest House

Via del Perugino 122, Fiumicino, Roma - Lazio
Domus Al Parco Guest House on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
Hae hinnat
Domus Fiera di Roma

Domus Fiera di Roma

Via del Perugino 122, Fiumicino, Lazio - Roma
Domus Fiera di Roma on saanut loistavaa palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle (lisämaksusta). Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Deliziosa e Confortevole Dependance per 2 Persone

Deliziosa e Confortevole Dependance per 2 Persone

Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Fiera di Roma (kongressikeskus). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja television.
52 €
B&B Hotel Roma Fiumicino

B&B Hotel Roma Fiumicino

Via Giulio Romano, 79, Fiumicino
B&B Hotel Roma Fiumicino on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
Hae hinnat
Stellatohouse

Stellatohouse

33 Via Ardara, Rooma
Stellatohouse sijaitsee lähellä kohdetta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Casa in Fiera

Casa in Fiera

Via Mara 62, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Casa in Fiera sijaitsee lähellä kohdetta Fiera di Roma (kongressikeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
73 €
Koti "La Casetta" New Fair - Lentokentän FCO Rooman

Koti "La Casetta" New Fair - Lentokentän FCO Rooman

Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Parco Leonardo (puisto). Loma-asunto tarjoaa keittiön ja vuodesohvan.
54 €
Leonardo Rome Holidays

Leonardo Rome Holidays

Piazza Leon Battista Alberti 19, Fiumicino, roma
Leonardo Rome Holidays on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Parco Leonardo (puisto) on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja välipalabaari/deli. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut parvekkeet.

ebookers löytää parhaat hotellitarjoukset kohteen Fiera di Roma läheltä

Haluaisitko, että Fiera di Roma olisi vain lyhyen kävelymatkan päässä majapaikastasi? Nyt se on mahdollista, sillä ebookersin työkalujen avulla voit etsiä budjettiisi sopivaa hotellia lähialueelta helposti. Hotellihaussamme voit suodattaa hakutuloksia sen mukaan, miten lähellä hotellia esimerkiksi Fiera di Roma sijaitsee.

Voit tarkastella majoitusvaihtoehtoja myös kätevässä karttanäkymässä, jonka avulla etäisyydet on helppo hahmottaa. Hotellikuvauksista voit lukea saatavilla olevista palveluista ja huonetyypeistä, joten päätöksen tekeminen on nopeaa ja helppoa.

 

Matkustaminen majoitukselle

Olipa lähtöpaikkasi mikä tahansa, matkan suunnittelu hotellillesi on ebookersilla helppoa. Tutustu ensin laajaan lentotarjontaamme. Lentoja päivitetään jatkuvasti, jotta saat varaushetkellä parhaan mahdollisen lennon. Voit myös vertailla hintoja eri aikoina ja eri lentoyhtiöiltä. Kannattaa tutustua myös ebookersin autonvuokraustarjouksiin. Niiden avulla ajat lentokentältä hotellille ja pääset myös tutustumaan lähialueisiin omaan tahtiisi.

 

Fiera di Roma ja lähialue – paljon nähtävää ja tehtävää

Lomalla ollessa majoituspaikassa rentoutuminen ja loikoilu on tietenkin tärkein ohjelmanumero. Sen lisäksi tekemistä riittää kuitenkin hotellisi ulkopuolellakin. Voit alkaa suunnitella matkan ohjelmaa jo nyt tutustumalla Etsi aktiviteetteja -sivuun, josta löydät parhaat yöpymispaikkasi lähialueen nähtävyydet ja tapahtumat. Kerää parhaat ideat ja ota kaikki ilo irti lomastasi!

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.