Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Celio

46 €
Arena House - Daplace Collection

Arena House - Daplace Collection

Via Marco Aurelio 37, Rooma
Arena House - Daplace Collection on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
41 €
Bellezza al Colosseo B&B and Apartments

Bellezza al Colosseo B&B and Apartments

Via Capo D'Africa, 26, Rooma
Bellezza al Colosseo B&B and Apartments on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
72 €
Hotel Capo d'Africa - Colosseo

Hotel Capo d'Africa - Colosseo

4.0 kautta 5.0 Via Capo d'Africa 54, Near Metro Station, Rooma, RM
Hotel Capo d'Africa - Colosseo on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat digitaalikanavat ja minibaarit.
30 €
Appartamenti MarcoAurelio49

Appartamenti MarcoAurelio49

Via Marco Aurelio, 49, Rooma
Appartamenti MarcoAurelio49 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelu ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
89 €
Hotel Lancelot

Hotel Lancelot

3.0 kautta 5.0 Via Capo D'Africa, 47, Rooma
Hotel Lancelot on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
88 €
Royal House

Royal House

Piazza del Colosseo, 1, Rooma, RM
Royal House on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja plasmatelevision.
Hae hinnat
RSH Colosseo Enchanting Apartment

RSH Colosseo Enchanting Apartment

Via Marco Aurelio 23, Rooma
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
70 €
Second Floor

Second Floor

Via San Giovanni in Laterano, 10, Rooma, RM
Second Floor on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja baarin. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
54 €
Anfiteatro Suite

Anfiteatro Suite

via ostilia 59, Rooma, Roma
Anfiteatro Suite on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
58 €
Easy budget Colosseo

Easy budget Colosseo

Via celimontana, 28, Rooma
Easy budget Colosseo on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, kuivapesulapalvelu ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 8 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
450 €
I Love Colosseo

I Love Colosseo

Via Capo d'Africa 38, Rooma
I Love Colosseo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Secret rHome Colosseum

Secret rHome Colosseum

Via Capo d'Africa 28, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Secret rHome Colosseum sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
130 €
Hotel Celio

Hotel Celio

3.0 kautta 5.0 Via dei Santi Quattro, 35/C, Rooma, RM
Hotel Celio on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ihastuttava Huoneisto Kivenheiton Päässä Colosseumista

Ihastuttava Huoneisto Kivenheiton Päässä Colosseumista

Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja vuodesohvan.
Hae hinnat
Lateran House Keltainen, Moderni ja Valoisa, Lähellä Colosseumia

Lateran House Keltainen, Moderni ja Valoisa, Lähellä Colosseumia

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colosseum. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja vuodesohvan.

Majoitus kohteessa Celio

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Celio, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Celio hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Celio suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Celio

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Celio. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Celio on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Celio ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Celio

Kohteessa Celio riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Celio parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Celio.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.