Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Appio Latino

Hae hinnat
Holiday Max

Holiday Max

Via Fregene 67, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Holiday Max sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliikkeessä on saatavilla valet-pysäköinti (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Bright Apartment

Bright Apartment

Largo Gregorovius, 4, Rooma, RM
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä huoneistohotellissa on 2 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Hotel San Giovanni Roma

Hotel San Giovanni Roma

4.0 kautta 5.0 Via Licia 7, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Hotel San Giovanni Roma on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Quasi Quasi Dormo Qui

Quasi Quasi Dormo Qui

Circonvallazione Appia 41, Rooma
Quasi Quasi Dormo Qui sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Romoli Hotel

Romoli Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Della Caffarelletta 114, Rooma, RM
Romoli Hotel on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Domus Licia, Puolen Tunnin Kävelymatkan Päässä Pääset Antiikin Rooman Sydämeen

Domus Licia, Puolen Tunnin Kävelymatkan Päässä Pääset Antiikin Rooman Sydämeen

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa pesukoneen.
Hae hinnat
Room in Rome

Room in Rome

Via Urbisaglia 9, Rooma
Room in Rome sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Värillinen Valoisa Tilava Huoneisto Strategisessa Asemassa!

Värillinen Valoisa Tilava Huoneisto Strategisessa Asemassa!

Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja takan.
58 €
Etruria Relais and Wine

Etruria Relais and Wine

Via Etruria 37, Rooma, RM
Etruria Relais and Wine on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä välipalabaarin/delin ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Jet Lag

Jet Lag

Via Magna Grecia, 29, Rooma
Jet Lag sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Basilica di San Giovanni in Laterano. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Keskeinen Apartament Rome Lähellä Metroa

Keskeinen Apartament Rome Lähellä Metroa

Tämä huoneistohotelli on saanut mainiota palautetta huoneistojen siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja television.
Hae hinnat
Rooma, Valoisa Uusi Asunto San Giovanni Alueella 4 Hengelle

Rooma, Valoisa Uusi Asunto San Giovanni Alueella 4 Hengelle

Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Huoneisto tarjoaa asiakkaille keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
B&B New Liberty in Rome

B&B New Liberty in Rome

Via Mondovì, 9, San Giovanni, Rooma
B&B New Liberty in Rome sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
150 €
Karol Apartment Rome

Karol Apartment Rome

Via Collazia 20, Rooma, RM
Tämä huoneistohotelli sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja omatoimisen pysäköinnin (lisämaksusta). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Domus Alysar

Domus Alysar

Domus Alysar sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Appia Nuovan ostoskortteli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

Majoitus kohteessa Appio Latino

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Appio Latino, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Appio Latino hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Appio Latino suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Appio Latino

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Appio Latino. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Appio Latino on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Appio Latino ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Appio Latino

Kohteessa Appio Latino riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Appio Latino parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Appio Latino.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.