Lennot Slovakia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Slovakia suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Slovakia

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Slovakia olivat annetulla aikavälillä (yhdensuuntaiset lennot) ja 445 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic

Slovakian-matkat ovat täynnä historiaa ja kulttuuria

Slovakia on suomalaisille vielä melko tuntematon matkakohde, vaikkakin maan pääkaupunki Bratislava on viime aikoina kasvattanut suosiotaan kaupunkilomailijoiden keskuudessa. Slovakia on moniin muihin Keski-Euroopan kohteisiin verrattuna autenttinen ja mukava vierailukohde, josta löytyy niin kiinnostavaa historiaa kuin kaunista luontoakin. Maan vuoristoiset maisemat tarjoavat ihanteelliset olosuhteet patikointiin ja talvella lasketteluun. Lisäksi Slovakia tunnetaan jo vuosisatoja kukoistaneesta kylpyläkulttuuristaan. Slovakian-matkat vievät sinut Eurooppaan, jollaista et ole ennen kokenut!

Halvat lennot Slovakiaan helposti matkahakumme avulla

Paras aika vierailla Slovakiassa on kesä, jolloin maassa on lämmintä ja aurinkoista, vaikkakin sateet ovat mahdollisia myös kesäaikaan. Maan länsiosissa on yleisesti lämpimämpää kuin idässä ja vuoristoisilla alueilla, joilla ilmasto on melko samankaltainen kuin Suomessakin. Talvet ovat Slovakiassa kylmiä, mutta varsinkin länsiosissa kevät on täydessä vauhdissa jo maaliskuussa. Vaikka kesä on Slovakian suosituinta matkailuaikaa, ei varsinaista turistitungosta pääse syntymään edes silloin. Maan hiihtokeskukset taas ovat suosittuja talvisin, ja sesonki jatkuu pitkälle kevääseen.

Suomesta ei lennetä Slovakiaan suorin lennoin, mutta yhdellä välilaskulla perille pääsee parhaimmillaan jo reilussa neljässä tunnissa. Nopein reitti Bratislavaan kulkee Helsinki-Vantaalta Prahan kautta, ja reitillä lentävät Czech Airlines sekä halpalentoyhtiö SmartWings. Prahan kautta voi lentää myös maan itäosassa sijaitsevaan Košiceen, mutta tällöin matka kestää yhteen suuntaan noin yhdeksän tuntia. Toinen helppo ja nopea reitti Slovakiaan kulkee Itävallan puolella sijaitseva Wienin lentoaseman kautta. Wieniin on Helsinki-Vantaan lentoasemalta suora reittilento, jota operoi Finnair. Suora lento Wieniin kestää reilut kaksi tuntia, minkä lisäksi matka-aikaan on lisättävä tunnin bussikuljetus Wienistä Bratislavaan. Bussit lähtevät parin tunnin välein, ja matka maksaa yhteen suuntaan kymmenisen euroa.

Halvat lennot Slovakiaan varaat helposti ebookersin matkahaun avulla. Hae ja vertaa eri yhteyksiä ja varaa helposti markkinoiden halvimmat lennot Slovakiaan!

Slovakiassa matkustaminen on helppoa ja edullista

Slovakia on EU-maa, ja maassa on käytössä euro. Hintataso on Slovakiassa huomattavasti Suomea alhaisempi, ja varsinkin julkiset liikennevälineet tarjoavat matkailijalle helpon ja edullisen tavan tutustua Slovakian kaupunkeihin ja maaseutuun. Saatavilla on niin junia kuin bussejakin, ja matkat maan sisällä ovat yleisesti melko lyhyitä. Bratislavasta Košiceen ja muualle Itä-Slovakiaan matkustettaessa paras vaihtoehto on usein juna, sillä matka kestää raiteitakin pitkin noin kuusi tuntia. Itäinen Slovakia onkin Bratislavan ohella varteenotettava matkakohde, sillä alueelta löytyy useita mielenkiintoisia Unescon suojelukohteita ja itse Košicen kaupunki on kuin matka menneisyyteen.

Bratislavan lentokentältä pääsee helposti kaupungin keskustaan, kun hyppää bussin 61 kyytiin. Lippu maksaa alle euron, ja busseja kulkee noin viidentoista minuutin välein. Halutessaan keskustaan voi suunnata myös taksilla, joka ei sekään maksa yleensä yli 20 euroa. Taksiin mennessään kannattaa tarkistaa, että kyseessä on varmasti laillinen taksi.

Lento Slovakiaan vie monipuolisten aktiviteettien pariin

Slovakiasta löytyy paljon enemmän nähtävää ja koettavaa kuin uskoisikaan. Maassa on mielenkiintoinen ruokakulttuuri, edulliset hinnat ja kesäaikaan kattava tarjonta erilaisia tapahtumia ja festivaaleja. Pääkaupungin Bratislavan autoton vanhakaupunki on hyvin säilynyt historiallinen kohde, jonka pienillä kujilla ja terasseilla kesäpäivä sujuu mitä idyllisimmissä merkeissä. Slovakian historia on pitkä ja vivahteikas, mikä näkyy Bratislavan lisäksi myös muualla maassa. Sadat linnat, vanhat kylpylät ja erikoiset luolat ovat kaikki mielenkiintoisia käyntikohteita. Talvella Slovakiassa suunnataan tietenkin vuoristoon, jossa voi laskettelun ja lumilautailun lisäksi harrastaa vaikkapa murtomaahiihtoa.

Autonvuokraustarjoukset Slovakia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.