Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Frascati

105 €
Hotel & Spa Villa Mercede

Hotel & Spa Villa Mercede

4.0 kautta 5.0 Via Tuscolana 20, Frascati, RM
Hotel & Spa Villa Mercede on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä 4 tähden hotellissa on 61 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Villa Tuscolana Park Hotel

Villa Tuscolana Park Hotel

4.0 kautta 5.0 Via del Tuscolo km 1.500, Frascati, RM
Villa Tuscolana Park Hotel on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 94 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille televisiot ja minibaarit.
58 €
Hotel Roma Sud

Hotel Roma Sud

3.0 kautta 5.0 Service Area Frascati Est, Roma Sud ramification of the A1, Frascati, RM
Hotel Roma Sud sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, välipalabaari/deli ja konferenssikeskus. Tässä vuonna 2012 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 57 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
60 €
B&B Galleria Frascati

B&B Galleria Frascati

Via Galleria Emanuele II, 21, Frascati, RM
B&B Galleria Frascati sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
92 €
Hotel Flora

Hotel Flora

4.0 kautta 5.0 Viale Vittorio Veneto 8, Frascati, RM
Hotel Flora on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarit.
50 €
Antica Terrazza Frascati

Antica Terrazza Frascati

Via Garibaldi 1, Frascati, Roma
Antica Terrazza Frascati sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa Aldobrandini. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Bellavista

Bellavista

3.0 kautta 5.0 Piazza Roma 2, Frascati, RM
Bellavista on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kuivapesulapalvelun. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 12 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
52 €
Stranamore

Stranamore

Via Colle Pizzuto 21, Frascati, Rooma
Stranamore sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä aamiaismajoituksessa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
77 €
Country House Erba Regina

Country House Erba Regina

Vicolo di Colle Reti, 2, Frascati
Country House Erba Regina sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
84 €
Cacciani Hotel

Cacciani Hotel

3.0 kautta 5.0 Via A. Diaz, 13, Frascati, RM
Cacciani Hotel on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3 tähden hotellissa on 21 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
50 €
Residence Sol Levante

Residence Sol Levante

Via di Grotte Portella 6/8, Frascati, RM
Residence Sol Levante sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä huoneistohotellissa on 16 huoneistoa 2 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Hotel Colonna

Hotel Colonna

3.0 kautta 5.0 Piazza Del Gesù, 12, Frascati, RM
Hotel Colonna on saanut mainiota palautetta alueen ostosmahdollisuuksista. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille memory foam -patjalliset sängyt ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Residence Smeraldo

Residence Smeraldo

Residence Smeraldo sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa huoneistohotellissa on 36 huoneistoa 3 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
91 €
Domus Park Hotel

Domus Park Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Tuscolana 15, Frascati, Città Metropolitana di Roma
Domus Park Hotel sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 20 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
56 €
Hotel Ristorante Villa Icidia

Hotel Ristorante Villa Icidia

3.0 kautta 5.0 Via Tuscolana Vecchia 81, Frascati, RM
Hotel Ristorante Villa Icidia sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1995 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Frascati

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Frascati

Näytä kaikki

Kohteen Frascati hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Frascati? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä. Voit valita 56 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Frascati löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frascati

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Frascati, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Frascati niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • B&B Galleria Frascati
 • Cacciani Hotel
 • Casa Garofoli

Nämä kohteen Frascati hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel & Spa Villa Mercede
 • Villa Tuscolana Park Hotel
 • Tenuta di Pietra Porzia

Asiakkaat, jotka yöpyivät tässä hotellissa kohteessa Frascati, pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Villa Tuscolana Park Hotel

Kohteeseen Frascati tutustuminen

Pikkukaupunkimainen Frascati on tunnettu puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Frascati ja sen lähellä kuuluu:

 • Frascatin katedraali
 • Villa Aldobrandini
 • Castelli Romanin alueellinen puisto
 • Caracallan kylpylät
 • Colosseum
 • Circus Maximusin areena
 • Forum Romanum

Kun järjestät lomaa kohteeseen Frascati, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Frascati?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Frascati, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Frascati, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 189 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 125 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 317 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Frascati on 777 cm.

Viimeksi varatut hotellit Frascati

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.