Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Ciampino

Hae hinnat
Hotel Villa Giulia

Hotel Villa Giulia

Via Dalmazia, 9, Ciampino
Hotel Villa Giulia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pesukoneet/kuivausrummut.
Hae hinnat
Adriatic Room Ciampino

Adriatic Room Ciampino

Adriatic Room Ciampino on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä majatalossa on 2 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
45 €
Central Station Inn - Hostel

Central Station Inn - Hostel

Via San Francesco d'Assisi 11, Ciampino, RM
Central Station Inn - Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja aamiainen (lisämaksusta). Tässä hostellissa on 10 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
55 €
Plaza Rooms Ciampino

Plaza Rooms Ciampino

Via Monte Grappa 33, Ciampino, Città Metropolitana di Roma
Plaza Rooms Ciampino sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelun. Tässä kaupunkipientalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Huoneisto Rooma, Jossa Puisto

Huoneisto Rooma, Jossa Puisto

Tämä mökki sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Mökki tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi keittiön ja television.
Hae hinnat
Interno 1 Ciampino

Interno 1 Ciampino

Via IV Novembre 97, Ciampino, Città Metropolitana di Roma
Interno 1 Ciampino on saanut mahtavaa palautetta keskeisestä sijainnistaan. Majoitusliike on juna-/metroaseman yhteydessä, ja Castel Gandolfon paavin palatsi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1980 rakennetussa huoneistohotellissa on 3 huoneistoa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
92 €
Tunne Olosi Kotoisaksi Kotoa!

Tunne Olosi Kotoisaksi Kotoa!

Via IV Novembre 97, Ciampino, Lazio
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen ja ulkotenniskentän. Huoneisto tarjoaa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Louis

Louis

2.0 kautta 5.0 Via Monte Grappa 33, Ciampino, RM
Louis on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä 2 tähden hotellissa on 9 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Dream House B&B

Dream House B&B

Via Ottorino Respighi, 2, Ciampino, Roma
Dream House B&B on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Girovagando

Girovagando

via due giugno, 39, Ciampino, Città Metropolitana di Roma
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
CiampinoHotel

CiampinoHotel

3.0 kautta 5.0 Via Achille Grandi 2, Ciampino, RM
CiampinoHotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi television ja sadesuihkupään.
Hae hinnat
Airciampino B&B

Airciampino B&B

ACHILLE GRANDI 6, int 6, Ciampino, roma
Airciampino B&B on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelu. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
JFK b & b

JFK b & b

Via di Morena 17, Ciampino, Città Metropolitana di Roma
JFK b & b sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Ullakko Ciampinon Keskustassa

Ullakko Ciampinon Keskustassa

Via Lucrezia Romana 4, Ciampino, Lazio
Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
63 €
La Terrazza Ciampino

La Terrazza Ciampino

Via Lucrezia Romana 22, Ciampino, Lazio
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Ippodromo Capannelle (hippodromi). Loma-asunto tarjoaa asiakkaiden käytettäväksi pesukoneen.

Lentokenttähotellit Ciampino

Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Ciampino läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

Varaa kohteesta Ciampino edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

 

Lentokenttähotelli kohteessa Ciampino voi säästää rahaa

Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Ciampino, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Ciampino läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Ciampino ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

 

Varaa hotelli lentokentältä Ciampino ajoissa

Tarjoukset lentokentän Ciampino hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Ciampino hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Ciampino ei ole itsestäänselvyys.

Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

Tarkista lentokentän Ciampino hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.