Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat hotellit Aurelio

20 €
Roma Camping In Town

Roma Camping In Town

Via Aurelia, 831, Rooma, RM
Roma Camping In Town on saanut mahtavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa leirintäalueessa on 300 majoitustilaa. Kaikki majoitustilat tarjoavat asiakkaille patiot ja yksityiset pihat.
61 €
NH Roma Villa Carpegna

NH Roma Villa Carpegna

4.0 kautta 5.0 Via Pio IV, 6, Rooma, RM
NH Roma Villa Carpegna on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 201 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
105 €
Crowne Plaza Rome-St. Peter's Hotel & Spa

Crowne Plaza Rome-St. Peter's Hotel & Spa

4.0 kautta 5.0 Via Aurelia Antica 415, Rooma, RM
Crowne Plaza Rome-St. Peter's Hotel & Spa on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1974 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 307 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Cardinal Hotel St Peter

Cardinal Hotel St Peter

4.0 kautta 5.0 Via Leone Dehon 71, Rooma, RM
Cardinal Hotel St Peter on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 140 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
42 €
Scheppers Hotel&Hostel

Scheppers Hotel&Hostel

3.0 kautta 5.0 Via Bogliasco 36, Rooma, RM
Scheppers Hotel&Hostel sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ravintolan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 43 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel Roma Aurelia Antica

Hotel Roma Aurelia Antica

4.0 kautta 5.0 Via Degli Aldobrandeschi 223, Rooma, RM
Hotel Roma Aurelia Antica on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 270 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
Hae hinnat
Holiday Inn Rome Aurelia

Holiday Inn Rome Aurelia

4.0 kautta 5.0 Via Aurelia Km 8 400, Rooma, RM
Holiday Inn Rome Aurelia on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pietarinkirkko. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä vuonna 1957 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 246 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
Hae hinnat
Interno15 Apartment

Interno15 Apartment

Via Gregorio XIII 90, Rooma
Tämä huoneistohotelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
Occidental Aurelia

Occidental Aurelia

4.0 kautta 5.0 Via di Torre Rossa, 80, Rooma, RM
Occidental Aurelia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin puutarha. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja minibaarit.
39 €
Pinewood Hotel Rome

Pinewood Hotel Rome

4.0 kautta 5.0 Via Della Pineta Sacchetti, 43, Rooma, RM
Pinewood Hotel Rome on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 80 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
84 €
Black Hotel

Black Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Raffaello Sardiello 18, Centre - Aurelio, Rooma, RM
Black Hotel on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 67 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Wyndham Rome Midas

Wyndham Rome Midas

4.0 kautta 5.0 Via Raffaello Sardiello, 22, Rooma, Rooma
Wyndham Rome Midas on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pietarinkirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä 4 tähden hotellissa on 250 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Heart of Rome Hotel - B&B

Heart of Rome Hotel - B&B

Piazza Pio XI 78, Rooma, RM
Heart of Rome Hotel - B&B on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 2012 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Ele Green Park Hotel Pamphili

Ele Green Park Hotel Pamphili

4.0 kautta 5.0 L.go Lorenzo Mossa, 4, Rooma, RM
Ele Green Park Hotel Pamphili on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta San Carlo di Nancy Hospital (sairaala). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 153 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
Hae hinnat
Hotel The Brand

Hotel The Brand

4.0 kautta 5.0 Via Degli Aldobrandeschi 295, Rooma, RM
Hotel The Brand sijaitsee lähellä kohdetta Sikstuksen kappeli. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ravintola. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

Majoitus kohteessa Aurelio

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Aurelio, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Aurelio hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Aurelio suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Aurelio

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Aurelio. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Aurelio on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Aurelio ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Aurelio

Kohteessa Aurelio riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Aurelio parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Aurelio.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Aurelio

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.