Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Suosituimmat hotellit Trionfale

225 €
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel

5.0 kautta 5.0 Via Alberto Cadlolo 101, Rooma, RM
Rome Cavalieri, A Waldorf Astoria Hotel on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Monte Mario on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset ostoskeskuskuljetukset ja täyden palvelun kylpylän. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Grand Hotel Tiberio

Grand Hotel Tiberio

4.0 kautta 5.0 Via Lattanzio 51, Rooma, RM
Grand Hotel Tiberio on saanut loistavaa palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Vatikaanin museot on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Excel Roma Montemario

Excel Roma Montemario

4.0 kautta 5.0 Via Degli Scolopi 31, Rooma, RM
Excel Roma Montemario on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gemellin poliklinikka. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset hotellinjohtajan kutsut. Tässä vuonna 1900 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 111 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
51 €
Hotel Zone

Hotel Zone

4.0 kautta 5.0 via Alfredo Fusco 118, Rooma, RM
Hotel Zone on saanut mahtavaa palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Monte Mario. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, kuntokeskuksen ja baarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 68 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa sadesuihkupään ja tallelokeron.
Hae hinnat
Tmark Hotel Vaticano

Tmark Hotel Vaticano

4.0 kautta 5.0 Viale Vaticano, 99, Rooma, RM
Tmark Hotel Vaticano on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 24 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
Hae hinnat
Hotel Museum

Hotel Museum

3.0 kautta 5.0 Via Tunisi 8, Rooma
Hotel Museum on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
69 €
Best Western Plus Hotel Spring House

Best Western Plus Hotel Spring House

4.0 kautta 5.0 Via Mocenigo 7, Rooma, RM
Best Western Plus Hotel Spring House on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä täyden palvelun kylpylän ja ravintolan. Tässä vuonna 1969 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 73 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
45 €
Domus Getsemani

Domus Getsemani

Domus Getsemani on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majoitusliikkeessä on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Roma Lux on Lomatalo Rooman Sydämessä, Ikuisen Kaupungin Muutaman Askeleen Päässä Vatikaanista

Roma Lux on Lomatalo Rooman Sydämessä, Ikuisen Kaupungin Muutaman Askeleen Päässä Vatikaanista

Tämä huoneistohotelli on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa keittiön ja parvekkeen.
Hae hinnat
Vatican Rooms Holiday in Rome

Vatican Rooms Holiday in Rome

Via Cipro, 77, Rooma, RM
Vatican Rooms Holiday in Rome on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuljetukset lentokentältä majoitusliikkeeseen (lisämaksusta). Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
My Bed Vatican Museum

My Bed Vatican Museum

VIA SEBASTIANO VENIERO 37, Rooma, RM
My Bed Vatican Museum on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
105 €
Courtyard Rome Central Park

Courtyard Rome Central Park

4.0 kautta 5.0 Via Giuseppe Moscati 7, Rooma, RM
Courtyard Rome Central Park on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Gemellin poliklinikka on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi kuntokeskuksen, baarin ja ympäri vuorokauden auki olevan business centerin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille LCD-televisiot ja ylelliset vuodevaatteet.
Hae hinnat
Domus Vatican Holidays

Domus Vatican Holidays

Via Marsilio Ficino 5, Rooma, Città Metropolitana di Roma
Domus Vatican Holidays sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Monte Mario. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä kaupunkipientalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Quo Vadis Bed & Breakfast

Quo Vadis Bed & Breakfast

Via Leone IV, 38, Rooma, RM
Quo Vadis Bed & Breakfast on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin museot. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Aparthotel Adagio Rome Vatican

Aparthotel Adagio Rome Vatican

4.0 kautta 5.0 Via Damiano Chiesa, 8, Rooma, RM
Aparthotel Adagio Rome Vatican on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gemellin poliklinikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.

Majoitus kohteessa Trionfale

Kun suunnittelet matkaa kohteeseen Trionfale, ebookersin työkaluilla löydät helposti sinulle sopivamman hotellitarjouksen parhaaseen hintaan. Voit tarkastella hotellien sijainteja kartalta, jolloin tiedät, kuinka lähellä majapaikkasi on nähtävyyksistä, joissa haluat vierailla. Voit myös tarkastella muiden matkustajien antamia palautteita kohteen Trionfale hotelleista. Voit suodattaa hakutuloksia myös sen mukaan, kuinka lähellä ne ovat kohteen Trionfale suosituimpia nähtävyyksiä.

 

Matkustaminen hotellillesi kohteessa Trionfale

Mistä tahansa matkustatkaan, ebookers voi auttaa sinua pääsemään hotellille, jonka varasit kohteesta Trionfale. Ensinnäkin, meillä on laaja valikoima lentoja, joten voit varata lennot lähimmälle lentoasemalle parhaaseen hintaan. Matkan jatkaminen lentokentältä kohteeseen Trionfale on helppoa.

Hae ja varaa joku erinomaisista autonvuokraustarjouksistamme, ja voit ajaa hotellille mukavasti itse. Tämän lisäksi vuokra-autolla matkustaessa pääset tutustumaan kohteen Trionfale ja sen lähialueiden tarjontaan omalla aikataululla. Muistathan, että ebookersin hotellikuvauksissa kerrotaan kunkin majoituspaikan pysäköintimahdollisuuksista, joten ne kannattaa tarkistaa ennen kuin lähdet liikenteeseen.

 

Tekemistä kohteessa Trionfale

Kohteessa Trionfale riittää runsaasti tekemistä – etenkin, jos rentoutuminen ja hotellihuoneessa oleskelu lasketaan mukaan. Jos kuitenkin haluat myös muita aktiviteetti-ideoita, kannattaa tutustua Aktiviteetit-sivuun, jonne olemme koonneet kohteen Trionfale parhaimpia aktiviteetteja.

Jos siis kaipaat hauskaa ja jännittävää tekemistä, opettavaisia retkiä tai vain rentoa menoa, ebookersin avulla saat kaiken irti lomastasi kohteessa Trionfale.

Viimeisimmät hotelliarvostelut kohteessa Trionfale

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.