Pääosion alkuosa

Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman

Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta

ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia

Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
27.11. - 29.11.
Ensi viikonloppuna
4.12. - 6.12.

Varatuimmat hotellit Grottaferrata

100 €
Parkhotel Villa Grazioli

Parkhotel Villa Grazioli

4.0 kautta 5.0 Via Umberto Pavoni, 19, Grottaferrata, RM
Parkhotel Villa Grazioli on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Albanojärvi sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
72 €
Villa Cavalletti Camere

Villa Cavalletti Camere

Via 24 Maggio 73, Grottaferrata, Roma
Villa Cavalletti Camere sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Tenuta Cusmano Villa Resort

Tenuta Cusmano Villa Resort

Via Anagnina 20, Grottaferrata, RM
Tenuta Cusmano Villa Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Abbazia di San Nilo a Grottaferrata (luostari). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
35 €
Borgo Dei Castelli

Borgo Dei Castelli

Via XXIV Maggio 66, Grottaferrata
Borgo Dei Castelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Villa Abbamer

Villa Abbamer

Via Tuscolana (SP 215), 345, Grottaferrata, Roma
Villa Abbamer sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 1910 rakennetussa majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
56 €
Le Scuderie di Villa Montalto

Le Scuderie di Villa Montalto

Via Umberto Pavoni 40, Grottaferrata, Città Metropolitana di Roma
Le Scuderie di Villa Montalto sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaiset hotellinjohtajan kutsut ja ravintolan. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityiset uima-altaat.
60 €
La Dolce Casetta

La Dolce Casetta

Via Anagnina 25/31, Grottaferrata, RM
La Dolce Casetta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kattoterassin. Jokainen huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen kiinteän internetyhteyden ja keittiön.
69 €
La Casa di Lilì

La Casa di Lilì

Via dei Colli, 24, Grottaferrata, Roma
La Casa di Lilì sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä aamiaismajoituksessa on 2 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
85 €
La Locanda dei Ciocca

La Locanda dei Ciocca

Via Anagnina, 134, Grottaferrata, Lazio
La Locanda dei Ciocca sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupään.
65 €
Hotel Squarciarelli

Hotel Squarciarelli

3.0 kautta 5.0 Via XXIV Maggio, 2, Grottaferrata, RM
Hotel Squarciarelli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Abbazia di San Nilo a Grottaferrata (luostari). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjalliset sängyt.
Hae hinnat
Via Pierre Villas

Via Pierre Villas

Viale Vittorio Veneto 138/140, Grottaferrata
Via Pierre Villas sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä huvilassa on 10 huvilaa. Jokainen huvila tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
60 €
Borgo Castel Savelli

Borgo Castel Savelli

2.0 kautta 5.0 via Anagnina Angolo, via Sentiero del Bosco, Grottaferrata, RM
Borgo Castel Savelli on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
69 €
Park Hotel Villaferrata

Park Hotel Villaferrata

3.0 kautta 5.0 Via Tuscolana 23 Km, Grottaferrata, RM
Park Hotel Villaferrata sijaitsee lähellä kohdetta Tusculumin puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Il Pettirosso B&B

Il Pettirosso B&B

Via S. Andrea, 47, Grottaferrata
Il Pettirosso B&B sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
2 Huoneen Majoitusta Grottaferrata RM

2 Huoneen Majoitusta Grottaferrata RM

Via del Fico, Grottaferrata, Lazio
Tämä loma-asunto sijaitsee lähellä kohdetta Albanojärvi. Loma-asunto tarjoaa keittiön ja takan.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Grottaferrata

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Grottaferrata

Näytä kaikki

Kohteen Grottaferrata hotellit

Harkitsetko matkaa kohteeseen Grottaferrata? Jos haluat löytää majoituspaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoituspaikan, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Albanojärvi. Voit valita 34 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Grottaferrata löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Grottaferrata, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Grottaferrata tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 3 lentokenttähotellia
 • 2 halpaa hotellia
 • 10 lapsiystävällistä hotellia
 • 2 luksushotellia
 • 6 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Grottaferrata

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Grottaferrata, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat näitä hotelleja kohteessa Grottaferrata niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Grand Hotel Villa Fiorio
 • La Dolce Casetta
 • Via Pierre Villas

Nämä kohteen Grottaferrata hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Parkhotel Villa Grazioli
 • Tenuta Cusmano Villa Resort
 • Grand Hotel Villa Fiorio

Kohteeseen Grottaferrata tutustuminen

Pikkukaupunkimainen Grottaferrata on tunnettu kiertoajeluista ja puutarhoistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Grottaferrata ja sen lähellä kuuluu:

 • Albanojärvi
 • Abbazia di San Nilo a Grottaferrata (luostari)
 • Tusculumin puisto
 • Tusculum (historiallinen alue)
 • Castelli Romanin alueellinen puisto
 • Caracallan kylpylät
 • Colosseum

Kun järjestät lomaa kohteeseen Grottaferrata, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Rooma (CIA-Ciampino). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Grottaferrata?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Grottaferrata, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista lomaasi suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Grottaferrata, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 189 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 125 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 317 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Grottaferrata on 777 cm.

Viimeksi varatut hotellit Grottaferrata

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.