Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
30.10. - 1.11.
Ensi viikonloppuna
6.11. - 8.11.

Varatuimmat hotellit Tivoli

54 €
Hotel Cristallo Relais Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Cristallo Relais Sure Hotel Collection by Best Western

Via Maremmana Inferiore Km. 0,500, Villa Adriana, Tivoli, RM
Hotel Cristallo Relais Sure Hotel Collection by Best Western on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä majoitusliikkeessä on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
88 €
Victoria Terme Hotel

Victoria Terme Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Tiburtina Valeria Km 22.700, Tivoli Terme, Tivoli, RM
Victoria Terme Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Terme di Roma. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4 tähden hotellissa on 158 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeet.
63 €
Hotel Tivoli

Hotel Tivoli

3.0 kautta 5.0 Via Nazionale Tiburtina 340, Tivoli, RM
Hotel Tivoli sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Terme di Roma. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja konferenssikeskuksen. Tässä 3 tähden hotellissa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
55 €
Idria Hotel

Idria Hotel

3.0 kautta 5.0 Via Giovanni Pascoli 26, Tivoli Terme, Tivoli, RM
Idria Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Terme di Roma. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
114 €
Grand Hotel Duca D'Este

Grand Hotel Duca D'Este

4.0 kautta 5.0 Via Nazionale Tiburtina, 330, Tivoli, RM
Grand Hotel Duca D'Este on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Terme di Roma. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 184 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Agriturismo La Cerra

Agriturismo La Cerra

San Gregorio Da Sassola Road at km 6.8, Tivoli
Agriturismo La Cerra sijaitsee lähellä kohdetta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maatilamajoituksessa on 15 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
240 €
Residenze Gregoriane - Dimora d'Epoca

Residenze Gregoriane - Dimora d'Epoca

Via Domenico Giuliani 92, Tivoli
Residenze Gregoriane - Dimora d'Epoca on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Fermati che è tardi

Fermati che è tardi

VICOLO DEL LANBIRINTO, Tivoli, Roma
Fermati che è tardi sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä aamiaismajoituksessa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
53 €
Il Vecchio Treno Rooms & Guest Houses

Il Vecchio Treno Rooms & Guest Houses

Via Valeria 13, Tivoli, roma
Il Vecchio Treno Rooms & Guest Houses on saanut mainiota palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vestan neitsyen Cossinian hauta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä majatalossa on 5 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
79 €
Antica Villa di Bruto

Antica Villa di Bruto

Antica Villa di Bruto on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja poreammeen.
80 €
B&B Il Giardino

B&B Il Giardino

Viale Cassiano 20, Tivoli, Roma
B&B Il Giardino on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
100 €
Regina Bed & Breakfast

Regina Bed & Breakfast

Piazza del Plebiscito 24, Tivoli, Roma
Regina Bed & Breakfast on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 1600 rakennetussa aamiaismajoituksessa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Hotel Torre Sant Angelo

Hotel Torre Sant Angelo

4.0 kautta 5.0 Via Quintilio Varo, Tivoli, RM
Hotel Torre Sant Angelo on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä 4 tähden hotellissa on 35 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja minibaarin.
58 €
Bed&breakfast Villa Adriana

Bed&breakfast Villa Adriana

Via di Villa Adriana 6, Villa Adriana, Tivoli, RM
Bed&breakfast Villa Adriana sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Villa Adriana. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 3 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
52 €
Palazzo Santori

Palazzo Santori

Viale Mannelli 2, Tivoli, RM
Palazzo Santori on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa d'Este (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä aamiaismajoituksessa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.

Kohteen Tivoli hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Tivoli? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Villa d'Este (rakennus). Voit valita 62 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Tivoli löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Tivoli

Kun etsit itsellesi sopivaa yöpymispaikkaa kohteessa Tivoli, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit hyödyntää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Tivoli niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Cristallo Relais Sure Hotel Collection by Best Western
 • Affittacamere Al Seminario
 • Maximo Hotel

Nämä kohteen Tivoli majoitusliikkeet ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Torre Sant Angelo
 • Grand Hotel Duca D'Este
 • Hotel Cristallo Relais Sure Hotel Collection by Best Western

Matkailijat, jotka yöpyivät näissä kohteen Tivoli hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Ihastuttava Asuinpaikka Historiallisessa Keskustassa Terassilla, Kuntosali ja Höyrysauna
 • Victoria Terme Hotel
 • Grand Hotel Duca D'Este

Kohteeseen Tivoli tutustuminen

Tivoli tarjoaa mielenkiintoista tekemistä ja nähtävää. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Tivoli ja sen lähellä kuuluu:

 • Villa d'Este (rakennus)
 • Villa Adriana
 • Terme di Roma
 • Villa Gregoriana (kartano)
 • Vestan neitsyen Cossinian hauta
 • Villa Adrianan kreikkalainen teatteri
 • Galleria Borghese

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Tivoli, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Tivoli?

Jos harkitset parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Tivoli, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Tivoli, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on katsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 189 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 125 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 4 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 317 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Tivoli on 777 cm.

Viimeksi varatut hotellit Tivoli

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.