Civitavecchia matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Civitavecchia:

Mama Shelter Roma
The Major
CC Palace Hotel Roma
Best Western Hotel Astrid
numa I Portico

Civitavecchia Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

numa I Portico
CC Palace Hotel Roma
Mama Shelter Roma
Grand Hotel Olympic
Donna Camilla Savelli – VRetreats

Civitavecchia Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Boutique Centrale Palace Hotel
Hotel Paolo II
SUITE SISTINA FOR BRAVE LOVERS
The Hive Hotel
Hotel Regno

Civitavecchia Lomapaketit Viideksi Yöksi

The Major
CC Palace Hotel Roma
Navona Theatre Hotel
Hotel Ottaviano Augusto
Hotel Giglio dell'Opera

Civitavecchia Lomapaketit 6-7:ksi Yöksi

Mama Shelter Roma
CC Palace Hotel Roma
Best Western Hotel Astrid
Hotel Saint John
Hotel Paolo II

Civitavecchia – Lennot ja hotelli

Kun huomaat, että on tullut aika sulkea työpaikan ovi ja nähdä Civitavecchia kaikkine houkutuksineen, ebookers tarjoaa sinulle houkuttelevat tarjoukset lennoista, majoituksista ja retkistä!

Hanki lentoliput ja hotellihuoneet yhdessä palveluidemma kautta, ja alennuksesi voi olla jopa 7.6%.

Jos teet varauksen meidän kauttamme, edessäsi on upeita elämyksiä. Maailmanlaajuinen tietokantamme kattaa yli 500 lentoyhtiökumppania sekä runsaat 500 000 majoitusliikettä. Jos haaveittesi lomakohde on olemassa, meidän kauttamme pääset sinne varmasti.

Muistathan, että jos satut näkemään edullisemman tarjouksen jossakin muualla 48 tunnin kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme erotuksen. Nyt ei ole enää mitään syytä jäädä kotiin jahkailemaan.

Nauti elämästä! Hyödynnä tilaisuus ja kaiva passi laatikosta. Uudet kokemukset odottavat kaukaisissa maissa, ja me voimme auttaa sinua kokemaan ne.Varausehtoja sovelletaan.

Civitavecchia – Matkat

Oletko kiinnostunut enemmän kiireettömistä lomapäivistä vai otatko lomastasi mieluummin kaiken irti? Kumpikin käy: ebookers auttaa sinua suunnitelmien teossa ja varmistaa, että matka kohteeseen Civitavecchia tulee olemaan ikimuistoinen.

Kaupunki sijaitsee laajemmalla alueella nimeltä Rooman rannikko, jonka väestöstä suunnilleen 48 000 asuu vakituisesti kaupugin alueella.

Tämä matkakohde sijaitsee 10 km luoteeseen lähimmästä kaupungista (Santa Marinella) ja 60 km länteen valtion pääkaupungista (Rooma).

Aquafelix on paikka jokaisen perheenjäsenen rakkaudella vaalimien ikuisten muistojen luomiseen.

Laita jalkaan hyvät kävelykengät ja ota eväät mukaan. Terme della Ficoncella tarjoaa unohtumattomia kokemuksia keskellä kauneinta luontoa.

Et voi palata kotiin vierailematta kohteessa Terme Taurine, joka on yksi alueen tärkeimmistä kulttuurinähtävyyksistä.

Vain käymällä kohteessa Forte Michelangelo (linnoitus) opit ymmärtämään tämän vanhan puolustustukikohdan tärkeyden. Se rakennettiin kestämään vihollisen hyökkäyksiä, eikä ole lainkaan vaikeaa kuvitella niitä myrskyisiä yhteenottoja ja taisteluja, joita on käyty juuri tällä paikalla.

Civitavecchia – Hotellit

Onko tullut aika etsiä uusia elämyksiä? Etsi itsellesi majoitus, niin voit alkaa miettimään itsellesi matkaohjelmaa. ebookersin matkaopas tarjoaa yli 27 majoitusliikettä.

Jos olet aina ajatellut, että kulutat matkabudjettisi mieluummin unohtumattomiin elämyksiin kuin yöpymisestä maksamiseen, Hotel de La Ville ja Roses Hotel Del Sole ovat majoitusliikkeitä, jotka sinun kannattaa ottaa huomioon. Jos silti haluat vain rentoutua ja nauttia laadukkaasta palvelusta lomasi aikana, Hotel San Giorgio ja Hotel Cavalluccio Marino ovat varma valinta. Voit vihdoin hengähtää ja antaa näiden laatuhotellien etevän henkilökunnan pitää sinusta huolta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Civitavecchia

Miten löytää kohteen Civitavecchia matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Civitavecchia. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Civitavecchia lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Civitavecchia pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Civitavecchia?

Juuri nyt kohteeseen Civitavecchia saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Civitavecchia itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Civitavecchia ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Civitavecchia?

Kohteen Civitavecchia suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Civitavecchia halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Civitavecchia

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Civitavecchia
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Civitavecchia

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.