Atina matkat

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi:

Parhaat matkapaketit kohteeseen Atina:

Parco dei Principi Grand Hotel & SPA
The Major
Grand Hotel Olympic
Hotel Ottaviano Augusto

Atina Lomapaketit Kolmeksi Yöksi

Parco dei Principi Grand Hotel & SPA
The Major
Grand Hotel Olympic
Hotel Ottaviano Augusto

Atina Lomapaketit Neljäksi Yöksi

Parco dei Principi Grand Hotel & SPA
The Major
Hotel Garda
Mama Shelter Roma

Atina – Lennot ja hotelli

Lennot ja majoitus sekä kaikki unohtumattomat kokemukset – ebookers huolehtii siitä, että mielenkiintoinen Atina on unelmiesi kohde onnistuneelle lomalle.

Jopa 7.6%:n tarjous odottaa, jos varaat lennot ja hotellit kerralla palveluidemme kautta.

Laajaan valikoimaamme kuuluu yli 500 kumppanilentoyhtiötä ja yli 500000 majoituskohdetta, joiden joukossa riittää valinnanvaraa, suuntasitpa sitten mitä tahansa.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: mikäli satut löytämään edullisemman tarjouksen kahden vuorokauden sisällä matkapaketin varaamisesta, pistämme paremmaksi hyvittämällä hintojen välisen erotuksen.

Matkahaaveet ovat aina yksilöllisiä. Anna meidän auttaa toteuttamaan haaveesi, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai elämysmatkailusta. Varausehtoja sovelletaan.

Usein kysyttyjä kysymyksiä kohteesta Atina

Miten löytää kohteen Atina matkat vuodelle 2023?

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Atina. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Autamme toteuttamaan matkasi mahdollisimman vaivattomasti. Alla on lisätietoja kohteen Atina lomamatkoista ja matkatarjouksista. 

Miksi varata kohteen Atina pakettimatka eikä erikseen lentoja ja majoitusta?

Valitessasi pakettimatkan sen sijaan että varaisit lennot ja majoituksen erikseen vältyt ylimääräiseltä stressiltä, sillä lomamatkasi suunnittelu on helppoa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse huolehtia yksityiskohdista. Varattuasi lennon ja majoituksen kätevästi samasta paikasta, voit keskittyä itse matkaan ja loman odotukseen!

Kuinka paljon maksavat lomamatkat kohteeseen Atina?

Juuri nyt kohteeseen Atina saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Atina itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä?

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Atina ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Atina?

Kohteen Atina suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Atina halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Mukavia hotelleita lomakohteessa Atina

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Atina
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Halvat meno-paluu lennot Atina

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 2019-04-01 - 2020-03-31 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.