Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Pomezia

66 €
Simon Hotel

Simon Hotel

4.0 kautta 5.0 Via Calvi, 9/11, Pomezia, RM
Simon Hotel on saanut loistavaa palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 4 tähden hotellissa on 84 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.
40 €
Alex & Lorenz Hotel

Alex & Lorenz Hotel

Piazza Ungheria 10, Pomezia, Pomezia
Alex & Lorenz Hotel sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Torvajanica. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä majoitusliikkeessä on 42 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Silva Mar

Silva Mar

Viale Po 20, Pomezia, Città Metropolitana di Roma
Tämä loma-asunto sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Torvajanica. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin sekä ravintolan ja baarin. Tässä loma-asunnossa on 5 kotia. Loma-asunto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
64 €
Altea Suites Hotel Residence

Altea Suites Hotel Residence

4.0 kautta 5.0 Via del Mare 91, Pomezia, RM
Altea Suites Hotel Residence on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
60 €
SHG Hotel Antonella

SHG Hotel Antonella

4.5 kautta 5.0 Via Pontina Km 28, Pomezia, RM
SHG Hotel Antonella on saanut mainiota palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Pratica di Mare -sotilaslentokenttä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset rautatieasemalta majoitusliikkeeseen. Tässä vuonna 1997 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 133 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
55 €
Hotel Torvaianica

Hotel Torvaianica

Piazza Ungheria, 30, Torvaianica, Pomezia, RM
Hotel Torvaianica sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Spiaggia di Torvajanica. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä majoitusliikkeessä on 15 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
85 €
Hotel Enea Pomezia

Hotel Enea Pomezia

4.0 kautta 5.0 Via del Mare, 83, Pomezia, Roma
Hotel Enea Pomezia on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 94 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja minibaarin.
74 €
Arcom Palace

Arcom Palace

4.0 kautta 5.0 Via Orvieto 14, Pomezia, RM
Arcom Palace on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Tässä 4 tähden residenssissä on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
64 €
Hotel Palace 2000

Hotel Palace 2000

4.0 kautta 5.0 Via Campobello 37, Pomezia, RM
Hotel Palace 2000 sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2001 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 78 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
50 €
Hotel President Pomezia

Hotel President Pomezia

4.0 kautta 5.0 via dei castelli Romani, 77, Pomezia, RM
Hotel President Pomezia on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2002 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 55 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja digitaalikanavat.
70 €
Albergo Al Castello

Albergo Al Castello

3.0 kautta 5.0 Via dei Castelli Romani, 47, Pomezia, RM
Albergo Al Castello sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden hotellissa on 23 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa taulutelevision ja minibaarin.
Hae hinnat
Hotel Sporting

Hotel Sporting

Via Pontina Km 30, km30, Pomezia, Lazio
Hotel Sporting sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä ja lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
Hae hinnat
Meditur Hotel Pomezia

Meditur Hotel Pomezia

4.0 kautta 5.0 Via Santo Domingo, 15, Pomezia, Roma
Meditur Hotel Pomezia sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 4 tähden hotellissa on 95 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
85 €
Hotel Principe

Hotel Principe

4.0 kautta 5.0 Via dei Castelli Romani, 14/A, Pomezia, RM
Hotel Principe sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja ympäri vuorokauden auki olevan kuntokeskuksen. Tässä 4 tähden hotellissa on 75 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
58 €
Hotel Cortese

Hotel Cortese

3.0 kautta 5.0 Via Laurentina 33 - Km 23,500, Pomezia, RM
Hotel Cortese on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 45 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat luksushotellit Pomezia

Näytä kaikki

Kohteen Pomezia hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Pomezia? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka on nähtävyyksien lähellä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi majoitusliikkeen, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Zoomarine (merieläinpuisto). Voit valita 66 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Pomezia löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pomezia

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Pomezia, voit löytää ebookersin sivustolta hotellin, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet vain sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat arvostavat seuraavia hotelleja kohteessa Pomezia niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Enea Pomezia
 • B&B Sedici Pini
 • SHG Hotel Antonella

Nämä kohteen Pomezia hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • IH Hotels Pomezia Selene
 • Hotel Enea Pomezia
 • B&B Sedici Pini

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Pomezia hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • Hotel Enea Pomezia
 • IH Hotels Pomezia Selene
 • Altea Suites Hotel Residence

Kohteeseen Pomezia tutustuminen

Ystävällinen Pomezia on tunnettu ravintoloista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Pomezia ja sen lähellä kuuluu:

 • Zoomarine (merieläinpuisto)
 • Pratica di Mare -sotilaslentokenttä
 • Stabilimento Balneare dei Vigili del Fuoco
 • Spiaggia di Torvajanica
 • Spiaggia libera di Capocotta
 • Cinecittà World -teemapuisto
 • Caracallan kylpylät

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Pomezia, voit varata ebookersin kautta myös lennot kohteeseen Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaimman vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Pomezia?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa matkustaa kohteeseen Pomezia, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Pomezia, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 23 °C ja öisin 10 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 189 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 35 °C päivisin ja 14 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 146 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 36 °C ja öisin 20 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 125 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 30 °C ja 12 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 317 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Pomezia on 777 cm.
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.