Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Fiumicino

130 €
Hilton Rome Airport

Hilton Rome Airport

4.0 kautta 5.0 Via Arturo Ferrarin 2, Fiumicino, RM
Hilton Rome Airport on saanut hyvää palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, ja Parco Leonardo (puisto) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset alueelliset kuljetukset ja 2 ravintolaa. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 517 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi satelliittikanavat ja jääkaapin.
58 €
Comfort Hotel Fiumicino City

Comfort Hotel Fiumicino City

4.0 kautta 5.0 Via Tempio della Fortuna, 52b, Fiumicino, RM
Comfort Hotel Fiumicino City on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan lähellä lentokenttää. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja baari. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 35 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
54 €
B&B Hotel Roma Fiumicino

B&B Hotel Roma Fiumicino

Via Giulio Romano, 79, Fiumicino
B&B Hotel Roma Fiumicino on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä hotellissa on 114 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.
57 €
Hotel La Conchiglia

Hotel La Conchiglia

3.0 kautta 5.0 Lungomare di Ponente 4, Fregene, Fiumicino, RM
Hotel La Conchiglia on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Bau Beach. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä 3 tähden hotellissa on 42 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
178 €
QC Termeroma Spa & Resort

QC Termeroma Spa & Resort

5.0 kautta 5.0 Via Portuense 2178/a, Fiumicino, RM
QC Termeroma Spa & Resort on saanut hyvää palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 50 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
54 €
Hotel Tiber Fiumicino

Hotel Tiber Fiumicino

4.0 kautta 5.0 Via Della Torre Clementina 276, Fiumicino, RM
Hotel Tiber Fiumicino on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ulkouima-altaan. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 64 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
121 €
Air Rooms Rome Airport by HelloSky

Air Rooms Rome Airport by HelloSky

4.0 kautta 5.0 Via Generale Felice Santini, 1023, Aeroporto Inter. Leonardo da Vinci, Fiumicino
Air Rooms Rome Airport by HelloSky on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike on lentokentän yhteydessä, minkä lisäksi Porto di Traianon arkeologinen alue on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 29 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.
53 €
Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport

Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport

4.0 kautta 5.0 Via Portuense 2470, Fiumicino-Rome, Fiumicino, RM
Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 187 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
153 €
Hilton Garden Inn Rome Airport

Hilton Garden Inn Rome Airport

4.0 kautta 5.0 Via Vittorio Bragadin 2, Fiumicino, RM
Hilton Garden Inn Rome Airport on saanut mahtavaa palautetta huoneiden hiljaisuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Parco Leonardo (puisto). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaiset lentokenttäkuljetukset ja ravintolan. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 282 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Select Comfort -patjallisen sängyn.
56 €
Best Western Hotel Rome Airport

Best Western Hotel Rome Airport

4.0 kautta 5.0 Via Portuense, 2465, Fiumicino, RM
Best Western Hotel Rome Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Necropoli di Porto Isola Sacra. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 96 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
39 €
EneaHouse

EneaHouse

42 Via Benvenuto Volpato, Fiumicino
EneaHouse on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Necropoli di Porto Isola Sacra on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä kaupunkipientalossa on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
54 €
Hotel Isola Sacra Rome Airport

Hotel Isola Sacra Rome Airport

4.0 kautta 5.0 Via Della Scafa 416, Fiumicino, RM
Hotel Isola Sacra Rome Airport on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Necropoli di Porto Isola Sacra on kävelyetäisyydellä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 104 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
55 €
Apple Rooms Rome Airport

Apple Rooms Rome Airport

Via dei Dentici 26, Fiumicino, Città Metropolitana di Roma
Apple Rooms Rome Airport on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Necropoli di Porto Isola Sacra. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun pation.
Hae hinnat
Hotel Riviera Airport, Sure Hotel Collection by Best Western

Hotel Riviera Airport, Sure Hotel Collection by Best Western

3.0 kautta 5.0 Via Licio Visintini, 30, Fiumicino, RM
Hotel Riviera Airport, Sure Hotel Collection by Best Western on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, ja Ostia Antica (arkeologinen alue) sijaitsee lähettyvillä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 rantabaaria. Tässä vuonna 1960 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 27 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Metropolis Rooms & Services

Metropolis Rooms & Services

Metropolis Rooms & Services on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Necropoli di Porto Isola Sacra. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja yökerho. Tässä majatalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Fiumicino

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Fiumicino

Näytä kaikki

Kohteen Fiumicino hotellit

Harkitsetko lomaa kohteeseen Fiumicino? Jos haluat löytää yöpymispaikan, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Parco Leonardo (puisto). Voit valita 249 hotellista ja muusta majoitustilasta kohteessa Fiumicino löytääksesi itsellesi sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Fiumicino, perhelomaa varten sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Fiumicino tarjoaa runsaasti erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 36 lentokenttähotellia
 • 21 halpaa hotellia
 • 33 lapsiystävällistä hotellia
 • 17 luksushotellia
 • 20 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fiumicino

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Fiumicino, voit käyttää ebookersin sivustoa löytääksesi majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, uima-altaan tai ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hotellihakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten huoneessa olevan keittiön ja ilmastoinnin.

Asiakkaat pitävät seuraavista hotelleista kohteessa Fiumicino niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel De La Ville Relais
 • Hotel Tiber Fiumicino
 • Hotel Isola Sacra Rome Airport

Nämä kohteen Fiumicino hotellit ovat suosittuja asiakkaiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • Hotel Isola Sacra Rome Airport
 • Hotel Tiber Fiumicino
 • QC Termeroma Spa & Resort

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Fiumicino hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntokeskuksesta:

 • Hilton Rome Airport
 • Hilton Garden Inn Rome Airport
 • Mercure Rome Leonardo da Vinci Airport

Kohteeseen Fiumicino tutustuminen

Kompakti Fiumicino on tunnettu rannoistaan, merinäköaloista ja ostosmahdollisuuksistaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Fiumicino ja sen lähellä kuuluu:

 • Parco Leonardo (puisto)
 • Parco Commerciale Da Vincin ostoskeskus
 • Porto di Traianon arkeologinen alue
 • Necropoli di Porto Isola Sacra
 • Macchiagranden keidas
 • Oasi Vasche di Maccarese
 • Bau Beach

Kun suunnittelet matkaasi kohteeseen Fiumicino, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Rooma (FCO-Fiumicino - Leonardo da Vincin kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Fiumicino?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa vierailla kohteessa Fiumicino, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Fiumicino, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja helmikuu. Marraskuu ja lokakuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja elokuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 4 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 188 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 29 °C päivisin ja 8 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 135 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 31 °C ja öisin 14 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 99 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 23 °C ja 6 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 341 mm.
 • Vuoden keskimääräinen sademäärä kohteessa Fiumicino on 763 cm.

Viimeksi varatut hotellit Fiumicino

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.