Halvat lennot Rio de Janeiro

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat menopaluulennot Rio de Janeiro

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Rio de Janeiro olivat annetulla aikavälillä 510 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 643 € (menopaluu). Sivustomme avulla saat hyvät lentotarjouksen kohteeseen Rio de Janeiro vuodelle 2023. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Rio de Janeiro?

✔️ Lennot kohteeseen Rio de Janeiro maksavat yleensä 643 €–1 020 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Rio de Janeiro, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 510 €.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rio de Janeiro?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Rio de Janeiro yhdensuuntaiselle matkalle on kesäkuussa ja menopaluulennolle kesäkuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Rio de Janeiro?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Rio de Janeiro helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Rio de Janeiro saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Rio de Janeiro?

✔️ Voit muuttaa kohteen Rio de Janeiro lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista.

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Rio de Janeiro?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Rio de Janeiro helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Rio de Janeiro lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Rio de Janeiro sinne lentävät seuraavat lentoyhtiöt: Lufthansa, TAP Portugal, Finnair, LATAM Airlines Group, Air France, KLM, Iberia, Turkish Airlines. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Rio de Janeiro (RIO) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Rio de Janeiro (RIO), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Lennot Rio de Janeiroon

Rio de Janeiro tunnetaan maailmalla iloisena karnevaalikaupunkina ja jalkapallon luvattuna maana, mutta sen humussa pääset nauttimaan myös upeista hiekkarannoista, komeista vuorenhuipuista ja ainutlaatuisista nähtävyyksistä. Mikä tahansa Rio de Janeirossa sinua kutsuukaan, teet lomastasi helposti itsesi näköisen varaamalla edulliset lennot Rio de Janeiroon helposti ja turvallisesti ebookersilta. Ota rennosti ja koe samban kuuma rytmi Brasilian auringon alla.

Löydä lennot Rio de Janeiroon edullisesti

Suomesta ei ole toistaiseksi saatavilla suoria lentoja Rio de Janeiroon, mutta kaupunkiin pääsee helposti esimerkiksi Helsingistä Euroopan suurten lentokenttien, kuten Frankfurtin tai Pariisin kautta. Välilaskuja tarvitaan yleensä yksi tai kaksi, sillä välimatkaa Suomen ja Brasilian välillä on kuitenkin reilut 11 000 kilometriä. Lennot Rio de Janeiroon kestävät yleensä noin 20–25 tuntia välilaskuineen kaikkineen. Kun suunnittelet matkaa Rio de Janeiroon, kannattaa myös muistaa, että Suomen ja Brasilian välillä on kuuden tunnin aikaero.

Paras aika varata lentoliput Rio de Janeiroon on yleensä noin pari kuukautta ennen lähtöpäivää, jos olet jo päättänyt, mihin aikaan vuodesta haluat matkustaa. Lentoja Rio de Janeiroon löytää edullisesti muun muassa Air Francelta ja Lufthansalta.

Milloin halvat lennot Rio de Janeiroon kannattaa varata?

Jos nautit aurinkoisista säistä ja 30 asteen yläpuolella keikkuvista lämpötiloista, voisi Rio de Janeiron marraskuussa koittavat kesäilmat sopia sinulle. Suosituimpia ja siten kalleimpia matkustusaikoja ovat uusivuosi, joulu ja muut juhlapyhät, sekä kuuluisa sambakarnevaaliaika. Rio de Janeiron ylenpalttiset ja värikkään iloiset karnevaalit ovat maailman suurimmat karnevaalit. Juhla aloittaa paastonajan, joten se järjestetään aina laskiaisena, eli yleensä helmi-maaliskuussa.

Kesäloma Rio de Janeirossa ei ole huono idea sekään, sillä kesä-heinäkuussa kaupungissa on tarjolla hieman leudompia ja useamman suomalaisen iholle sopivia, noin 20–25-asteisia lämpötiloja. Suomen kesäkuukausina lentoliput Rio de Janeiroon ovat kuitenkin usein kysynnän vuoksi melko tyyriitä, ja säät eivät ole yhtä suosiolliset sademäärien tuplaantuessa talvikuukausiin nähden. Sateisimmat kuukaudet ovat kuitenkin yleensä maaliskuu ja huhtikuu.

Siirtyminen Rio de Janeiron lentokentältä keskustaan

Rio de Janeiron lentoasema tunnetaan Galeãon kansainvälisenä lentokenttänä, vaikka sen virallinen nimi onkin nykyisin Antônio Carlos Jobim kansainvälinen lentoasema, ja löydät sen lentohauista helposti käyttämällä lentoasemakoodia GIG. Se sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungin keskustasta pohjoiseen, ja lentoaseman ja keskustan väliä pääsee kulkemaan joko bussilla tai taksilla. Autolla ajaminen kannattaa jättää paikallisille, sillä liikenne on yleensä kaoottista ja ruuhkaista, eikä punaisiin valoihin pysähtyminen ole pimeällä turvallista.

Jos päätät taittaa matkat Rio de Janeiron lentokentältä keskustaan taksilla, kannattaa olla tarkkana, sillä paikalliset taksikuskit saattavat yrittää kiskoa tietämättömiltä matkailijoilta ylihintaa. Kannattaa myös varoa saapuvien lentojen terminaalitasolla odottelevia takseja tai taksiaan kovaan ääneen mainostavia kuskeja, ja varata taksi joko etukäteen tai suunnata lähtevien lentojen aulaan, josta saatat onnistua nappaamaan kyydin halvemmalla. Matka Cobacabanalle maksaa yleensä noin 50 realia. Kannattaa myös huomioida, että keltaiset taksit ovat yleensä muita takseja hieman kalliimpia.

Jos varaamasi lento Rio de Janeiroon saapuu perille neljän ja kahdeksan välillä iltapäivällä, kannattaa hotellille suunnata bussilla: paikalliset ruuhkat ovat tuolloin pahimmillaan, mutta ne eivät vaikuta yleensä omilla bussikaistoillaan ajaviin busseihin. Busseja kulkee lentokentän ja keskustan väliä yleensä noin puolen tunnin välein. Lippu maksaa vain noin 4 realia ja sen voi ostaa bussista lipunmyyjältä mieluiten tasarahalla – jopa 20 realin seteleitä ei välttämättä oteta vastaan.

Rio de Janeiro Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi
RIO
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt
Lufthansa, TAP Portugal, Finnair, LATAM Airlines Group, Air France, KLM, Iberia, Turkish Airlines
Halvin lento
643 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento
Kohdelentokenttä
Galeão - Antonio Carlos Jobimin kansainvälinen lentoasema
Menopaluumatkan hinta
595 €

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Rio de Janeiro?

Lufthansa, TAP Portugal, Finnair, LATAM Airlines Group, Air France, KLM, Iberia, Turkish Airlines

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.