Lennot Brasilia

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Brasilia suosituimpiin kaupunkeihin

Etsitkö matkaa, jolla voit nauttia auringosta, merestä ja hiekkarannoista mutta samalla kokea jotain hiukan eksoottisempaa kuin tavallisella aurinkolomalla? Parhaat Brasilian-matkat varataan nyt.

Mitä tulee mieleen Brasiliasta? Amazonjoki ja Amazonasin eksoottiset sademetsät, loputon aurinko, pitkät hiekkarannat, samban syke, iloinen karnevaalitunnelma ja tietenkin myös jalkapallo – mielikuva vastaa todellisuutta varsin hyvin, ja tätä kaikkea kannattaa lähteä kokemaan Etelä-Amerikan itärannikolle, valtavaan maahan nimeltä Brasilia. Tarkemmin sanottuna valtava Brasilia on pinta-alaltaan maailman viidenneksi suurin maa, joten mielenkiintoisista matkakohteista ei tule edes pidemmällä kiertomatkalla loppua. Brasilian-matkat ovat erinomainen vaihtoehto, jos tuntuu, että olet jo nähnyt kaiken mahdollisen.

Halvat lennot Brasiliaan on helppo varata vaikka heti

Suomesta Brasiliaan ei ole tarjolla suoria lentoja. Hyviä ja nopeita yhden välilaskun yhteyksiä kuitenkin on monellakin eri lentoyhtiöllä. Kätevät ovat esimerkiksi Iberian ja LATAM Brasilin lennot Madridin kautta São Pauloon, Finnairin ja LATAM Brasilin lennot Frankfurtin kautta São Pauloon, Air Francen lennot Pariisin kautta Rio de Janeiroon sekä Finnairin ja LATAM Brasilin lennot Lontoon kautta Rio de Janeiroon. Toki voit valita lennot lopullisesti vasta, kun tiedät tarkemmin, mihin kohteeseen Brasiliassa haluat, ja valikoima riippuu määränpäästä. Brasiliaan on lentoja myös KLM:lla, TAP Portugalilla, Qatar Airwaysilla, Turkish Airlinesilla, Lufthansalla ja Air Chinalla. Rio de Janeiroon ja São Pauloon pääset nopeimmillaan 15–17 tunnissa. Edulliset Brasilian-matkat venyvät kuitenkin selvästi pidemmiksi, jolloin matka-aika voi olla jopa reilusti kaksinkertainen eli yli 30 tuntia. TAP Portugalilla on erityisen kattava kohdevalikoima eri puolilla Brasiliaa; lentoja on esimerkiksi Belémiin, Fortalezaan, Belo Horizonteen, Brasíliaan, Nataliin, Porto Alegreen, Recifeen ja Salvadoriin. TAP Portugalin Brasilian-lennot lennetään Lontoosta käsin, mikä on kätevää, koska Helsingistä ja muualta Suomesta on nopeat, tiheät ja edulliset yhteydet Lontooseen.

Kaiken kaikkiaan parhaat yhteydet ja halvimmat lennot Brasiliaan riippuvat siis aika tavalla varaus- ja matka-ajankohdasta sekä voimassa olevista tarjouksista. Hintoihin kannattaa tutustua vähintään pari kuukautta ennen matkaa ja tehdä varaus mahdollisimman nopeasti, sillä välilaskullisten kaukolentojen hinnat eivät useinkaan laske enää juuri ennen matkan ajankohtaa.

Etäisyydet Brasiliassa ovat pinta-alan laajuuden vuoksi pitkiä, minkä varmasti huomaat Brasilian-matkoilla heti. Paikasta toiseen liikutaan siis etupäässä Brasilian sisäisillä lennoilla. Tämä takaa helpot olosuhteet myös matkailijalle, joka haluaa kiertää Brasiliaa etelästä pohjoiseen ja lännestä itään ja yhden ja saman matkan aikana kokea elämää suurkaupungissa, retkeillä syvällä sademetsän siimeksessä ja nauttia myös rennosta, huolettomasta tunnelmasta rannalla. Pääkaupunki São Paulo ja toiseksi suurin kaupunki Rio de Janeiro tarjoavat katsauksen kaupunkikulttuuriin. Rio de Janeirossa houkuttelevat tietenkin myös sambakarnevaalit, upeat hiekkarannat Copacabana ja Ipanema, ja jalkapallo, johon johdattelee esimerkiksi Maracanã-jalkapallostadion. Amazonasin osavaltiossa voit retkeillä maailman suurimmassa sademetsässä. Muista kuitenkin, että esimerkiksi Rio de Janeirossa on kaksi ja São Paulossa kolme lentokenttää – kun suunnittelet matkareittiäsi ja varaat lentoja, kiinnitä huomiota siihen, lähteekö jatkoyhteytesi samalta kentältä vai pitääkö aikaa varata siirtymiseen kentältä toiselle. Harkitse myös, kannattaako meno- ja paluulentoa ottaa välttämättä saman kaupungin kautta – etäisyydet ovat niin pitkiä, että voi olla hyvä vaihtoehto aloittaa loma vaikkapa etelän Rio de Janeirosta ja/tai São Paulosta, ottaa kotimaanlento pohjoiseen, esimerkiksi Belémiin tai Fortalezaan, ja lentää suoraan sieltä takaisin.

On helppo arvata, että Brasilia on suuri suosikki etenkin talvikohteena, koska Suomen pimeän ja kylmän talven aikana on erityisen mukavaa päästä nauttimaan auringonpaisteesta ja rantaelämästä. Brasiliaan voi kuitenkin kaikin mokomin matkustaa mihin tahansa vuodenaikaan eikä matkojen hinnassa tai hintatasossa sen yleisemminkään ole suuria vaihteluita. Marras–joulukuuta pidetään silti kalleimpana lentoajankohtana, halvimpana taas tammi- ja helmikuuta. Tiistailähdöt ovat edullisimpia, ja kalleimmat lennot osuvat yleensä sunnuntaille. Nyt vain hakukone laulamaan ja parhaita lentoja varailemaan, halvat lennot Brasiliaan odottavat.

Autonvuokraustarjoukset Brasilia

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.