Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Löydä täydellinen lentosi yli 400 lentoyhtiön joukosta

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Shanghai

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Shanghai

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi PVG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 423 €
Keskimääräinen lentoaika 15 tuntia 2 minuuttia

Lennot Helsingistä Shanghaihin, Kiinan suurimpaan kaupunkiin

Kiinan itärannikolla sijaitseva Shanghai on Kiinan suurin kaupunki, jossa arvellaan olevan yli 24 miljoonaa asukasta. Shanghai kasvaa valtavaa vauhtia myös taloudellisesti ja nykyisin se on myös kansainvälisesti merkittävä liike-elämän keskus. Samalla Shanghai on ikivanha merenrantakaupunki, jonka rantakadun varrella kohoavat eurooppalaisen porvariston ennen sosialismin aikaa rakentamat ranskalais-, saksalais- ja brittityyliset kivitalot. Kaupungin kahteen eri osaan – Puxiin ja Pudongiin – jakavan Huangpujoen ylle kohoaa Kiinan korkein rakennus, 632 metriä korkea Shanghai Tower ja Oriental Pearlin torni, sekin yksi maailman korkeimmista. Kontrastin näille antaa Ming-dynastian aikainen, kahden hehtaarin alueelle levittyvä Yuyuanin puutarha perinteisine paviljonkeineen ja lampineen. Varaa nyt halvat lennot Helsingistä Shanghaihin ja koe modernin ja perinteisen viehätys!

Miten ja milloin Shanghaihin

Finnair operoi Helsingistä suoria lentoja Shanghaihin, Pudongin kansainväliselle lentoasemalle (PVG) päivittäin ympäri vuoden eikä lentoaikakaan päätä huimaa, sillä se on vain 8 tuntia 50 minuuttia! Jos budjettisi on tiukka, voit etsiä halvat lennot Helsingistä Shanghaihin Aeroflotin valikoimista Moskovan Šeremetjevon lentoaseman (SVO) kautta. Tämä yhtiö operoi Shanghain lentoja yhdellä välilaskulla ja todella edulliseen hintaan. Kokonaislentoaika Aeroflotilla voi parhaimmassa tapauksessa olla vain reilut 12 tuntia. Air China lentää sekä suoria että välilaskullisia lentoja kaupunkien välillä, suorat lennot operoi usein Finnair. Shanghai kuuluu subtrooppiseen ilmastovyöhykkeeseen ja vaikka siellä ei ole varsinaista sadekautta, touko-syyskuussa sataa muita kuukausia enemmän. Keskitalvella on välillä melko kylmä ja erityisesti kosteus tekee ilmasta raaemman tuntuisen. Keväällä ilmat puolestaan vaihtelevat paljon ja nopeasti ja keskikesällä taas voi olla tukahduttavan kuuma eli syksy on ehdottomasti parasta aikaa vierailla Shanghaissa. Kaupunkilomaa ei silti kannata unohtaa muinakaan vuodenaikoina, koska kaupungissa on aina tekemistä ja näkemistä, oli sää mikä hyvänsä.

Matka Helsinki–Vantaan lentoasemalle

Matkasi alkaa Helsinki–Vantaan lentoasemalta, jonne pääset Helsingin keskustasta sekä julkisilla liikennevälineillä että taksilla. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kehärataa kulkevat I- ja P-lähijunat ovat hyvä valinta niin pääkaupunkiseudulla asuville kuin kauempaa tuleville matkailijoille. Päärautatieasemalta pääsee Helsinki–Vantaan lentoasemalle myös lentokenttäbussin tai paikallisbussin 615 matkassa. Muista varata keskustasta lentoasemalle siirtymiseen 30–45 minuuttia vuorokaudenajasta riippuen. Alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle voit tulla myös omalla autolla ja jättää auton lentoaseman pitkäaikaisparkkiin. Pysäköintipaikkojen luota taas pääset ilmaisella lentokenttäkuljetuksella suoraan terminaalien eteen.

Saapuminen Shanghaihin

Kaupungissa on kaksi lentoasemaa. Vanhempi niistä on Shanghai Hongquiaon kansainvälinen lentoasema (SHA) ja se sijaitsee Puxin alueella, noin 13 kilometriä kaupungin keskustasta. Tätä kenttää käyttävät lähinnä aasialaiset lentoyhtiöt ja suurin osa sille operoitavista lennoista on Kiinan sisäisiä. Viereiseltä Shanghai Hongquiaon rautatieasemalta on luotijunayhteyksiä Kiinan muihin kaupunkeihin. Lennot Helsingistä Shanghaihin operoidaan Shanghai Pudongin kansainvälisen lentoaseman kautta, joka sijaitsee 40 kilometriä keskustasta, Pudongin alueella. Kentältä kaupunkiin pääset tietenkin taksilla, mutta se ei liikenneruuhkista johtuen välttämättä ole se nopein tapa. Sen sijaan voit hyödyntää vihreää metrolinjaa numero 2 tai huippunopeaa, lentoasemalta keskustaan kulkevaa Maglev-junaa. Kaupungin sisäistä liikennettä taas hoitavat metro, raitiovaunut, johdinautot ja bussit. Puxi on Shanghain vanha keskusta, josta löydät muun muassa Kansan aukion ja Shanghain kaupunginmuseon. Tähän alueeseen kannattaa tutustua huolella, koska vanhat rakennukset katoavat kovaa vauhtia pilvenpiirtäjien tieltä. Huangpujoen toisella puolella sijaitseva Pudong puolestaan oli vielä reilut parikymmentä vuotta sitten hyvin eristäytynyt, hiljainen, köyhälistön asuttama alue, jossa oli jopa viljelysmaita. Huangpujoki ylitettiin siihen aikaan vain lautalla. Nyt Pudongissa on maailman korkeimpiin lukeutuvien tornien lisäksi paljon turisteja varten rakennettuja rakennuksia, liikehuoneistoja ja Shanghain ylellisimmät hotellit.

Helsinki - Shanghai Lennot FAQ

 • Mikä on halvin hinta lennolle reitillä Helsinki – Shanghai?

  Halvin löytämämme hinta lennolle reitillä Helsinki -- Shanghai on 424 €. \nJatkamalla hakua alla löydät runsaasti tietoa, jonka avulla varaat haluamasi lennon ja viimeistelet matkasuunnitelmasi kohteeseen Shanghai. Voit verrata lentoyhtiöitä ja alueen lentokenttiä sekä löytää mahtavia hotellitarjouksia. Anna ebookersin auttaa, jotta lentosi reitillä Helsinki -- Shanghai on mahdollisimman edullinen!
 • Kuinka monta lentoa reitillä Helsinki – Shanghai on tarjolla viikoittain?

  Reitillä Helsinki -- Shanghai on tarjolla 242 viikoittaista lentoa.
 • Kuinka monta lentoyhtiötä liikennöi reitillä Helsinki – Shanghai?

  reitillä Helsinki -- Shanghai liikennöi 9 lentoyhtiötä.
 • Mitkä lentokentät sopivat parhaiten Helsinki – Shanghai -lennoille?

  Löysimme alueelta Helsinki vain yhden lentoaseman, joka tarjoaa lentoja kohteeseen Shanghai: Vantaa (HEL). Tämä lentoasema tarjoaa lentoja lentoasemalle Hongqiao Intl. (SHA), mutta lentoja voi olla tarjolla rajoitetusti, joten varaa heti! Saapuessasi kohteeseen Shanghai voit säästää aikaa ja rahaa laskeutumalla jollekin seuraavista lentokentistä:\n\n* Hongqiao Intl. (SHA)\n* Pudong Intl. (PVG)\nHaluamme tarjota sinulle sopivimmat vaihtoehdot. Siten olet valmis nauttimaan kaupungin maisemista, nähtävyyksistä ja mauista heti, kun lentosi laskeutuu kohteeseen Shanghai.
 • Mitkä ovat suosituimpia lentoyhtiöitä reitillä Helsinki – Shanghai?

  Kun varaat lentosi suositulta lentoyhtiöltä, löydät usein parhaat lentotarjoukset. Me jopa löysimme lennon reitille Helsinki -- Shanghai hintaan 424 €! Reitillä Helsinki -- Shanghai 9 lentoyhtiötä tarjoaa halpoja lentoja, ja alueella Helsinki liikennöivistä suosituimpia ovat:\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Shanghai (PVG)\n * Finnair\n * Japan Airlines\n * British Airways\n\n\n\n* Lennot reitillä Helsinki (HEL) -- Shanghai (SHA)\n * Finnair\n * Air China\n
 • Mitkä lentoyhtiöt liikennöivät reitillä Helsinki – Shanghai useimmin?

  * Helsinki (HEL) -- Shanghai (PVG)\n * Finnair -- 93 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PVG\n \n\n * Japan Airlines -- 42 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PVG\n \n\n * British Airways -- 38 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- PVG\n\n\n\n* Helsinki (HEL) -- Shanghai (SHA)\n * Finnair -- 27 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SHA\n \n\n * Air China -- 7 viikoittaista lentoa reitillä HEL -- SHA\nSuuremmilla lentokentillä ja lentoyhtiöillä, jotka lentävät tietyllä reitillä useammin, on yleensä tarjolla enemmän istuinpaikkoja, mutta pienemmältä lentokentältä lentäminen voi olla halvempaa.
 • Mitkä alueen Helsinki lentoasemista tarjoavat lentoja kohteeseen Shanghai joka viikko?

  Lentoyhtiöt, kuten Finnair, liikennöivät viikoittain 93 lentoa reitillä Helsinki -- Shanghai. Lisätietoja alla:\n\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 208 lentoa kohteeseen Shanghai (PVG).\n* Lentoasemalta Helsinki (HEL) liikennöidään viikoittain 34 lentoa kohteeseen Shanghai (SHA).\n
 • Kuinka kauan kestää suora lento reitillä Helsinki – Shanghai?

  Suora lento reitillä Helsinki -- Shanghai kestää yleensä noin 8 tuntia, 50 minuuttia, ja lennetty etäisyys on 7 422,32 kilometriä. Pisimmät lennot tällä reitillä kestävät yleensä 21 tuntia, 55 minuuttia. Lennon keskimääräinen kesto on 16 tuntia, 35 minuuttia.
 • Mikä on aikaisin ja myöhäisin saatavilla oleva lento reitillä Helsinki – Shanghai?

  * Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Shanghai (PVG)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 17.20\n * Aikaisin saapumisaika: 07.10\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 17.20\n * Myöhäisin saapumisaika: 07.10\n\n\n\n* Lento reitillä Helsinki (HEL) -- Shanghai (SHA)\n * Päivän ensimmäinen lähtevä lento: 16.40\n * Aikaisin saapumisaika: 11.15\n * Päivän viimeinen lähtevä lento: 23.55\n * Myöhäisin saapumisaika: 21.20\n
 • Minkälaisia koneita reitillä Helsinki – Shanghai liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät?

  Reitillä Helsinki -- Shanghai liikennöivät lentoyhtiöt käyttävät muun muassa seuraavanlaisia lentokoneita.\n\n| **Lentoyhtiö** | **Lentokone** |\n|---------------------------|---------------------------|\n| Finnair | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Japan Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| British Airways | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Aeroflot Russian Airlines | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n| Air China | AIRBUS INDUSTRIE A350-900 |\n\n
 • Tarvitsenko passin lennolle Helsinki – Shanghai?

  Yleensä passi tarvitaan, kun lennetään sen maan ulkopuolelle, jossa passi on myönnetty. Tarkista kuitenkin tarvittavat asiakirjat matkakohteesi tulli- ja matkustustiedoista.

Hotellit Shanghai

Näytä kaikki 1 850 majoitusliikettä kohteessa Shanghai
Sheraton Shanghai Hongkou Hotel

Sheraton Shanghai Hongkou Hotel

No.59 Si Ping Road, Shanghai, Shanghai
  4.5 kautta 5.0
   
   

  Hongkoun jalkapallostadion, Yun puutarha jaShanghain kaupunginmuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Oriental Pearl Tower (torni) ...

  Sheraton Shanghai Hongkou Hotel106 €

  Sheraton Shanghai Hongkou Hotel106 €
  Hilton Shanghai Hongqiao

  Hilton Shanghai Hongqiao

  No.1116 Hong Song East Road, Shanghai, Shanghai
   5.0 kautta 5.0
    
    
   2,2/5 (6 arvostelua)

   Laowai Street 101 -ostoskatu on 0,9 kilometrin ja päässä tästä luksusluokan hotellista. Xintiandi Stylen ostoskeskus ja Jade-buddhan tempeeli sijaitsevat 10 ...

   Hilton Shanghai Hongqiao81 €

   Hilton Shanghai Hongqiao81 €

   Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

   Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

   Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.