Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halvat lennot Helsinki Shanghai

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tietoa lennoista välille Helsinki - Shanghai

Lähtölentokentän IATA-koodi HEL
Kohdelentokentän IATA-koodi PVG
Lentovaihtoehtoja 1
Lennon hinta 423 €
Keskimääräinen lentoaika 14 tuntia 55 minuuttia

Lennot Helsingistä Shanghaihin, Kiinan suurimpaan kaupunkiin

Kiinan itärannikolla sijaitseva Shanghai on Kiinan suurin kaupunki, jossa arvellaan olevan yli 24 miljoonaa asukasta. Shanghai kasvaa valtavaa vauhtia myös taloudellisesti ja nykyisin se on myös kansainvälisesti merkittävä liike-elämän keskus. Samalla Shanghai on ikivanha merenrantakaupunki, jonka rantakadun varrella kohoavat eurooppalaisen porvariston ennen sosialismin aikaa rakentamat ranskalais-, saksalais- ja brittityyliset kivitalot. Kaupungin kahteen eri osaan – Puxiin ja Pudongiin – jakavan Huangpujoen ylle kohoaa Kiinan korkein rakennus, 632 metriä korkea Shanghai Tower ja Oriental Pearlin torni, sekin yksi maailman korkeimmista. Kontrastin näille antaa Ming-dynastian aikainen, kahden hehtaarin alueelle levittyvä Yuyuanin puutarha perinteisine paviljonkeineen ja lampineen. Varaa nyt halvat lennot Helsingistä Shanghaihin ja koe modernin ja perinteisen viehätys!

Miten ja milloin Shanghaihin

Finnair operoi Helsingistä suoria lentoja Shanghaihin, Pudongin kansainväliselle lentoasemalle (PVG) päivittäin ympäri vuoden eikä lentoaikakaan päätä huimaa, sillä se on vain 8 tuntia 50 minuuttia! Jos budjettisi on tiukka, voit etsiä halvat lennot Helsingistä Shanghaihin Aeroflotin valikoimista Moskovan Šeremetjevon lentoaseman (SVO) kautta. Tämä yhtiö operoi Shanghain lentoja yhdellä välilaskulla ja todella edulliseen hintaan. Kokonaislentoaika Aeroflotilla voi parhaimmassa tapauksessa olla vain reilut 12 tuntia. Air China lentää sekä suoria että välilaskullisia lentoja kaupunkien välillä, suorat lennot operoi usein Finnair. Shanghai kuuluu subtrooppiseen ilmastovyöhykkeeseen ja vaikka siellä ei ole varsinaista sadekautta, touko-syyskuussa sataa muita kuukausia enemmän. Keskitalvella on välillä melko kylmä ja erityisesti kosteus tekee ilmasta raaemman tuntuisen. Keväällä ilmat puolestaan vaihtelevat paljon ja nopeasti ja keskikesällä taas voi olla tukahduttavan kuuma eli syksy on ehdottomasti parasta aikaa vierailla Shanghaissa. Kaupunkilomaa ei silti kannata unohtaa muinakaan vuodenaikoina, koska kaupungissa on aina tekemistä ja näkemistä, oli sää mikä hyvänsä.

Matka Helsinki–Vantaan lentoasemalle

Matkasi alkaa Helsinki–Vantaan lentoasemalta, jonne pääset Helsingin keskustasta sekä julkisilla liikennevälineillä että taksilla. Tikkurilan ja Myyrmäen kautta kehärataa kulkevat I- ja P-lähijunat ovat hyvä valinta niin pääkaupunkiseudulla asuville kuin kauempaa tuleville matkailijoille. Päärautatieasemalta pääsee Helsinki–Vantaan lentoasemalle myös lentokenttäbussin tai paikallisbussin 615 matkassa. Muista varata keskustasta lentoasemalle siirtymiseen 30–45 minuuttia vuorokaudenajasta riippuen. Alle kahdenkymmenen kilometrin päässä Helsingin keskustasta sijaitsevalle lentoasemalle voit tulla myös omalla autolla ja jättää auton lentoaseman pitkäaikaisparkkiin. Pysäköintipaikkojen luota taas pääset ilmaisella lentokenttäkuljetuksella suoraan terminaalien eteen.

Saapuminen Shanghaihin

Kaupungissa on kaksi lentoasemaa. Vanhempi niistä on Shanghai Hongquiaon kansainvälinen lentoasema (SHA) ja se sijaitsee Puxin alueella, noin 13 kilometriä kaupungin keskustasta. Tätä kenttää käyttävät lähinnä aasialaiset lentoyhtiöt ja suurin osa sille operoitavista lennoista on Kiinan sisäisiä. Viereiseltä Shanghai Hongquiaon rautatieasemalta on luotijunayhteyksiä Kiinan muihin kaupunkeihin. Lennot Helsingistä Shanghaihin operoidaan Shanghai Pudongin kansainvälisen lentoaseman kautta, joka sijaitsee 40 kilometriä keskustasta, Pudongin alueella. Kentältä kaupunkiin pääset tietenkin taksilla, mutta se ei liikenneruuhkista johtuen välttämättä ole se nopein tapa. Sen sijaan voit hyödyntää vihreää metrolinjaa numero 2 tai huippunopeaa, lentoasemalta keskustaan kulkevaa Maglev-junaa. Kaupungin sisäistä liikennettä taas hoitavat metro, raitiovaunut, johdinautot ja bussit. Puxi on Shanghain vanha keskusta, josta löydät muun muassa Kansan aukion ja Shanghain kaupunginmuseon. Tähän alueeseen kannattaa tutustua huolella, koska vanhat rakennukset katoavat kovaa vauhtia pilvenpiirtäjien tieltä. Huangpujoen toisella puolella sijaitseva Pudong puolestaan oli vielä reilut parikymmentä vuotta sitten hyvin eristäytynyt, hiljainen, köyhälistön asuttama alue, jossa oli jopa viljelysmaita. Huangpujoki ylitettiin siihen aikaan vain lautalla. Nyt Pudongissa on maailman korkeimpiin lukeutuvien tornien lisäksi paljon turisteja varten rakennettuja rakennuksia, liikehuoneistoja ja Shanghain ylellisimmät hotellit.

Lennot Helsinki – Shanghai

Onko kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä suoria lentoja?

Juneyao Airlines vai Finnair? Tai yksi 2 muusta lentoyhtiöstä, jotka operoivat suoria lentoja kohteiden Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) ja Shanghai (PVG-Pudongin kansainvälinen lentoasema) välillä? Sinun täytyy vain päättää lentoyhtiösi, jotta voit varata lennot. Koska valinnan varaa on niin runsaasti, matkasuunnitelmiisi sopivan yhtiön löytäminen ei ole ongelma eikä mikään.

Kuinka kauan suora lento kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä kestää?

Kohteiden Helsinki ja Shanghai välinen matka on 7 400 km ja lentoaika on keskimäärin 8 tuntia ja 58 minuuttia. Mutta hyvällä säällä lentoon voi mennä niinkin vähän aikaa kuin 8 tuntia ja 55 minuuttia. Jos etsit suoraa lentoa, Air China ja TAP Portugal tarjoavat usein hyviä vaihtoehtoja.

Mitkä ovat parhaat lentokentät kohteiden Helsinki ja Shanghai välisille lennoille?

Jos suunnittelet matkaa reitille Helsinki – Shanghai, sinulla on pari vaihtoehtoa. Nämä ovat suosituimpia lentoreittejä:

  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Shanghai (PVG-Pudongin kansainvälinen lentoasema): 34 lentoa viikossa
  • Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa) – Shanghai (SHA-Hongqiaon kansainvälinen lentoasema): 6 lentoa viikossa
Mitkä ovat suosituimpia kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä lentäviä lentoyhtiöitä?

Kaikki matkat ovat erilaisia, ja valitsemasi lentoyhtiö voi vaikuttaa huomattavasti matkasi sujumiseen. Jos olet lentämässä kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä, tässä on joitain johtavia yhtiöitä:

  • Air China, 53 lentoa kuussa
  • TAP Portugal, 43 lentoa kuussa
  • Lufthansa, 43 lentoa kuussa
  • Juneyao Airlines, 30 lentoa kuussa
Kuinka monta lentoa kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä on?

Matka kohteiden Helsinki ja Shanghai välillä ei voisi olla helpompi. 5 päivittäistä lentoa takaavat, että voit valita itsellesi parhaiten sopivan ajan.

Varatuimmat hotellit Shanghai

Näytä kaikki 1 775 majoitusliikettä kohteessa Shanghai
145 €
InterContinental Shanghai Jing’ An

InterContinental Shanghai Jing’ An

5.0 kautta 5.0 500 Heng Feng Rd, Jing'an District, Shanghai, Shanghai
InterContinental Shanghai Jing’ An on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike on kokouskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Jade-buddhan tempeeli on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, 5 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2009 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 424 huonetta 33 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
101 €
Hyatt Place Shanghai Hongqiao CBD

Hyatt Place Shanghai Hongqiao CBD

5.0 kautta 5.0 9 Shenhong Road, Hongqiao CBD, Shanghai, Shanghai
Hyatt Place Shanghai Hongqiao CBD on saanut loistavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Hongqiao Tiandi on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ilmaiset kuljetukset majoitusliikkeestä lentokentälle. Tässä vuonna 2017 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 252 huonetta 11 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi LED-television ja minibaarin.
183 €
The Langham, Shanghai, Xintiandi

The Langham, Shanghai, Xintiandi

5.0 kautta 5.0 No.99 Madang Road, Luwan District, Shanghai, Shanghai
The Langham, Shanghai, Xintiandi on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Entinen Ranskan etupiirialue on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja 3 ravintolaa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 355 huonetta 28 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.