Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Edulliset matkat kohteeseen Etelä-Amerikka

Suunnitelmissa matka kohteeseen Etelä-Amerikka? Jos haluat päästä reissuun mahdollisimman halvalla, kannattaa varata lennot, hotelli sekä kaikki lisäpalvelut samalla kertaa. Mitä enemmän kohteen Etelä-Amerikka matkapakettiin valitset, sitä enemmän saat myös alennusta. Sivustollamme on yli 400 lentoyhtiön, 320 000 majoitusliikkeen sekä lukemattomien autovuokraamoiden ja aktiviteettijärjestäjien tuotteita, joista voi koota täsmälleen tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Haluatko perhelomalle kohteeseen Etelä-Amerikka? Onnistuu. Vai onko kyseessä työ-, biletys- tai kulttuurimatka? Ei ongelmaa. Meiltä löydät vaihtoehtoja aivan joka makuun.

Täydelliset matkapaketit kohteeseen Etelä-Amerikka

Sivustomme hakukoneella voit koota juuri sinun tarpeitasi vastaavan matkapaketin. Prosessi on äärimmäisen helppo: riittää, kun annat matkasi kohteen ja ajankohdan, niin pääset valitsemaan ensin hotellin ja sitten lennot ja/tai vuokra-auton sekä lisäpalvelut. Kun haku on tehty, voit järjestää hotelli- ja lentovaihtoehdot esimerkiksi hinnan mukaan, jotta voit löytää hetkessä juuri sinun budjettiisi sopivan vaihtoehdon. Lopuksi voit lisätä matkapakettiisi myös matkavakuutuksen, lentokenttäkuljetukset tai aktiviteetteja, kuten esimerkiksi retkiä tai kiertoajelun. Perinteistä matkaopaspalvelua emme tarjoa, mutta sen sijaan sinua avustaa netissä ja puhelimitse tavoitettava asiakaspalvelumme. Sen lisäksi saat apua ja neuvoja majoitusliikkeesi vastaanotosta.

Pakettina varaaminen tuo paitsi säästöä myös mielenrauhaa. Kun kaikki on varattuna ja selvillä, voit vaikka unohtaa koko matkan aina sen lähtöpäivään asti. Riittää, kun saavut lentokentälle ajoissa, muusta huolehdimme me. Kyseessä ei kuitenkaan ole perinteinen pakettimatka. Niillä joudut nimittäin sopeutumaan järjestäjän ohjelmaan, sääntöihin ja aikatauluun – ebookersin matkalla kaikesta päätät sinä!

Varaa täydellinen loma kohteeseen Etelä-Amerikka

ebookers tarjoaa kattavan valikoiman lomia kohteeseen Etelä-Amerikka. Siinä missä moni muu tarjoaa matkoja vain tietyille päiville tai tiettyyn vuodenaikaan, ebookersilla voit valita minkä tahansa ajankohdan, lennot ja majapaikan. Halutessasi voit siis lähteä matkaan viikonvaihteen sijaan vaikka tiistaina ja viipyä perillä viikonlopun, viikon tai kahden sijaan täsmälleen haluamasi ajan. Lentoja valitessa yleisiä kriteerejä ovat hinta ja lähtöaika, majoituksessa puolestaan hinta sekä sijainti ja mukavuudet. Yhtä hyvin valintasi voi tosin perustua myös johonkin aivan muuhun kriteeriin – vaihtoehtoja riittää!

 

Tervetuloa lomalle, jolla kaikesta päätät sinä!

Lisää Etelä-Amerikka hotelleja

51 €
Rochester Classic

Rochester Classic

3.5 kautta 5.0 Esmeralda 542, Buenos Aires, Capital Federal
Rochester Classic on saanut loistavaa palautetta hinta-laatu-suhteestaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Colón-teatteri on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja kuntokeskus. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 105 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat taulutelevisiot ja minibaarit.
89 €
Regal Pacific Buenos Aires

Regal Pacific Buenos Aires

4.5 kautta 5.0 25 De Mayo, 764, Buenos Aires, Capital Federal
Regal Pacific Buenos Aires on saanut loistavaa palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Galerías Pacífico -ostoskeskus. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä vuonna 2005 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 109 huonetta 16 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
68 €
Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías)

Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías)

4.0 kautta 5.0 San Antonio 65, Santiago, Region Metropolitana
Almacruz Hotel y Centro de Convenciones (Ex Galerías) on saanut mahtavaa palautetta alueen nähtävyyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Armas. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen valet-pysäköinnin ja 2 ravintolaa. Tässä 4 tähden hotellissa on 162 huonetta 15 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
23 €
Argentina Tango Hotel

Argentina Tango Hotel

3.0 kautta 5.0 Suipacha 545, Buenos Aires, Capital Federal
Argentina Tango Hotel on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colón-teatteri. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja business center. Tässä 3 tähden hotellissa on 28 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
61 €
Mercure Santiago Centro

Mercure Santiago Centro

3.5 kautta 5.0 Av. Libertador Bernardo O Higgins, 632, Centro, Santiago, Region Metropolitana
Mercure Santiago Centro on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Chilen kansalliskirjasto. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 142 huonetta 12 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja Tempur-Pedic-patjallisen sängyn.
Hae hinnat
Globales Republica

Globales Republica

3.5 kautta 5.0 Cerrito 370, Buenos Aires, Capital Federal
Globales Republica on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Colón-teatteri. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä 3,5 tähden hotellissa on 209 huonetta 11 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Departamentos Amoblados Torre Tagle

Departamentos Amoblados Torre Tagle

3.5 kautta 5.0 Monjitas 744, Santiago, Region Metropolitana
Departamentos Amoblados Torre Tagle on saanut loistavaa palautetta Wi-Fi-yhteydestään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Plaza de Armas. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa. Tässä vuonna 2010 rakennetussa 3,5 tähden huoneistohotellissa on 20 huoneistoa 20 kerroksessa. Jokainen huoneisto tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
112 €
Hilton Buenos Aires

Hilton Buenos Aires

4.5 kautta 5.0 Av Macacha Guemes 351, Buenos Aires, Capital Federal
Hilton Buenos Aires on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Luna Park -stadion. Majoitusliikkeessä on saatavilla 3 baaria, 2 kahvilaa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä vuonna 2000 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 417 huonetta 9 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat syvät kylpyammeet ja LCD-televisiot.
76 €
Lennox Hotel Buenos Aires

Lennox Hotel Buenos Aires

4.0 kautta 5.0 Talcahuano 52, Buenos Aires, Capital Federal
Lennox Hotel Buenos Aires on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Barolo-palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, täyden palvelun kylpylä ja ravintola. Tässä vuonna 2011 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 57 huonetta 10 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
47 €
Windsor Asturias Hotel

Windsor Asturias Hotel

3.5 kautta 5.0 Rua Senador Dantas 14-Cinelandia, Rio de Janeiro, RJ
Windsor Asturias Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Consulate General of the United States Rio de Janeiro. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3,5 tähden hotellissa on 166 huonetta 22 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Etelä-Amerikka

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Etelä-Amerikka

Katso kaikki kohteen Etelä-Amerikka vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.