Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

ENEMMÄN hotelleja lomakohteessa Skopje

Hae hinnat
DoubleTree by Hilton Skopje

DoubleTree by Hilton Skopje

5.0 kautta 5.0
DoubleTree by Hilton Skopje on saanut mainiota palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Čifte Hammamin museo. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen valet-pysäköinti ja täyden palvelun kylpylä. Tässä 5 tähden hotellissa on 170 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja vuodesohvat.
85 €
Skopje Marriott Hotel

Skopje Marriott Hotel

5.0 kautta 5.0
Skopje Marriott Hotel on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makedonia-aukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 5 tähden hotellissa on 164 huonetta 9 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.
Hae hinnat
Ibis Skopje City Center

Ibis Skopje City Center

4.0 kautta 5.0
Ibis Skopje City Center on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Makedonia-aukio. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä vuonna 2015 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 110 huonetta 8 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapeli.
35 €
Hotel De KOKA

Hotel De KOKA

3.0 kautta 5.0
Hotel De KOKA on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Daut Pasan kylpylä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 1990 rakennetussa 3 tähden hotellissa on 32 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjalliset sängyt.
74 €
Bushi Resort & Spa

Bushi Resort & Spa

5.0 kautta 5.0
Bushi Resort & Spa on saanut hyvää palautetta kätevästä pysäköinnistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sveti Spasin kirkko. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 48 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja television.
49 €
Best Western Hotel Turist

Best Western Hotel Turist

3.0 kautta 5.0
Best Western Hotel Turist on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Memorial House of Mother Teresa. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 3 tähden hotellissa on 74 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen/pation.
Hae hinnat
Queen's Hotel

Queen's Hotel

4.0 kautta 5.0
Queen's Hotel on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Skopjen kaupungin museo. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 30 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
86 €
Park Hotel & Spa

Park Hotel & Spa

5.0 kautta 5.0
Park Hotel & Spa on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Skopjen kaupungin stadion. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen valet-pysäköinnin. Tässä vuonna 2016 rakennetussa 5 tähden hotellissa on 79 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
59 €
Hotel Alexandar II

Hotel Alexandar II

4.0 kautta 5.0
Hotel Alexandar II on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Memorial House of Mother Teresa. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, baari ja business center. Tässä 4 tähden hotellissa on 23 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Garden Spa Boutique Hotel

Garden Spa Boutique Hotel

4.0 kautta 5.0
Garden Spa Boutique Hotel on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Itävallan suurlähetystö. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntoklubin. Tässä vuonna 2014 rakennetussa 4 tähden aamiaismajoituksessa on 11 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-televisiot.

Halvat meno-paluu lennot Skopje

Hinnat haettu viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Skopje

Katso kaikki kohteen Skopje vuokra-autot

Skopje – Matkat

Älä jää sohvalle haaveilemaan ainutlaatuisesta lomasta, vaan valitse jo sopiva kohde, kuten Skopje. Matkat on todella helppo järjestää, kun apuna on ebookers!

Skopje – Lennot ja hotelli

Onko Skopje haaveidesi lomakohde? Palvelualtis ebookers-tiimi järjestää unelmiesi matkan – lentolipuista aina hotellihuoneisiin ja opastetuista kierroksista autonvuokraukseen.

Osta lentoliput ja huoneet yhdessä palveluidemma kautta, ja voit säästää jopa 7.7%^.

Yli 500 lentoyhtiökumppanin ja 500 000 majoituspaikan joukosta on vaivatonta löytää haluamansa.

Muistathan, että jos satut huomaamaan edullisemman hinnan jossakin muualla kahden vuorokauden kuluessa ebookers-pakettivarauksestasi, me hyvitämme sinulle tarjousten välisen erotuksen. Älä siis enää kuhnaile!

Matkasuunnitelmat ovat yhtä yksilöllisiä kuin sinäkin. Anna meidän auttaa parantamaan matkakuumeesi, haaveilitpa sitten rauhallisesta lepolomasta tai elämysmatkailusta.

Varausehtoja sovelletaan.

Skopje – Matkat

Tiesitkö, että tämän alueen asukasluku on 470 000 ihmistä? Tulet varmasti tutustumaan muutamaan ennen kuin suuntaat takaisin kotiin!

Nykytaiteen museo sijoittaa kokoelmiinsa suuren yleisön arvioitavaksi todella hienoja taideteoksia. Jos törmäät johonkin, mikä saa mielikuvituksesi valloilleen, voit aina kysyä lisätietoja työn tekijästä.

Jos haluat ymmärtää nykyisyyttä, paras tapa siihen on hypätä ajassa taaksepäin. Kaupunginmuseo on käymisen arvioinen silloin, kun haluat saada tietää enemmän tärkeimmistä tapahtumista ja ihmisistä, jotka ovat tehneet tästä seudusta sen, mikä se on tänään.

Tee aikamatka kohteisiin Kuršumli Anin kansallismuseo ja Čifte Hammamin museo, jotka ovat tämän alueen vaikuttavimmat ja historiallisesti mielenkiintoisimmat nähtävyydet.

Tutkiessasi kaupunkia tutustut hyvin todennäköisesti kohteeseen Vanha kivisilta. Tämä ajaton rakennelma rakennettiin monta vuosikymmentä sitten ja se tulee myös pysymään pystyssä vielä kauan aikaa.

Pyhän Klimentin kirkko ja Mustafa Pasan moskeija ovat pari historiallisesti merkittävää pyhää paikkaa, jotka tuovat matkaasi syvällisempää sisältöä.

Makedonia-aukio on keskeinen osa kaupunkikuvaa ja ilman muuta tutustumisen arvoinen paikka. Siellä on usein paljon ihmisiä, joten se on mukava paikka viettää aikaa ja seurata ohikulkijoiden elämää.

Kamen-silta ja Daut Pasan kylpylä sekä niiden kertomat tarinat auttavat sinua ymmärtämään paikkakunnan ja sen väestön historiaa ja kehitystä nykyiseen muotoonsa. Sveti Spasin kirkko on niin ikään tärkeä monumentti, joka takuulla saa mielikuvituksesi liikkeelle.

Skopje – Hotellit

Odotatko jo seikkailun alkamista? Ensimmäiseksi sinun on kuitenkin järjestettävä majoitus. Kun varaat yli 41 ebookersin sivustolta löytyvän majoitusliikkeen joukosta, homma on hoidettu!

Olipa haaveissasi perustason majapaikka tai täyden palvelun sviitti, tästä paikasta löydät mieleisesi majoitusvaihtoehdon. Hotel Arka (Bitpazarska 90/2) ja Guesthouse Anja (Kej 13-th Noemvri b.b) takaavat ystävällisen palvelun ja mukavat puitteet reiluun hintaan. Haluaisitko mieluummin viettää vapaa-aikasi hemmottelun ja luksuksen merkeissä? Ihanan ylelliset lomapäivät odottavat kulman takana, jos yövyt lomallasi majoitusliikkeessä Holiday Inn Skopje tai Hotel TCC Grand Plaza.

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.