Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Lennot Skopje alkaen 162 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Halpoja menopaluulentoja kohteeseen Skopje

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Skopje olivat annetulla aikavälillä 162 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 242 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ti 10.8.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
162 €
Turkish Airlines
pe 13.8.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
167 €
Turkish Airlines
to 19.8.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
192 €
Turkish Airlines
ke 11.8.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
209 €
Air France
to 21.10.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
222 €
Turkish Airlines
su 3.10. - to 7.10.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
242 €
Austrian Airlines
to 1.7.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
252 €
Turkish Airlines
ti 13.7. - ti 20.7.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
255 €
Austrian Airlines
to 19.8. - ke 1.9.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
256 €
Turkish Airlines
pe 25.6.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
257 €
Turkish Airlines
pe 20.8. - ke 1.9.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
261 €
Turkish Airlines
su 3.10. - to 7.10.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
264 €
Lufthansa
to 21.10. - ma 1.11.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
268 €
Austrian Airlines
to 21.10. - ma 1.11.
HEL
Helsinki
SKP
Skopje
273 €
Austrian Airlines

Usein kysytyt kysymykset

❓ Kuinka paljon maksavat lentoliput kohteeseen Skopje?

✔️ Lennot kohteeseen Skopje maksavat yleensä 242 €–273 €. Jos haluat varata lennot vain yhteen suuntaan kohteeseen Skopje, voit löytää upeita tarjouksia niinkin halvalla kuin 162 €. Halpaa lentoa kohteeseen Skopje etsiessäsi kannattaa ottaa huomioon, että lokakuussa on halvin kuukausi.

❓ Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Skopje?

✔️ Halvin kuukausi varata lentoliput kohteeseen Skopje on elokuussa. Jos matkasuunnitelmasi ovat joustavat etkä välitä mihin vuodenaikaan lähdet matkalle, lentojen varaaminen tälle kuukaudelle voi säästää sinulle huomattavastikin rahaa.

❓ Miten löydän halvimmat lennot kohteeseen Skopje?

✔️ Löydät halvat lennot kohteeseen Skopje helposti hakukoneemme avulla. Voit hakea yhdensuuntaisia lentoja, menopaluulentoja tai monia kohteita sisältäviä lentoja. Annettuasi hakemasi kohteet, päivät ja matkustajien määrät hakukoneeseen voit lajitella ja suodattaa tuloksia monien eri kriteerien mukaisesti. Lentolippujen hinnat kohteeseen Skopje saattavat vaihdella suurestikin etsimiesi päivien, lentoyhtiöiden, lipputyyppien, paikkavalintojen ja monien muiden valintojen mukaan. Tee varaus ebookersin kautta ja hyödynnä maailmanlaajuisen verkkomatkatoimiston tuomat edut, kuten halvemmat hinnat, kattava tarjonta, loistava kanta-asiakasohjelma sekä varauksen tekemisen helppous. Lentojen lisäksi voit varata myös matkasi muut osat ebookersin kautta, ja säästät näin huomattavasti aikaa ja rahaa.

❓ Voinko muuttaa Ebookersin kautta tekemääni lentovarausta kohteeseen Skopje?

✔️ Voit muuttaa kohteen Skopje lentoasi helposti avullamme. Ensiksi sinun kannattaa tutustua matkasuunnitelmassasi oleviin lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin. Näistä näet helposti lentoyhtiön muutoksia koskevat käytännöt sekä mahdolliset lisämaksut. Jos lentoyhtiösi on perinteinen yhtiö, voimme auttaa sinua muutoksen tekemisessä – ota vain meihin yhteyttä. Saat lisätietoja lentojenmuuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista .

❓ Miten peruutan Ebookersin kautta varaamani lennon kohteeseen Skopje?

✔️ Voit peruuttaa lentolippusi kohteeseen Skopje helposti seuraamalla ohjeitamme. Ensiksi kannattaa kuitenkin tutustua lentoyhtiön ehtoihin ja rajoituksiin, jotka löydät kätevästi matkasuunnitelmastasi. Ehdoista näet lentoyhtiön peruutuksia koskevat käytännöt sekä yhtiön mahdollisesti veloittamat lisämaksut. Saat lisätietoja lentojen peruuttamisesta asiakaspalvelun artikkelista täällä.

❓ Mitkä ovat parhaat kohteeseen Skopje lentävät lentoyhtiöt?

✔️ Jos haluat varata lennon kohteeseen Skopje, tulet huomaamaan, että tähän kohteeseen lentää useita lentoyhtiöitä. Yksi näistä on Turkish Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa. Voit ebookersin avulla helposti vertailla lentoja nähdäksesi, minkä lentoyhtiön tarjoamat lennot sopivat parhaiten tarpeisiisi. Näin voit varmistaa, että käytät matkabudjettisi parhaiten hyväksesi ja että saat kaikki haluamasi matkan aikaiset palvelut käyttöösi.

❓Voinko lentää kohteeseen Skopje (SKP) lomalle?

✔️Jos suunnittelet lomaa kohteeseen Skopje (SKP), saat viimeisimmät tiedot COVID-19-matkailuneuvojaltamme.

Skopje Lentotiedot

Matkustaminen kohteeseen
Kohdelentokentän IATA-koodi SKP
Palvelevien lentoyhtiöiden määrä
Lentoyhtiöt Turkish Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa
Halvin lento 242 €
Varhaisin lähtevä lento
Myöhäisin lähtevä lento

Mitkä yhtiöt lentävät kohteeseen Skopje?

Turkish Airlines, Air France, Austrian Airlines, Lufthansa

Tarvitsetko lentosi jälkeen auton?

Economy Chevrolet Spark

Economy

Chevrolet Spark tai vastaava
  • 4 henkilöä
Chevrolet Spark
Compact Ford Focus

Compact

Ford Focus tai vastaava
  • 4 henkilöä
Ford Focus
Midsize Toyota Corolla

Midsize

Toyota Corolla tai vastaava
  • 5 henkilöä
Toyota Corolla
SUV Jeep Compass

SUV

Jeep Compass tai vastaava
  • 5 henkilöä
Jeep Compass

*Savings based on all holiday package bookings with Flight + Hotel on ebookers.com from January 2017 to December 2017, as compared to the price of the same components booked separately. Savings will vary based on origin/destination, length of trip, stay dates and selected travel supplier(s). Savings not available on all packages. For Free Flight or 100% Off Flight deals, package savings is greater than or equal to the current cost of one component, when both are priced separately.

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.