Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
29.5. - 31.5.
Ensi viikonloppuna
5.6. - 7.6.

Suosituimmat Maalaistalot Rooma

Hae hinnat
Agriturismo La Vite e gli Ulivi

Agriturismo La Vite e gli Ulivi

Via Perlatura, 12, Ariccia
Agriturismo La Vite e gli Ulivi sijaitsee lähellä kohdetta Chiesa Santa Maria dell'Assunta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä maalaistalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
130 €
Tenuta Cusmano Villa Resort

Tenuta Cusmano Villa Resort

Via Anagnina 20, Grottaferrata, RM
Tenuta Cusmano Villa Resort on saanut hyvää palautetta uima-altaastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Abbazia di San Nilo a Grottaferrata (luostari). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 9 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
81 €
Country House Erba Regina

Country House Erba Regina

Vicolo di Colle Reti, 2, Frascati
Country House Erba Regina sijaitsee lähellä kohdetta Anagnina Mall (ostoskeskus). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Ars Naturae Biologic Farm

Ars Naturae Biologic Farm

Ars Naturae Biologic Farm on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä maalaistalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille jääkaapit ja mikroaaltouunit.
70 €
Agriturismo Borgo Imperiale

Agriturismo Borgo Imperiale

Agriturismo Borgo Imperiale sijaitsee lähellä kohdetta Rainbow Magicland. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
La Meridiana

La Meridiana

Via Laviniense, 47, Lanuvio, RM
La Meridiana sijaitsee lähellä kohdetta Palazzo Sforza-Cesarinin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 9 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Agriturismo Marco Simone

Agriturismo Marco Simone

Via di Marco Simone 251, Rooma
Agriturismo Marco Simone sijaitsee lähellä kohdetta Roma Est (kauppakeskus). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maalaistalossa on 13 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
Hae hinnat
Agriturismo Agribel

Agriturismo Agribel

Via Fontana Parata, 8, Lanuvio
Agriturismo Agribel tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.
Hae hinnat
Villa Cavalletti Camere

Villa Cavalletti Camere

Via 24 Maggio 73, Grottaferrata, Roma
Villa Cavalletti Camere sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Castelli Romanin alueellinen puisto. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja viinitilan. Tässä maalaistalossa on 25 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

Kohteen Rooma Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Rooma Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Rooma Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Rooma Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Rooma Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Rooma Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Rooma ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Rooma muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Rooma, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Rooma Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Rooma Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Rooma Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Rooma, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Rooma

Näytä kaikki
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.