Pääosion alkuosa

Suositut Majatalot – Rooma

Relais Donna Lucrezia 124 €
Relais Donna Lucrezia

Relais Donna Lucrezia

Via Emilia 88, Rooma
   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Relais Donna Lucrezia on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja baari. Tässä majatalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

  Vatican Style Suite 57 €
  Vatican Style Suite

  Vatican Style Suite

    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vatican Style Suite on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Pietarinaukio. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelut. Tässä majatalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

   Fiumicino A57 51 €
   Fiumicino A57

   Fiumicino A57

   Viale di coccia di morto 34, Fiumicino
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fiumicino A57 on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kuivapesulapalvelut. Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

    Navona Rooms with Jacuzzi 65 €
    Navona Rooms with Jacuzzi

    Navona Rooms with Jacuzzi

    PIAZZA PASQUINO, 71, terzo piano senza ascensore, Rooma, RM
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Navona Rooms with Jacuzzi on saanut loistavaa palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Piazza Navona. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, aamiainen (lisämaksusta) ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2018 rakennetussa majatalossa on 3 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.

     Apple Rooms Rome Airport 61 €
     Apple Rooms Rome Airport

     Apple Rooms Rome Airport

     Via dei Dentici 26, Fiumicino, Città Metropolitana di Roma
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Apple Rooms Rome Airport on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Necropoli di Porto Isola Sacra. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaiset lentokenttäkuljetukset. Tässä majatalossa on 4 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.

      Trevi Rome Suite 79 €
      Trevi Rome Suite

      Trevi Rome Suite

      Via dei Lucchesi 26, Rooma, RM
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Trevi Rome Suite on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontana di Trevi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 10 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-television.

       TRITONE 125 90 €
       TRITONE 125

       TRITONE 125

       Via del Tritone 125, Rooma, Città Metropolitana di Roma
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        TRITONE 125 on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via Veneto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä majatalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

        Regolo Rooms Vaticano 45 €
        Regolo Rooms Vaticano

        Regolo Rooms Vaticano

        Via Attilio Regolo 12d, Rooma, Città Metropolitana di Roma
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Regolo Rooms Vaticano on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lentokentän yhteydessä, ja Via Cola di Rienzo on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevisiot.

         Domus Lina 63 €
         Domus Lina

         Domus Lina

         Via della spiaggia, 5, Fiumicino
           
          0.0 kautta 5.0 Tähteä

          Domus Lina on saanut mahtavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Ostia Antica (arkeologinen alue). Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ravintola ja baari. Tässä majatalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

          Spanish Diamond Luxury Suites Jacuzzi 72 €
          Spanish Diamond Luxury Suites Jacuzzi

          Spanish Diamond Luxury Suites Jacuzzi

          70 Via di Ripetta, Rooma
            
           0.0 kautta 5.0 Tähteä

           Spanish Diamond Luxury Suites Jacuzzi sijaitsee lentokentän yhteydessä ja lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja concierge-palvelut. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja memory foam -patjallisen sängyn.

           Casa Pietra 75 €
           Casa Pietra

           Casa Pietra

           Piazza di Pietra 39, Rooma, Città Metropolitana di Roma
             
            0.0 kautta 5.0 Tähteä

            Casa Pietra sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta) ja concierge-palvelut. Tässä majatalossa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

            Relais Monti 64 €
            Relais Monti

            Relais Monti

            Via Urbana 20, Rooma
              
             0.0 kautta 5.0 Tähteä

             Relais Monti on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Nazionale-katu. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja lentokenttäkuljetukset (lisämaksusta). Tässä vuonna 2015 rakennetussa majatalossa on 20 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevision.

             Löydä kohteen Rooma halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Rooma Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Rooma Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Rooma Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Rooma

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Rooma Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Löydä kohteen Rooma halvimmat Majatalot

             Ennen kuin alamme esittelemään kaikkia niitä muita hyötyjä ja mukavuuksia, joita kohteen Rooma Majatalot sinulle tarjoavat, lienee paikallaan mainita niiden olevan äärimmäisen edullisia. Etenkin hyvää hinta-laatusuhdetta etsiville majatalot ovatkin suorastaan erinomainen valinta, sillä monissa niistä huoneet, palvelut ja mukavuudet ovat todella kovaa luokkaa. Usein ainoa majatalon hotellista erottava seikka onkin sijainti. Siinä missä ensin mainittu löytyy yleensä turistialueen, rannan tai kaupungin ytimestä, majatalo on usein hieman etäämmällä. Etenkin omaa rauhaa ja ainutlaatuisia lomakokemuksia kaipaaville syrjäinen sijainti voi kuitenkin olla suoranainen onnenpotku.

             Kohteen Rooma Majatalot – ainutlaatuista tunnelmaa täysin mukavuuksin

             ebookersin Majatalot tarjoavat huikean määrän vaihtoehtoja, joten niistä löytyy taatusti myös sinulle sopiva majapaikka. Se voi olla esimerkiksi romanttinen sviitti historiaa huokuvassa kartanossa tai tyylikäs, upealla pylvässängyllä varustettu huone loisteliaassa kivilinnassa. Loiston oheen tarjolla on toki myös suuri määrä hieman vaatimattomampia majapaikkoja. Usein löydät sellaisen hieman kohteesi ydinalueen ulkopuolelta, mutta poikkeuksiakin löytyy.

             Jokainen majatalo on erilainen, ja niissä on aina roppakaupalla tunnelmaa. Tunnelma kumpuaa usein majapaikan pitkästä historiasta ja sen varrella paikan päälle kertyneistä kalusteista, esineistä ynnä muusta. Usein paikan isäntä tai emäntä pyrkii lisäksi korostamaan nimenomaan majoitusliikkeensä erikoisempia piirteitä. Kaiken tämän ansiosta majatalot sopivatkin täydellisesti niille, jotka haluavat lomaansa tutun ohella myös hieman erikoisempaa sisältöä. Jos olet yksi heistä, kohteen Rooma Majatalot voivat tehdä lomastasi todella ikimuistoisen.

             Toisin kuin moni luulee, majatalot ovat lähes poikkeuksetta äärimmäisen puhtaita ja hyvin varusteltuja. Itse asiassa siisteydestä huolehditaan usein jopa hotelleja paremmin, sillä tilojen koosta johtuen omistaja valvoo niitä usein melkeinpä haukan lailla. Myös asiakkaiden antama palaute menee taatusti perille. Siisteyden ohella omistajan kädenjälki näkyy poikkeuksetta myös majatalon varusteissa ja palveluissa. Etenkin niiden saralla majatalo voi yllättää toden teolla. Tarjolla voi olla esimerkiksi täysin asiakkaan toiveiden pohjalta valmistettu aamiainen tai vaikka art deco -tyylinen aulabaari. Tai sitten suurella takalla varustettu takkahuone, jossa paikan omistaja kertoo sen historiasta kaikille asiasta kiinnostuneille...

             Tutustu ebookersin kattavaan valikoimaan ja löydä parhaat Majatalot kohteessa Rooma

             Kätevän karttatyökalun avulla näet kerralla kaikki kohteen Rooma Majatalot. Halutessasi voit valita kartalle vain parhaat arvostelut saaneet majapaikat tai kohdentaa sen vain tietylle alueelle tai tiettyyn kaupunginosaan. Sivustomme työkalut sopivat täydellisesti sekä suunnitelmansa lukkoon lyöneille että niille, joiden matkakuume on vasta nousemassa. Kattavasta valikoimastamme löytyy sopivia vaihtoehtoja niin häämatkalaisille, perheille kuin reppureissaajillekin. Sinun tarvitsee vain syöttää haluamasi matkapäivämäärät, niin ebookers hoitaa loput.

             Kartta

             Suosituimmat hotellit – Rooma

             Näytä kaikki 11 721 majoitusliikettä kohteessa Rooma
             Hotel Quirinale 90 €
             Hotel Quirinale

             Hotel Quirinale

             Via Nazionale 7, Rooma, RM
               
              4.0 kautta 5.0 Tähteä

              Rooman oopperatalo, Nazionale-katu ja Via XX Settembre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Via Veneto ja Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

              iQ Hotel Roma 86 €
              iQ Hotel Roma

              iQ Hotel Roma

              Via Firenze, 8, Rooma, RM
                
               4.0 kautta 5.0 Tähteä

               Rooman oopperatalo ja Nazionale-katu sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Via XX Settembre ja Piazza della Repubblica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

               Hotel Artemide 97 €
               Hotel Artemide

               Hotel Artemide

               Via Nazionale 22, Rooma, RM
                 
                4.0 kautta 5.0 Tähteä

                Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Fontana di Trevi ja Espanjalaiset portaat sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Forum Romanum ja Villa Borghesen puisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Barberinin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

                Best Western Plus Hotel Universo 83 €
                Best Western Plus Hotel Universo

                Best Western Plus Hotel Universo

                Via Principe Amedeo 5/B, Rooma, RM
                  
                 4.0 kautta 5.0 Tähteä

                 Thermae Diocletianin roomalaisen kylpylän rauniot, Basilica di Santa Maria Maggiore (kirkko) ja Palazzo delle Esposizioni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Repubblica - Teatro dell'Operan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Rooman Terminin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

                 *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.