Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Maalaistalot Italia

134 €
Tenuta Santa Trice

Tenuta Santa Trice

Località Santa Trice 1, Piombino
Tenuta Santa Trice on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Terradonnàn viinitarha. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä maalaistalossa on 11 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja sadesuihkupäät.
Hae hinnat
Villa Belvedere degli Ulivi

Villa Belvedere degli Ulivi

Via Corticelli 9, Osimo, AN
Villa Belvedere degli Ulivi sijaitsee lähellä kohdetta Museo civico di Osimo. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja baarin. Tässä maalaistalossa on 6 huonetta 1 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
Hae hinnat
Il Poggio del Mare

Il Poggio del Mare

Via Angelo Vassallo - Loc. Mezzatorre, San Mauro Cilento, SA
Il Poggio del Mare sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Acciaroli Granden ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maalaistalossa on 9 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi kalustetun parvekkeen ja kaapelikanavat.
Hae hinnat
Podere Giulio

Podere Giulio

Strada Litoranea Km 4,5 -, Loc. Piana di Spille, Tarquinia, VT
Podere Giulio sijaitsee lähellä kohdetta Tarquinia Country Club. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan. Tässä maalaistalossa on 10 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut patiot.
Hae hinnat
Tenuta Novecento Bio Agriturismo

Tenuta Novecento Bio Agriturismo

Via Case Amatruda 5a, Agerola, Città Metropolitana di Napoli
Tenuta Novecento Bio Agriturismo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Sorrento Peninsula. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maalaistalossa on 4 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LED-television.
Hae hinnat
L'Antigo Granaro

L'Antigo Granaro

Contrada San Luigi, 108, Ancona, AN
L'Antigo Granaro sijaitsee lähellä kohdetta Museo Luigi Paolucci. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä maalaistalossa on 6 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja taulutelevisiot.
Hae hinnat
Agriturismo Biriddo

Agriturismo Biriddo

SP 38 Km 25.050, Dorgali, Nuoro
Agriturismo Biriddo sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä maalaistalossa on 8 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun pation ja ylelliset vuodevaatteet.
100 €
Domus Laeta

Domus Laeta

Via Flávio Gioia, 1, Giungano, SA
Domus Laeta on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Santuario del Getsemanin pyhäkkö. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1600 rakennetussa maalaistalossa on 6 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja yksityisen uima-altaan.
Hae hinnat
Luxury Country House

Luxury Country House

Luxury Country House tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, omatoimisen pysäköinnin ja ulkouima-altaan (kauden mukaan). Tässä maalaistalossa on 3 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa kalustetun pation ja täysikokoisen jääkaapin/pakastimen.

Kohteen Italia Maalaistalot – varaa ebookersilta

Haluaisitko yöpyä paikassa, jolla on takanaan vuosisatojen historia ja loistelias menneisyys? Monet kohteen Italia Maalaistalot ovat historiallisia rakennuksia, jotka ovat toimineet menneinä vuosisatoina yläluokkaisten sukujen koteina. Niissä on edelleen näkyvillä vaikutteita menneistä ajoista, kuten itämaisia mattoja, vanhoja öljymaalauksia ja antiikkiesineiden peittämiä takanreunuksia. Kohteen Italia Maalaistalot tarjoavat kuitenkin nykyaikaiset mukavuudet, joihin kuuluvat esimerkiksi langaton internetyhteys ja modernit kylpyhuoneet.

Kohteen Italia Maalaistalot – vietä rentouttava loma

Maaseudulla vietetty loma on tervetullut tauko arjen kiireiden keskellä. Kohteen Italia Maalaistalot, jotka löytyvät ebookersin sivuilta, sopivat erinomaisesti rauhallisen loman viettämiseen. Kohteen Italia Maalaistalot sijaitsevat yleensä vähän syrjemmässä, mikä takaa levollisen ilmapiirin. Vaikka tilava huone ja ihanan pehmeä sänky vetävätkin puoleensa, välillä kannattaa lähteä kävelylle raikkaaseen ulkoilmaan ja tutustua kohdetta Italia ympäröivään maaseutuun.

Kun loman viettää maatalossa, pääsee nauttimaan maistuvista aterioista. Ruoat valmistetaan lähellä tuotetuista aineksista ja niiden valmistuksesta vastaavat taitavat kokit. Myös ruokailutilat ovat viihtyisät. Maalaistalot tarjoavat makuelämyksiä pitkin päivää runsaista aamiaisista herkullisiin iltapäiväteekattauksiin. Jos haluat kuitenkin välillä lähteä tutustumaan kohteen Italia muuhun ravintolatarjontaan, henkilökunta osaa kertoa sinulle parhaimmat ravintolavinkit.

Valitsitpa minkä tahansa maatalomajoituksen kohteessa Italia, ympäristö on varmasti viihtyisä. Valinnan varaa riittää isoista, lukemattomien huoneiden täyttämistä taloista pienempiin, vain muutamia vieraita majoittaviin hotelleihin, jotka tekevät vaikutuksen pelkistetyllä tunnelmallaan. Katso kaikki kohteen Italia Maalaistalot ebookers.fi-sivustolta.

Löydä helposti kohteen Italia Maalaistalot ebookersin avulla

Monissa majoitusta tarjoavissa maataloissa on myös erilaisia vapaa-ajanviettomahdollisuuksia, kuten uima-allas tai tenniskenttä. Käytä majoituksen valinnassa apuna hakutoiminnon suodattimia, joilla voit rajata tuloksia esimerkiksi haluamiesi palveluiden mukaan. Voit käyttää apuna myös karttatoimintoa, joka näyttää kohteen Italia Maalaistalot kartalla. Löydä juuri toiveitasi vastaava maatalomajoitus kohteesta Italia, ja pian voit alkaa laskea päiviä tulevaan lomaasi.

Suosituimmat hotellit Italia

Näytä kaikki 195 570 majoitusliikettä kohteessa Italia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.