Pääosion alkuosa
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
10.7. - 12.7.
Ensi viikonloppuna
17.7. - 19.7.

Suositut Majatalot Italia

103 €
Hotel Vischi

Hotel Vischi

Hotel Vischi on saanut hyvää palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gallion palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ulkouima-allas. Tässä majatalossa on 45 huonetta 2 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
256 €
Hilton Lake Como

Hilton Lake Como

Via Borgo Vico 241, Como
Hilton Lake Como on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Villa Olmo (rakennus). Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 baaria. Tässä vuonna 2018 rakennetussa majoitusliikkeessä on 170 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi taulutelevision ja sadesuihkupään.
171 €
Il Palazzo Experimental

Il Palazzo Experimental

Fondamenta Zattere Al Ponte Lungo 1412, Venetsia
Il Palazzo Experimental on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Zattere. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ravintolan ja baarin. Tässä majoitusliikkeessä on 32 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja pillowtop-patjat.
Hae hinnat
La Dolce Vita Residence

La Dolce Vita Residence

Via Diego Taiani, 4, Maiori, SA
La Dolce Vita Residence on saanut hyvää palautetta hiljaisesta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Maiorin uimaranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja valet-pysäköinti (lisämaksusta). Tässä majoitusliikkeessä on 12 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
Hae hinnat
Mercure Argentario Hotel Filippo II

Mercure Argentario Hotel Filippo II

Mercure Argentario Hotel Filippo II on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ravintolan, baarin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä majoitusliikkeessä on 34 huonetta 4 kerroksessa.
Hae hinnat
Villa Laetitia

Villa Laetitia

Salita Scotti, Ponza
Villa Laetitia sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Mediterranean Sea. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä majatalossa on 6 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
184 €
White Bay Resort

White Bay Resort

Via dei Lidi, 473, Fontane Bianche, Syracuse, Siracusa
White Bay Resort sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Fontane Bianchen ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja täyden palvelun kylpylä. Tässä majoitusliikkeessä on 15 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.
84 €
Hotel Sole

Hotel Sole

Via Trentino 4, Montesilvano, PE
Hotel Sole on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Montesilvanon ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä majatalossa on 77 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
107 €
Hotel Corallo

Hotel Corallo

Via Gioiosa Marea, 140, Fiumicino, RM
Hotel Corallo on saanut hyvää palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Macchiagranden keidas. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä vuonna 1965 rakennetussa majatalossa on 44 huonetta 3 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja LCD-televisiot.

Löydä kohteen Italia edullisimmat Majatalot

Etkö löytänyt sopivan hintaista hotellia tai lomakeskusta? Siinä tapauksessa sinun kannattaa ehdottomasti tarkastaa myös kohteen Italia Majatalot. Hakutuloksista saattaa löytyä juuri se, mitä olet etsinyt! Upeita kokemuksia ja loistavaa hinta-laatusuhdetta etsivän kannattaa suunnata hotellin sijaan historialliseen majataloon. Aivan leirintäalueiden tai hostellien pohjahintoja niistä ei löydy, mutta toisaalta näihin paikkoihin ei tullakaan yksinomaan nukkumaan. Esimerkiksi majatalojen huoneissa on usein upea, historiaa huokuva tunnelma, ja pohjakerroksen ravintola tarjoaa usein täyden kattauksen paikallisia herkkuja.

Majatalot kohteessa Italia – näe ja koe jotain unohtumatonta

Jos haluat saada kunnon käsityksen kohteen Italia kulttuurista ja elämänmenosta, sinun kannattaa ehdottomasti tarkistaa myös tämän alueen majatalot. Niissä paikallinen kulttuuri ja elämä avautuu nimittäin taatusti pintaa syvemmältä. Jos haluat tavata paikallista väestöä, se onnistuu usein alakerran pubissa. Etenkin syrjäseuduilla majatalon pubi voi olla koko ympäröivän kylän keskuspaikka. Kesäisin pubin toiminta ulottuu usein myös ulkoterassille, jonka yhteydessä saattaa olla myös puutarha. Myös ruoka on näissä majapaikoissa jokseenkin niin paikallista kuin olla ja voi. Jos maan ruokakulttuuri on mieleesi, majatalossa voikin olla tarjolla todella huikeita makukokemuksia. Kiinnostuitko? Tarkasta kaikki kohteen Italia Majatalot sivustomme hakukoneella, ja lähde lomalle, jota et vähään aikaan unohda!

Majatalon yhteydestä löytyy lähes aina myös perinteinen ravintola. Juuri tämä seikka erottaa ne esimerkiksi aamiaismajoituksista ja myös monista hotelleista, joista ei usein saa kuin pelkän aamiaisen. Vaikka poikkeuksiakin toki löytyy, useimmiten ruoka on perinteistä isolla p:llä. Tämän ymmärtää, sillä monet majatalot ovat tarjonneet ruokaa ja majoitusta jo useiden vuosisatojen ajan. Kuten tästä voi päätellä, erityisen hyvin kohteen Italia majatalot sopivat tämän alueen perinneruoista kiinnostuneille. Uusimmista ruokatrendeistä tai esimeriksi vegaaniruoasta intoileville ne voivat sitä vastoin sopia hieman heikommin.

Majatalot kohteessa Italia – majoitusta aidoimmillaan
Sana "majatalo" ei tuo mieleen kiiltävää pilvenpiirtäjää tai 2000-luvulla rakennettua boutique-luomusta. Totta onkin, että myös kohteen Italia Majatalot sijaitsevat pääosin melko kaukana modernin elämän ytimestä. Esimerkiksi lemmikkiväelle syrjäinen sijainti sopii kuitenkin hyvin. Tämä on yleensä havaittu myös tämän alueen majataloissa, joihin voi useimmiten saapua myös oman koiran tai kissan kanssa. Monista pääsee nopeasti myös pitkille lenkkipoluille tai vaellusreiteille. Muutkaan luontokohteet eivät yleensä ole järin kaukana.
ebookersilta löydät kaikki kohteen Italia parhaat Majatalot

On haussa sitten aivan kylän ytimestä löytyvä majatalo tai kaukana luonnon helmassa sijaitseva vaihtoehto, ebookersin kattavasta valikoimasta löydät varmasti etsimäsi. Sivustomme helppokäyttöisen kartan avulla näet kaikki valitsemasi alueen majatalot kerralla ja voit valita niistä sellaisen, josta on helppo pääsy kaikkiin haluamiisi kohteisiin. Sinun tarvitsee ainoastaan antaa matkapäiväsi, niin ebookers ilmoittaa sinulle kaikki kohteesta Italia niiden ajaksi vapaana olevat Majatalot.

Suosituimmat hotellit Italia

Näytä kaikki 195 570 majoitusliikettä kohteessa Italia
*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.