Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Suosituimmat Residenssit Rooma

41 €
Aparthotel Adagio Rome Vatican

Aparthotel Adagio Rome Vatican

4.0 kautta 5.0 Via Damiano Chiesa, 8, Rooma, RM
Aparthotel Adagio Rome Vatican on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Gemellin poliklinikka. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä aamiaisen (lisämaksusta) ja kuivapesulapalvelun. Tässä 4 tähden residenssissä on 99 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet/patiot.
431 €
Portrait Roma - Lungarno Collection

Portrait Roma - Lungarno Collection

Via Bocca di Leone 23, Rooma
Portrait Roma - Lungarno Collection on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Via del Corso. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja baarin. Tässä residenssissä on 14 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
100 €
Trianon Borgo Pio

Trianon Borgo Pio

4.0 kautta 5.0 Piazza delle Vaschette n 13, Rooma, RM
Trianon Borgo Pio on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Castel Sant'Angelo. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä kuntokeskuksen ja kattoterassin. Tässä vuonna 1920 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 45 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
44 €
La Maison Jolie

La Maison Jolie

3.0 kautta 5.0 Via Lelio Silva, 49, Isola Sacra, Fiumicino, RM
La Maison Jolie on saanut loistavaa palautetta huoneiden tilavuudesta. Majoitusliike sijaitsee kävelymatkan päässä kohteesta Necropoli di Porto Isola Sacra. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja aamiaisen (lisämaksusta). Tässä vuonna 2007 rakennetussa 3 tähden residenssissä on 18 huonetta 2 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat parvekkeet ja LED-televisiot.
59 €
Altea Suites Hotel Residence

Altea Suites Hotel Residence

4.0 kautta 5.0 Via del Mare 91, Pomezia, RM
Altea Suites Hotel Residence on saanut mahtavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja kuntokeskuksen. Tässä vuonna 2006 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 30 huonetta 3 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.
Hae hinnat
Aurelia Residence

Aurelia Residence

4.0 kautta 5.0 Via Aurelia, 145, Rooma, RM
Aurelia Residence on saanut mahtavaa palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Vatikaanin puutarha on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä baarin ja kattoterassin. Tässä vuonna 1970 rakennetussa 4 tähden residenssissä on 25 huonetta 4 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiöt.
74 €
Arcom Palace

Arcom Palace

4.0 kautta 5.0 Via Orvieto 14, Pomezia, RM
Arcom Palace on saanut hyvää palautetta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Cinecittà World -teemapuisto. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja kuivapesulapalvelu. Tässä 4 tähden residenssissä on 37 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkaukset.
37 €
Vatican Suites Hotel & Residence

Vatican Suites Hotel & Residence

3.0 kautta 5.0 Via Nicolò V, 5, Rooma, RM
Vatican Suites Hotel & Residence on saanut loistavaa palautetta perheystävällisistä palveluistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Vatikaanin puutarha. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja kattoterassin. Tässä 3 tähden residenssissä on 25 huonetta 4 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja satelliittikanavat.
54 €
Residence Villa Patrizia

Residence Villa Patrizia

3.0 kautta 5.0 Via Giovanni Gutenberg, 29, Rooma, RM
Residence Villa Patrizia on saanut loistavaa palautetta ravintolastaan. Majoitusliike on ostoskeskuksen yhteydessä, minkä lisäksi Biomedical Campus Rome on kävelyetäisyydellä. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä 3 tähden residenssissä on 40 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittonurkkauksen.

Kohteen Rooma Residenssit – lomailua juuri sinun makuusi

Kohteen Rooma Residenssit tarjoavat mahdollisuuden viettää juuri sinun näköisesi loman. Residensseissä asut kodikkaasti, ja käytössäsi on runsaasti tilaa ja keittiö ruoan laittamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole tavallinen huoneisto, sillä käytettävissä on hotelleille tyypillisiä palveluita, joihin voivat kuulua esimerkiksi vastaanottotiski tai huonesiivous. Nämä palvelut takaavat, että kaikki toimii sujuvasti ja voit keskittyä lomasta nauttimiseen.

Kohteessa Rooma lomaileville lapsiperheille ja isommille matkaseurueille residenssi on juuri sopiva majoitusvaihtoehto. Se antaa koko porukalle mahdollisuuden majoittua yhdessä, eikä tilasta tule puutetta. Residensseissä on yleensä useampia makuuhuoneita ja riittävästi vuoteita suuremmallekin vierasmäärälle. Residenssit sijaitsevat usein tunnetuimpien nähtävyyksien ja hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä, joten paikasta toiseen siirtyminen käy kätevästi.

Kohteen Rooma Residenssit – lomaile edullisesti

Jos et halua käyttää koko lomabudjettiasi majoitukseen, silloin kohteen Rooma Residenssit ovat juuri sopiva vaihtoehto majapaikaksi. Residensseihin mahtuu yleensä isompikin matkaseurue, ja voitte jakaa yöpymiskustannukset keskenänne ja säästää näin kuluissa. Ja mikä parasta, residensseissä on yleensä keittiö, joten ruokaa voi valmistaa myös itse. Tämä antaa mahdollisuuden tutustua paikallisten ruokakauppojen ja torien valikoimaan, ja rahaa säästyy kuin huomaamatta, kun ravintoloissa syöminen jää vähemmälle.

Kohteen Rooma Residenssit – odotettavissa upeita lomakokemuksia

Vaikka kohteen Rooma Residenssit voivatkin auttaa säästämään kustannuksissa, se ei tarkoita, että joutuisit tinkimään mukavuuksista. Itse asiassa ne vastaavat usein tasoltaan neljän tähden hotelleja. Joissakin residensseissä vieraiden käytettävissä voi olla kattouima-allas baaripalveluineen. Joidenkin valikoimaan voi puolestaan kuulua kuntosali ja kylpyläpalvelut, jotka auttavat rentoutumaan nähtävyyksien parissa vietetyn päivän jälkeen. Huonepalvelu, aamiaisbuffet tai kahvila voivat myös kuulua tarjolla oleviin palveluihin.

Löydä ebookersilta kohteen Rooma parhaat Residenssit

Mikäli residenssi kuulostaa sinulle sopivalta majoitusmuodolta, kannattaa tutustua ebookersin kattavaan valikoimaan. ebookersin avulla löydät helposti kaikki kohteen Rooma Residenssit, jotka vastaavat toiveitasi. Riittää, että annat matkustuspäiväsi, jolloin näet kaikki kohteessa saatavilla olevat vaihtoehdot. Voit käyttää majoituspaikan etsinnässä apuna myös karttatoimintoamme, josta näet kätevästi residenssien sijainnin ja mitä niiden läheltä löytyy.

Suosituimmat hotellit Rooma

Näytä kaikki 15 212 majoitusliikettä kohteessa Rooma
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection 53 €
Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

Hotel 87 Eighty-Seven - Maison D'Art Collection

Via del Tritone 87-89, Rooma, Rooma
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Via del Tritone, Via Veneto ja Piazza Barberini sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ja Fontana di Trevi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Otivm Hotel 61 €
  Otivm Hotel

  Otivm Hotel

  Via D'Aracoeli, 11, Rooma
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Piazza Venezia, Via del Corso ja Forum Romanum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Victor Emmanuel II:n kansallinen muistomerkki ja Musei Capitolini ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colosseon asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Cavourin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection 50 €
   La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection

   La Maison D'Art Spagna - Maison d'Art Collection

   Via del Corso 112, Spagna, Rooma
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Via del Tritone ja Via del Corso sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Fontana di Trevi ja Via Condotti ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Spagnan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Barberinin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Barocco 174 €
    Hotel Barocco

    Hotel Barocco

    Piazza Barberini, 9, Entrance Via della Purificazione 4, Rooma, Rooma
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee Via del Tritone, Via Veneto ja Piazza Barberini. Espanjalaiset portaat ja Espanjalaiset portaat (Piazza di Spagna) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Barberinin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Spagnan asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.