Halvat lennot Havaijille alkaen 650 €

Monet lentoyhtiöt tarjoavat joustavia käytäntöjä muutosten suhteen

Ansaitse Bonus+-etua lentoyhtiön pisteiden lisäksi

Hyödynnä erikoistarjoukset ebookersin sovelluksessa

Hae halvat lennot kohteen Havaiji suosituimpiin kaupunkeihin

Halvat menopaluulennot Havaiji

Halvimmat viimeisten 7 päivän aikana löydetyt hinnat kohteeseen Havaiji olivat annetulla aikavälillä 650 € (yhdensuuntaiset lennot) ja 910 € (menopaluu). Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
Condor
Turkish Airlines
Condor
Turkish Airlines
Condor
Delta
United
United
Lufthansa
Air France
Icelandair

Lento ja hotelli -tarjoukset kohteeseen Havaiji

Havaiji – Lomat Economy-lennoilla

Castle Waimea Country Lodge
Airport Honolulu Hotel
Grand Naniloa Hotel Hilo - a Doubletree by Hilton
Castle Kona Bali Kai , a Condominium Resort
SCP Hilo Hotel
Colony I at Sea Mountain in Pahala

Havaijin-matka – unelmien loma paratiisisaarilla

Keskellä pohjoista Tyyntämerta sijaitsee kahdeksasta pääsaaresta, lukuisista pienemmistä saarista ja atolleista koostuva Havaijin saariryhmä. Havaiji on monen unelmalomakohde, meren, palmujen ja tulivuorten täyttämä paratiisi, joka sopii varsinkin ranta- ja aktiviteettilomailuun. Oahun saarella sijaitsee Havaijin osavaltion pääkaupunki Honolulu. Honolulusta löytyy Havaijin tunnetuin ja samalla suosituin ranta Waikiki Beach sekä snorklauskohde Hanauma Bay. Tällä saarella on myös Pearl Harborin laivastotukikohta. Hieman Waikiki Beachia rauhallisempia, mutta yhtä lailla upeita rantakohteita on muillakin Havaijin saarilla. Esimerkiksi suositulla Mauin saarella voit rentoutua huojuvien palmupuiden katveessa. Kauai-saari jylhine maisemineen on toiminut monen elokuvan kuvauspaikkana, ja täällä voit patikoida ja ihastella lukuisia vesiputouksia sekä vaikuttavan näköistä Waimean kanjonia. Nimikkosaari Havaijilla sijaitsevassa Hawaii Volcanoesin kansallispuistossa voit nähdä edelleen toiminnassa olevia tulivuoria, kuten Mauna Loan tai Kilauean. Hämmästyttävän luonnon ohella Havaijin-matka on hieno mahdollisuus kokeilla surffausta, sukeltamista tai snorklausta. Saariryhmä tarjoaa ympäri vuoden oivalliset puitteet näille aktiviteeteille: ilmasto on suotuisa, merivesi lämmin ja kirkas, aallot korkeat ja koralliriutat täynnä värikkäitä kaloja ja merikilpikonnia. Kun matkakuume alkaa nousta, etsi ebookersin kautta halvat matkat Havaijille ja sano näkemiin Suomelle, aloha Havaijille!

Parhaat matkustusajankohdat

Havaijin trooppisen ilmaston ansiosta Havaijisaaret ovat hyvä lomakohde ympäri vuoden. Loppukesän ja alkusyksyn aikaan lämpötila voi kohota yli 30 °C:een, mutta myös talvisaikaan lämpötila on alimmillaankin 20 °C:n paikkeilla. Valtameressäkin tarkenee käydä uimassa niin kesällä kuin talvellakin. Surffaajille parasta aikaa ovat talvikuukaudet marraskuusta maaliskuuhun, koska silloin aallot voivat nousta valtaviin korkeuksiin Havaijisaarten pohjoisilla rannoilla. Aloitteleville surffaajille sopivat kevät ja syksy, jolloin aallot ovat hieman kesympiä. Talvisaikaan on mahdollista nähdä myös valaita, jotka saapuvat Alaskasta Havaijin lähistölle. Kesäisin taas vaellus- ja sukellusmahdollisuudet ovat mitä parhaimmillaan.

Suosituimpia lomakuukausia turistien keskuudessa ovat etenkin joulukuu ja loppukesä, mikä näkyy myös lentojen hinnoissa. Varsinainen piikki lentolippujen hinnoissa osuukin juuri heinä–elokuulle sekä joulukuussa joulupyhien ja uudenvuoden tienoille. Jos tavoitteena on etsiä halvat lennot Havaijille, lomamatka kannattaa ajoittaa kevättalveen tai syksyyn.

Havaijille Pohjois-Amerikan tai Aasian kautta

Suomesta lähtevä lento Havaijille sisältää väistämättä yhden, mutta useimmissa tapauksissa kaksi välilaskua. Koska suoria lentoja Suomesta Havaijisaarille ei ole tarjolla, on syytä varautua siihen, että lennot Havaijille kestävät nopeimmillaankin lähes vuorokauden. Havaijisaarilla on useita lentoasemia. Vilkkaimpia näistä ovat Oahun saarella sijaitseva Honolulun kansainvälinen lentoasema, Mauin saarella sijaitseva Kahuluin lentoasema, Havaijin saarella sijaitsevat Kailua-Kona ja Hilo sekä Kauain saaren Lihuen lentoasema. Yhdellä välilaskulla Suomesta pääsee ainoastaan Honoluluun. Tällöin lennetään Aasian ylitse, ja välilasku tehdään esimerkiksi Shanghaissa, Soulissa tai Tokiossa. Kahden välilaskun lentoja Honoluluun on tarjolla sekä Aasian että Yhdysvaltojen tai Kanadan kautta. Halvimmat lennot Havaijille koukkaavat kuitenkin Amerikan mantereen yli. Kahdella välilaskulla pääsee Suomesta muillekin Havaijisaarten lentoasemille, jolloin matka kulkee Yhdysvaltojen tai myös Kanadan kautta. Yleisimmät välilaskupaikat Yhdysvaltojen puolella ovat Los Angeles, Oakland sekä Seattle. Edullisimmin Pohjois-Amerikan puolelle pääsee halpalentoyhtiö Norwegianilla sekä Icelandairilla, ja sieltä matka jatkuu esimerkiksi Hawaiian Airlinesin, Alaska Airlinesin tai United Airlinesin siivin perille Havaijille.

Hintojen vertailu kannattaa!

Matka kaukaiseen tropiikkiin alkaa kotikoneelta: vertaile lentohintoja ja aikatauluja ebookersin kätevällä hakukoneella, jonka avulla voit kattavasta tarjonnasta varata halvat lennot Havaijille. Matkustusajankohdan, määränpään ja lentoyhtiöiden ohella lentohintoihin voi vaikuttaa varausajankohta. Edullisia tarjouksia etsivän kannattaa olla siis ajoissa liikkeellä ja hankkia lentoliput jo paria kuukautta ennen matkaa.

Autonvuokraustarjoukset Havaiji

Hinta, verot & maksut: ebookers.fi sivuston hinnat päivittyvät kerran päivässä. Hinnat sisältävät kaikki verot ja maksut poislukien mahdolliset matkatavaramaksut.

Takaisinmaksut/muutokset/peruutukset: Lipun salliessa muutokset tulee maksettavaksi 45.00 € ebookersin muutoskulu sekä mahdolliset verojen ja lentohintojen erotukset sekä lentoyhtiön muutoskulut.

Muut ehdot: Aikatauluissa, hinnoissa ja ehdoissa muutokset mahdollisia ilman erillistä ilmoitusta. Paikkoja on rajoitetusti ja hinnat eivät ole välttämättä saatavilla kaikilla lennoilla/päivillä. Hinnat eivät ole voimassa takautuvasti ja niitä ei voi käyttää vaihdossa kokonaan tai osittain käyttämättömiin lippuihin. Lipuissa ei ole muutos- eikä peruutusoikeutta. Hintasäännöt kullekkin lipulle tulee tarkistaa ennen varauksen maksamista ja vahvistamista.