Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
15.11. - 17.11.
Ensi viikonloppuna
22.11. - 24.11.

Suosituimmat hotellit lentokentällä Oxford

Bell at Hampton 99 €
Arvosteltu 18.8.2017
Katso tiedot
 
Bell at Hampton

Bell at Hampton

11 Oxford Road, Hampton Poyle, Kidlington, Englanti
   
  4,0/5
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Comfortable and clean room. Nice spacious bathroom with walk in shower. Good food and pleasant staff. Only downside for me was the constant noise of heavy wagons and tractors passing by at speed.

  Jurys Inn Oxford 70 €
  Arvosteltu 26.8.2017
  Katso tiedot
   
  Jurys Inn Oxford

  Jurys Inn Oxford

  Godstow Road, Wolvercote Roundabout, Oxford, Englanti
    
   3,8/5
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   A bit far from the centrum but a bus stop is close by and busses go every 15 minute so problem solved.

   The Highwayman Hotel 57 €
   Arvosteltu 16.5.2018
   Katso tiedot
    
   The Highwayman Hotel

   The Highwayman Hotel

   249 Banbury Road, Kidlington, Englanti
     
    3,7/5
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Welcoming staff, clean and bright rooms and a traditional pub set in a lovely location.

    Woodstock Road East Apartment Hae hinnat
    Woodstock Road East Apartment

    Woodstock Road East Apartment

    Woodstock Road East, Begbroke, Kidlington, Englanti
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Blenheimin palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen omatoiminen pysäköinti. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

     Oxford Imperial Guest House Hae hinnat
     Oxford Imperial Guest House

     Oxford Imperial Guest House

     Green Rd, Kidlington, Englanti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oxford Imperial Guest House on saanut mainiota palautetta ilmaisesta aamiaisestaan. Majoitusliike sijaitsee lähellä kohdetta Blenheimin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja pyykinpesutilat. Tässä 3 tähden majatalossa on 5 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja jääkaapit.

      Oxford Studios Hae hinnat
      Oxford Studios

      Oxford Studios

      82 Blenheim Rd, Kidlington, Englanti
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Oxford Studios sijaitsee lähellä kohdetta Blenheimin palatsi. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Tässä 3,5 tähden aamiaismajoituksessa on 5 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

       The oxford guest house Hae hinnat
       The oxford guest house

       The oxford guest house

       82 Blenheim Rd, Kidlington, Englanti
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        The oxford guest house sijaitsee lähellä kohdetta Blenheimin palatsi. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ilmainen omatoiminen pysäköinti. Tässä majatalossa on 7 huonetta. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja älytelevision.

        The Old Dairy Apartment Hae hinnat
        The Old Dairy Apartment

        The Old Dairy Apartment

        Blenheim Road, Kidlington, Englanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Tämä huoneistohotelli sijaitsee lähellä kohdetta Blenheimin palatsi. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen omatoimisen pysäköinnin. Huoneisto tarjoaa asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.

         Lentokenttähotellit Oxford

         Yö lentokenttähotellissa on usein huoleton ja mukava tapa viettää viimeinen ilta ennen aikaista lentoa, jatkaa matkaa myöhään saapuneen lennon jälkeen tai levätä kunnolla pitkän välilaskun aikana. Lentokentän Oxford läheltä löytyvät hotellit sopivat kaikkiin näihin tarpeisiin.

         Varaa kohteesta Oxford edullinen lentokenttähotelli, jos haluat varmistaa ehtimisen aikaiselle aamulennolle. Matkalle lähteminen on usein stressaavaa, joten hotellivaraus lentokentän lähellä sijaitsevassa hotellissa voi pyyhkiä pois yhden huolen. Hotelliyön ansiosta voit aloittaa matkasi virkeänä ja levänneenä ilman viime hetken yllätyksiä ja mahdollisista ruuhkista tai myöhässä olevista junista johtuvaa huolta.

          

         Lentokenttähotelli kohteessa Oxford voi säästää rahaa

         Lentokenttähotellissa yöpyminen voi säästää myös yöllisen taksimatkan kuluilta. Etsi lentokenttähotellien tarjouksia kohteesta Oxford, niin voit säästää matkakuluista mukavan summan. Joskus lentokenttähotelli saattaa olla ainoa vaihtoehto, jos lento saapuu myöhään tai lähtee aikaisin, julkista liikennettä ei siihen aikaan ole eikä halua maksaa yksityisestä kuljetuksesta maltaita.

         Hae silloin tarjouksia hotelleihin lentokentän Oxford läheltä. Lentokentän lähellä sijaitsevat hotellit järjestävät usein ilmaisen kuljetuksen aseman ja hotellin välillä.

         Lentoasemien ravintolat ja kahvilat ovat monesti hintavia ja harvoin niitä kuulee ylistettävän. Lentokenttähotelleista voi sen sijaan löytyä kunnon ravintolat ja tuoreet buffetaamiaiset. Mikäli hyvä ruoka ennen lentoa, sen jälkeen tai välilaskun aikana kiinnostaa, kannattaa tarkistaa lähistön lentokenttähotellit. Oxford ja sen hotellit eivät liene tässä suhteessa poikkeus.

          

         Varaa hotelli lentokentältä Oxford ajoissa

         Tarjoukset lentokentän Oxford hotelleihin löytää todennäköisimmin, kun on liikkeellä hyvissä ajoin. Hotelli lentokentän läheltä sopii myös itsenäiselle matkustajalle, joka vaihtaa matkasuunnitelmiaan lennosta eikä halua varata yöpaikkoja etukäteen.

         Etenkin myöhään saapuneen lennon jälkeen yksi yö lentoaseman Oxford hotellissa takaa hyvän alun lomalle. Varaa hotelli kuitenkin ajoissa, sillä edullinen lentokenttähotelli kohteessa Oxford ei ole itsestäänselvyys.

         Lentokenttähotellit sopivat usein myös liiketapaamisiin tai tapahtumien järjestämiseen. Lentokenttien lähelle on monesti hyvät kulkuyhteydet ja ne sijaitsevat tyypillisesti suurten teiden varrella. Hotellista saattaa löytyä myös kuntosali, jossa saa virkeyttä lihaksiin vaikkapa pitkän välilaskun aikana.

         Tarkista lentokentän Oxford hotellit ja tarjoukset lentokenttähotelleihin jo tänään, jotta matkasi pääsee hyvään alkuun.

         Viimeisimmät hotelliarvostelut Kidlington

         *Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.