Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Lissabon – Matkat

Haaveiletko lomasta kohteessa Lissabon? Loma siellä on meidän ansiostamme helppo suunnitella, ja voit tehdä matkasta itsesi näköisen, olivatpa matkaa koskevat toiveesi mitä tahansa.

Lissabon – Lennot ja hotelli

Hengähdä hetki ja anna ebookers-asiantuntijatiimin tehdä työt puolestasi. Lentoliput, huoneet ja unohtumattomia kokemuksia – me järjestämme unelmiesi lomamatkan. Sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin herätä ajoissa!

Olet varmasti innoissasi jopa 7.7%^:n alennuksesta, kun ostat sekä lennot että hotellit kätevästi samassa paketissa.

Perehdy yli 500 kumppanilentoyhtiön ja 500 000 majoituskohteen kattavaan kansainväliseen valikoimaan. Matkusta tyylikkäästi ja unohda arkinen aherrus, olipa määränpääsi mikä tahansa.

Ehkä tämä auttaa päätöksenteossa: mikäli löydät edullisemman matkapaketin kahden vuorokauden kuluessa matkan varaamisesta, pistämme paremmaksi ja palautamme sinulle erotuksen.

Meidän tehtävänämme on auttaa sammuttamaan seikkailunjanosi! Haluatpa sitten kiipeillä vuorilla, syödä herkullista ruokaa tai toteuttaa muut matkaunelmasi, me autamme mielellämme!

Varausehtoja sovelletaan.

Lissabon – Matkat

Maan pääkaupunki Washington sijaitsee noin 1 900 km itään kohteesta Lissabon.

Kun etsit hiljaista paikkaa, jossa istua ja uppoutua kirjaan, Sandager Park (puisto) on juuri sinua varten.

Lissabonin oopperatalo on paikka, jonka esityksistä kannattaa ottaa selvää. Jos bongaat jotain kiinnostavaa, on hyvä ajatus hankkia liput ennakkoon.

Lisbon Bissell Golf Course (golfkeskus) on golfintoilijoiden lempipaikka. Liity joukkoon parin pelin ajaksi ja hemmottele itseäsi sen jälkeen viileän juoman äärellä golfkerholla.

Läheiset Enderlin ja Gwinner kannattaa nähdä. Enderlin sijaitsee noin 20 km pohjoiseen ja Gwinner 25 km etelään. Istahdapa siis ratin taakse ja käy katsomassa, miksi ne ovat niin suosittuja.

Tuskinpa on parempaa tapaa tutustua alueeseen ja sen kulttuurin kuin käydä paikan päällä kansallisena juhlapäivänä. Yhdysvaltain itsenäisyyspäivänä 4 heinäkuuta vierailijoilla on tilaisuus nähdä kaikenlaisia tapahtumia.

Lähin lentokenttä, Hectorin kansainvälinen lentokenttä (FAR), sijaitsee 85 km koilliseen. Jos tarkistat reitin etukäteen, sinne pääseminen ei todennäköisesti ole vaikeaa.

Löydä halvat matkat kohteeseen Lissabon

ebookers tarjoaa monipuolisen kattauksen hotelleja, lentoja ja palveluita, joista kokoat hetkessä oman matkasi kohteeseen Lissabon. Varaaminen on helppoa ja nopeaa, ja asiakaspalvelu auttaa sinua pulmatilanteissa. Alla on lisätietoja kohteen Lissabon lomamatkoista ja matkapaketeista.

Kuinka paljon matkapaketit maksavat kohteeseen Lissabon?

Juuri nyt kohteeseen Lissabon saa erittäin edullisia pakettimatkoja. Koska voit koota matkapaketin kohteeseen Lissabon itse, löydät siihen taatusti juuri sinulle sopivat lennot, hotellin ja palvelut edulliseen hintaan.

Voinko säästää auton vuokrassa jos vuokraan sen hotellin ja lennon yhteydessä

Kyllä. Pakettimatkat kohteeseen Lissabon ovat yleensä halvempia kuin matkan osat erikseen, mikä tarkoittaa, että kaikki kannattaa varata kerralla. Alennusta saa kaikkiin yhdistelmiin; mitä enemmän pakettiin kuuluu, sitä enemmän voit saada alennusta. Toki ymmärrämme, että joskus matkan yksityiskohtia ei voi lyödä lukkoon. Silloin voit valita myös pelkät lennot, hotellin, vuokra-auton tai vaikka aktiviteetteja.

Miten löydän kohteen Lissabon matkatarjoukset?

Edulliset matkatarjoukset kohteeseen Lissabon löydät tämän sivun hakukoneella. Sinun tarvitsee vain syöttää siihen matkasi perustiedot ja napsauttaa “Hae”, niin saat hetkessä eteesi kattavan valikoiman edullisia matkapaketteja. Lennot ja hotellin valittuasi voit lisätä mukaan myös vuokra-auton, aktiviteetteja ja haluamasi lisäpalvelut. Kuten yllä jo tulikin mainittua, pakettihinta on yleensä halvempi kuin matkan osat erikseen.

Mikä on paras aika vuodesta matkustaa kohteeseen Lissabon?

Kohteen Lissabon suosituimmat kuukaudet ovat . Niiden aikaan paikan päällä on eniten väkeä, ja lento- ja hotellihinnat ovat huipussaan. Muina aikoina matkailijoita on vähemmän. Yleensä tämä tarkoittaa, että saat myös lomamatkat kohteeseen Lissabon halvemmalla, joskin täysin varmaa se ei ole. Etenkin suuret tapahtumat voivat nimittäin aiheuttaa lyhyitä hintapiikkejä myös sesonkiaikojen ulkopuolella. Tästä johtuen parhaassa asemassa ovat ne, jotka voivat tarvittaessa siirtää matkaansa vähintään päivän tai pari.

Autovuokraamojen parhaat tarjoukset kohteessa Lissabon

Katso kaikki kohteen Lissabon vuokra-autot

^Kaikkiin sivustolla ebookers.fi tehtyihin lento + hotelli -pakettivarauksiin perustuvat säästöt aikavälillä 01.01.2019–31.12.2019 verrattuna samojen komponenttien hintaan erikseen varattuina. Säästöt riippuvat lähtö-/kohdepaikasta, matkan pituudesta, majoituspäivistä ja valituista matkanjärjestäjistä. Säästöt eivät koske kaikkia pakettimatkoja.

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.