Pääosion alkuosa
Valitse yli 1,000,000 uniikista hotellista, asunnosta & huvilasta ympäri maailman
Saat parhaan hinnan ebookersin hintatakuun ansiosta
ebookers ei veloita maksua suurimmasta osasta hotelliperuutuksia tai -muutoksia
Tänä iltana
Tänä viikonloppuna
23.10. - 25.10.
Ensi viikonloppuna
30.10. - 1.11.

Varatuimmat hotellit Santa Susanna

Hae hinnat
Aqua Hotel Onabrava & Spa

Aqua Hotel Onabrava & Spa

4.5 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 6, Santa Susanna, Barcelona
AQUA Hotel Onabrava & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee kokouskeskuksen yhteydessä, ja Santa Susannan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 2 ravintolaa ja täyden palvelun kylpylän. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 350 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetut lanait.
Hae hinnat
Checkin Sirius

Checkin Sirius

4.0 kautta 5.0 Avenida del Mar, 18, Santa Susanna, Barcelona
Checkin Sirius on saanut hyvää palautetta majoitusliikkeen yleiskunnosta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 161 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvän kylpyammeen.
Hae hinnat
Apartamentos Bon Repos

Apartamentos Bon Repos

3.0 kautta 5.0 Passeig Maritim s/n, Santa Susanna, Barcelona
Tämä huoneistohotelli on saanut loistavaa palautetta rantasijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ilmainen omatoiminen pysäköinti ja ravintola. Tässä 3 tähden huoneistohotellissa on 15 huoneistoa. Huoneisto tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja keittiön.
Hae hinnat
htop Summer Sun

htop Summer Sun

3.0 kautta 5.0 Avienda del Mar, s/n, Santa Susanna, Barcelona
Htop Summer Sun on saanut mainiota palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Caletesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja baarin. Tässä 3 tähden hotellissa on 162 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille parvekkeet ja televisiot.
Hae hinnat
ALEGRIA Mar Mediterrania

ALEGRIA Mar Mediterrania

4.5 kautta 5.0 Paseo Maritim S/N, Santa Susanna, Barcelona
ALEGRIA Mar Mediterrania on saanut hyvää palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä sisäuima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 128 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
AQUA Hotel Aquamarina & Spa

AQUA Hotel Aquamarina & Spa

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 16, Santa Susanna, Barcelona
AQUA Hotel Aquamarina & Spa on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee ostoskeskuksen yhteydessä, ja Santa Susannan ranta on vain lyhyen kävelymatkan päässä. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä 3 ravintolaa ja 2 allasbaaria. Tässä vuonna 1989 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 545 huonetta 5 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja kalustetun parvekkeen.
Hae hinnat
Caprici Hotel

Caprici Hotel

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim, s/n, Santa Susanna, Barcelona
Caprici Hotel on saanut hyvää palautetta alueen julkisista kulkuyhteyksistä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 238 huonetta. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Florida Park

Hotel Florida Park

4.0 kautta 5.0 Avenida del Mar 17, Santa Susanna, Barcelona
Hotel Florida Park on saanut loistavaa palautetta avuliaasta henkilökunnastaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa esimerkiksi täyden palvelun kylpylän, ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4 tähden hotellissa on 358 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja syvät kylpyammeet.
Hae hinnat
htop Royal Sun

htop Royal Sun

4.0 kautta 5.0 Passeig Maritim s/n, Santa Susanna, Barcelona
Htop Royal Sun on saanut mainiota palautetta huoneiden siisteydestä. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ulkouima-altaan, ravintolan ja allasbaarin. Tässä vuonna 1987 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 217 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat satelliittikanavat ja minibaarit.
Hae hinnat
Aparthotel Odissea Park

Aparthotel Odissea Park

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 15, Santa Susanna, Barcelona
Aparthotel Odissea Park on saanut loistavaa palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa, ulkouima-allas ja allasbaari. Tässä 4 tähden hotellissa on 65 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Aqua Hotel Montagut Suites

Aqua Hotel Montagut Suites

4.5 kautta 5.0 Torrento de Can Gelat s/n, Santa Susanna, Barcelona
AQUA Hotel Montagut Suites on saanut hyvää palautetta sijainnistaan lähellä kaikkea. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Les Caletesin ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkailleen esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 186 huonetta 7 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Alhambra

Hotel Alhambra

4.0 kautta 5.0 Paseo Marítimo s/n, Santa Susanna, Barcelona
Hotel Alhambra sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliikkeessä on saatavilla ilmainen aamiainen, ilmainen Wi-Fi yleisissä tiloissa ja ulkouima-allas. Tässä vuonna 1967 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 240 huonetta 6 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat asiakkaille ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
103 €
Hotel Tahiti Playa

Hotel Tahiti Playa

4.5 kautta 5.0 Paseo Marítimo s/n, Santa Susanna, Barcelona
Hotel Tahiti Playa on saanut hyvää palautetta mukavista sängyistään. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa sekä ulkouima-altaan ja ravintolan. Tässä vuonna 1999 rakennetussa 4,5 tähden hotellissa on 446 huonetta 7 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.
1,000 €
ALEGRIA Caprici Verd

ALEGRIA Caprici Verd

4.5 kautta 5.0 Avenida del Mar 3, Santa Susanna, Barcelona
ALEGRIA Caprici Verd on saanut mainiota palautetta sijainnistaan. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa, ilmaisen omatoimisen pysäköinnin ja ravintolan. Tässä 4,5 tähden hotellissa on 266 huonetta 5 kerroksessa. Kaikki huoneet tarjoavat ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeet.
Hae hinnat
Hotel Montemar Maritim

Hotel Montemar Maritim

4.0 kautta 5.0 Avinguda del Mar, 5, Santa Susanna, Barcelona
Hotel Montemar Maritim on saanut mahtavaa palautetta huoneiden mukavuudesta. Majoitusliike sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä kohteesta Santa Susannan ranta. Majoitusliike tarjoaa asiakkaille esimerkiksi ilmaisen aamiaisen, ilmaisen Wi-Fi-yhteyden yleisissä tiloissa ja sisäuima-altaan. Tässä vuonna 2003 rakennetussa 4 tähden hotellissa on 187 huonetta 6 kerroksessa. Jokainen huone tarjoaa asiakkaiden käyttöön muun muassa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja parvekkeen.

Parhaat halvat hotellit ja majoitukset Santa Susanna

Näytä kaikki

Parhaat luksushotellit Santa Susanna

Näytä kaikki

Kohteen Santa Susanna hotellit

Harkitsetko retkeä kohteeseen Santa Susanna? Jos haluat löytää majoitusliikkeen, joka sijaitsee lähellä nähtävyyksiä, voit antaa lomapäiväsi ja käyttää hotellihakutulosten vieressä olevia suodattimia löytääksesi hotellin, joka on lähellä alueen nähtävyyksiä kuten Santa Susannan ranta ja Pineda de Marin ranta. Voit valita 169 hotellista ja muusta majoitusvaihtoehdosta kohteessa Santa Susanna löytääksesi parhaiten sopivan yöpymispaikan.

Etsitpä sitten halpoja hotelleja kohteessa Santa Susanna, koko perheelle sopivia majoitusliikkeitä tai lemmikkiystävällisiä majoitusvaihtoehtoja, Santa Susanna tarjoaa monia erilaisia majoituspaikkoja, joista voit löytää itsellesi sopivan vaihtoehdon:

 • 7 lentokenttähotellia
 • 5 halpaa hotellia
 • 26 lapsiystävällistä hotellia
 • 6 luksushotellia
 • 6 lemmikkiystävällistä hotellia

Suosittuja hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Santa Susanna

Kun etsit yöpymispaikkaa kohteessa Santa Susanna, voit löytää ebookersin sivustolta majoitusliikkeen, joka tarjoaa palveluja kuten internetyhteyden, ilmaiset lentokenttäkuljetukset tai uima-altaan. Voit käyttää suodattimia rajataksesi hakuasi, jotta näet sinulle tärkeät palvelut, kuten ilmastoinnin ja huoneessa olevan keittiön.

Asiakkaat pitävät näistä hotelleista kohteessa Santa Susanna niiden ilmaisen aamupalan takia:

 • Hotel Indalo Park
 • Hotel Florida Park
 • Htop Royal Sun Suites

Nämä kohteen Santa Susanna hotellit ovat suosittuja matkailijoiden keskuudessa niiden uima-altaiden takia:

 • AQUA Hotel Onabrava & Spa
 • AQUA Hotel Aquamarina & Spa
 • ALEGRIA Caprici Verd

Asiakkaat, jotka yöpyivät näissä kohteen Santa Susanna hotelleissa pitivät paikan päällä olevasta kuntosalista:

 • AQUA Hotel Onabrava & Spa
 • Hotel Florida Park
 • AQUA Hotel Aquamarina & Spa

Kohteeseen Santa Susanna tutustuminen

Santa Susanna on tunnettu kylpylöistään, ostosmahdollisuuksistaan ja urheilutapahtumista. Suosittuihin nähtävyyksiin kohteessa Santa Susanna ja sen lähellä kuuluu:

 • Santa Susannan ranta
 • Pineda de Marin ranta
 • Les Caletesin ranta
 • Playa de Levanten ranta
 • Santa Susannan ranta
 • Les Dunes Beach
 • Pins Beach

Kun suunnittelet lomaasi kohteessa Santa Susanna, voit varata ebookersin kautta myös sopivat lennot kohteeseen Barcelona (BCN-Barcelonan kansainvälinen lentoasema). Voit rajata hakuasi välilaskujen, lentoyhtiön tai lähtöajan mukaan löytääksesi itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Milloin on paras aika vierailla kohteessa Santa Susanna?

Jos mietit parasta mahdollista aikaa käydä kohteessa Santa Susanna, saatat hyötyä näistä vuodenajan säätä koskevista tiedoista matkaa suunnitellessasi. Heinäkuu ja elokuu ovat yleensä lämpimimmät kuukaudet kohteessa Santa Susanna, kun taas kylmimmät kuukaudet ovat yleensä tammikuu ja joulukuu. Lokakuu ja syyskuu ovat sateisimmat kuukaudet, kun taas heinäkuu ja maaliskuu ovat kuivimmat.

Tässä on yleiskatsaus kohteen keskimääräiseen sademäärään ja lämpötilaan:

 • Keskimääräinen lämpötila päivisin tammikuusta maaliskuuhun on 17 °C ja öisin 2 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 83 mm.
 • Jos vierailet huhtikuun ja kesäkuun välisenä aikana, voit odottaa keskimääräisen lämpötilan olevan 28 °C päivisin ja 6 °C öisin. Keskimääräinen sademäärä tänä aikana on 99 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila heinäkuusta syyskuuhun on päivisin 30 °C ja öisin 13 °C. Kauden keskimääräinen sademäärä on 116 mm.
 • Keskimääräinen lämpötila päivisin lokakuusta ja joulukuuhun on 24 °C ja 2 °C öisin. Kauden keskimääräinen sademäärä on 178 mm.
 • Keskimääräinen sademäärä vuodessa kohteessa Santa Susanna on 475 cm.

Viimeksi varatut hotellit Santa Susanna

*Hinta on alin viimeisten 24 tunnin sisällä löydetty hinta yhden yön pituiselle kahden aikuisen varaukselle seuraavien 30 päivän aikana. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.